κοπελια μας κοροιδευεις? εγω θα εκανα παρτυ αν ημουν ετσι... σταματα τις διαιτες...
Printable View
κοπελια μας κοροιδευεις? εγω θα εκανα παρτυ αν ημουν ετσι... σταματα τις διαιτες...
eleni μου αν και δε το συνηθιζω θα σου πω ενα πραγμα και αν θες με ακους.Δεν εισαι υπερβαρη.Εισαι σουπερ!Και ολα αυτα τα ασχημα που φανταζεσαι για σενα ειναι μονο στο μυαλο σου.:)
penelope συμφωνω.Αμα γινω ετσι εγω θα σταματησω τη διαιτα.
Ελένη είσαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ!! Ωράιο γυνακείο σώμα με καμπύλες!!
Έχεις κ ωραίες γάμπες!!! :D
Constance εγω θα σταματησω την διατα σε 15 μερες γιατι ετσι δεν γινομαι με τπτ. Τουλαχιστον οχι με διαιτα... Ελενη το σωμα σου ειναι για περιοδικο... και να ξερεις οτι αν εβλεπα προβλημα θα το ελεγα... αλλα το σωμα σου γαμαει και δερνει βρε κοριτσι μ...
penelope σωστη.Και οντως ωραιες γαμπες.Και ολα ωραια.Μην παιζετε με τον πονο μας ωρε.:P
ελενη κοριτσι μου ειμαι μολις 3 χρονια μεγαλυτερη σου και στην ηλικια σου ειχα το σωμα σου!και σκεφτομουν κι εγω οτι πρεπει να χασω κι αλλο,γιατι υπηρχαν συμφοιτητριες πιο αδυνατες και τις ζηλευα! τωρα θυμωνω με τον εαυτο μου! λοιπον αν θες ακου με. δε σου χρειαζεται διαιτα! να αγαπησεις το σωμα σου σου χρειαζεται γιατι ειναι υπεροχο!και σε παρακαλω να εχεις παρα πολλη αυτοπεποιθηση γιατι αξιζει με ενα τετοιο σωμα!
κι αν δεν πιστευεις εμας...ρωτα και καναν αντρα! ειμαι σιγουρη οτι θα αρεσες και στους πιο αυστηρους!
ελένη μου, θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες!μια χαρά σε βρίσκω...να συνεχίσεις τη δίαιτα σου αφού το θέλεις, αλλά μην συγκρίνεις και μην περιμένεις να αποκτήσεις το εφηβικό σου σώμα..είσαι γυναίκα πια και όχι έφηβη,λογικό να μην δείχνεις έτσι πλέον αφού το σώμα μας αλλάζει κατά τη μετάβαση...λίγη γυμναστική ίσως σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα, και κατά τη γνώμη μου είναι το μόνο που χρειάζεσαι, λίγη γυμναστική για να σφίξεις και όλα τέλεια!
πες τα βρε κοριτσάκι...εγώ μια ζωή με θυμάμαι (ακόμα και όταν είχα σωματάρα λόγω αθλητισμού) να θεωρώ τον ευατό μου αρκετά "τσουπωτό" επειδή ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει μία πιο αδύνατη και πιο γυμνασμένη...μεγάλωσα και κατάλαβα ότι πρέπει να θέτεις ως στόχο "τον καλύτερο ευατό σου" και όχι μια συμμαθήτρια, μια φίλη ή χειρότερα το κορίτσι του περιοδικού
πλέον βλέπω φωτογραφίες και νευριάζω με το πόσο "χαζή" υπήρξα :)
ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ. Ελενη παω να βγαλω φωτο τον κωλο μ να στον δειξω μετα απο 26 κιλα απωλεια..
και επειδή βλέπω ότι είσαι και φοιτήτρια, καλή εξεταστική και καλά αποτελέσματα! αχ καλά είμασταν ως φοιτήτριες!
τα τελευταία 7 κιλά τα έβαλα λόγω δουλειάς, γιατί στο γραφείο δεν πρόσεχα καθόλου τι έτρωγα..πραγματικά, επειδή ποτέ δεν είχα ζυγαριά στο σπίτι (προτιμούσα να καταλαβαίνω τις αυξομειώσεις από τα ρούχα μου χαχα), αν με ρωτούσες πόσα κιλά είμαι θα σου έλεγα 67-68 και όχι 75 (όσα ήμουν πριν ξεκινήσω δίαιτα)..τα βάζω και με καλή κατανομή τα άτιμα και δεν κατάλαβα ότι βάζω βάρος ανεξέλεγκτα!
