οι μηνες εχουν παντα μια αποκληση αναλογα το παιδι φυσικα. Το θεμα ειναι να μη δημιουργηθει στο παιδι αγχος και πιεση, εγω ξερω κοπελα που μαλωνε με ξηλιες το παιδι της για να μαθει να χρησιμοποιει την τουαλετα. Πιστευω οτι τα παιδακια χρειαζονται υπομονη κατανοηση και συνεπεια, ιδιετερα σε τετοια σιμαντια θεματα.
Οι περισσοτεροι απο μας περνουμε ελαφρα τετοια θεματα, οπως η κουνιαδα μου, κανει οτ να ναι και μετα λεει απλα "εγω εκανα αυτο και δεν επαθε τιποτα το παιδι μου",διαφωνω καθετα και προσωπικα οταν γραφει ο Τσιαντης διαβαζω, ξεστραβωνομαι και προσπαθω να κανω το καλητερο.
Λιγα λογια για τον Τσιαντη (δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο απλα τα βιβλια του)
Τσιάντης, Γιάννης
Ο Γιάννης Τσιάντης είναι αναπληρωτής καθηγητής παιδοψυχιατρικής, διευθυντής της παιδοψυχιατρικής κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού και Εφήβου και πρόεδρος του τμήματος ψυχοθεραπείας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Ψυχιατρικής. Τα τρέχοντα ερευνητικά ενδιαφέροντά του είναι η πρόληψη και προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των βρεφών και νηπίων μέσω των υπηρεσιών της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και η εκτίμηση της αποτελεσματικότητας της ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας.