το βασικο μεμενα ειναι πως ενω εχω απωλεια βαρους αυτο το διαστημα, εχω απογοητευθει γιατι μια εχω.. μια δεν εχω.... αρχιζω να νιωθω εξαντληση... και με μια λυπομετρηση που εκανα προσφατα με εδειξε στο 48% λυπος και φρικαρα... με αυτο βγαζουμε συμπερασμα πως χανω μεν τοοοσο καιρο αλλα οχι αυτο που πρεπει...
οποτε ποια ειναι η επομενη λυση για να χασω σωστα?
διαιτολογος! να με βαλει στο σωστο δρομο....
και να εχω και μια Α σταθερη απωλεια :)
οτι ειναι θα σας το μεταφερω
Quote:
Originally posted by brazil
Nai ki egw ekana gia xronia kolimbitirio kai panta me boithouse apisteuta sto na diatiroumai kai na xanw. Omws twra exw parei polla kila, den exw gumnastei gia kairo kai fobamai na xekinisw prin xasw liga kila prwta.Quote:
Originally posted by mtsek85
ειμαι 24 ετων...
δεν εχω τεοιο θεμα με τα κιλα μου τωρα, δεν περιμενω αλλο γιατι πιστευω πως με το που θα ξεκινησω, θα δω καλο αποτελεσμα... εκανα χρονια κολυμπι και τοτε ειχα καλο σωμα.. μολις σταματησα, χαλασα ασχημα...
οποτε ηρθε η ωρα, να παω ξανα... και σημερα εχω ρ/β και με διαιτολογο για να μπω σε σωστο προγραμμα..
τοσο καιρο κανω μια διατροφη που μου εδωσε ο γυμναστης μου και ενα μιξ απο αλλες που βλεπω... ΘΕΛΩ να κανω κατι σωστο! και να πετυχω φετος!
Quote:
Originally posted by brazil
Poso xronwn eisai??
Pros to paron kanw mia diatrofi apo palious diaitologous, den exw tin diathesi na xekinisw pali na pigainw se diaitologo.
Apisteuto, ki egw skeftomai na xekinisw kolimbitirio apo ton Maio, elpizontas oti mexri tote tha exw xasei 2 kila... Opote eixa kanei kolimbitirio sto parelthon eixa polu wraia apotelesmata, thelei bebaia dynati proponisi. Perimenw na arxisw alla thelw na exw xasei 2 kila prin paw.
Oso gia ton diaitologo, an eisai apofasismeni, tha paei polu kala.
Na milame na leme ta apotelesmata mas, eimaste polu konta kai sta kila kai sto upsos kai sto thema tou kolimbitiriou!!
An theleis grapse mou ti sou eipe o diaitologos afou pas.