Ιδου!
Απεφευγα σθστηματικα να δειξω την πισω οψη αλλα καποιες φορες you have to make a point...
πηνελοπη! το πες και το κανες!
ξερεις τωρα τι πρεπει να κανεις...ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!και ολα θα ειναι τελεια! μπραβο για την απωλεια! και στα δικα μας οι χοντρες!
penelope γυμναστική χρειάζεσαι και όλα οκ...αν πάρω θάρρος θα σας κάνω και τα δικά μου αποκαλυπτήρια χαχα
αχ άσε ελένη...το μόνο που χάρηκα από τα κιλά που έβαλα ήταν το στήθος το οποίο μεγάλωσε...και τώρα με τα πρώτα 5 κιλά που έχασα είναι το πρώτο που φεύγει!χαχα....θα μου λείψει, αλλά δεν πειράζει...στο άπειρο και ακόμα παραπέρα αν είναι να φτάσω στον στόχο μου!
Ελένη, γιατί χρησιμοποιείς τα μάτια των χαπακωμένων και δυστυχισμένων προτύπων που σου προβάλλουν και όχι, τα καταπληκτικά, δικά σου; ΔΕΣ ΣΕ με τα μάτια σου και αφού είσαι έτσι όπως είσαι (δε σε χαρακτηρίζω ως αδύνατη...είναι τόσο αυτονόητο) μάθε να αντιστέκεσαι σε ότι σου πετάνε και ζήσε ξένοιαστα, πουλάκι μου! Εμείς, βέβαια, εξακολουθούμε να σε θέλουμε εδώ, κι ας είσαι τζίρος!
Περιμετρος αγυμναστης γαμπας μου τωρα 44 εκατοστα.(Γιατι προφανως στα παραπανω κιλα που υπηρξα ηταν μεγαλυτερη).Μη μου μιλατε για γαμπες τη στιγμη που εχω να βαλω ενα κοντο ρουχο απο το λυκειο (πανω απο 10 χρονια δηλαδη).Penelope η φωτο που εβαλες θα μπορουσε να ειναι και δικη μου.Αυτα.:)
αχ απο ακρα εχω τελεια, ολο σορτσακια κ φορεματα φοραω φετος!
κ παλια μπορουσα, παντα αδυνατα ακρα οσα κιλα κι αν ειμαι,
αλλα που να βαλεις φορεμα αμα πεταει η κοιλια σαν εγγυμονουσας οεο? χαχαχχα
+1000!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by tidekpe
Ελένη, γιατί χρησιμοποιείς τα μάτια των χαπακωμένων και δυστυχισμένων προτύπων που σου προβάλλουν και όχι, τα καταπληκτικά, δικά σου; ΔΕΣ ΣΕ με τα μάτια σου και αφού είσαι έτσι όπως είσαι (δε σε χαρακτηρίζω ως αδύνατη...είναι τόσο αυτονόητο) μάθε να αντιστέκεσαι σε ότι σου πετάνε και ζήσε ξένοιαστα, πουλάκι μου! Εμείς, βέβαια, εξακολουθούμε να σε θέλουμε εδώ, κι ας είσαι τζίρος!
συγνωμη αλλα αν εχετε προβλημα εσεις που βαλατε φωτο με τα οπισθια σας,ειστε απαραδεκτες!
αντε πια! γιατι μπροστα σε αυτα που ειδα,ο δικός ειναι γιγάντιος, ειδικα με τη φωτο της κοπέλας με τον τελειο κωλο, που εχω παρόμοιο ΒΜΙ και κιλα!
κατα τ'άλλα να τους χαιρεστε και να προσπαθειτε πάντα για το καλύτερο,είστε πολύ τυχερές! :)
Eλενη κοριτσι μου , δε σου εχει πει κανεις αντρας ποσο υπεροχο κωλο εχεις;!
Αν δε στο εχει επισυμανει κανεις τι να πω;;;!!
Κοριτσι μου ΜΗΝ χασεις αλλο!!!Εχεις καταπληκτικες καμπυλες , δεν πεταει τιποτα!
Εισαι Α Ψ Ο Γ Η. Στη θεση σου δεν θα ηθελα να χασω αυτον τον θεσπεσιο κωλο
χανοντας κι'αλλα κιλα.Καμια ατελεια.
ελενη αν είχα την ηλικία σου και τα κιλά σου δεν θα φορούσα μονο σορτσάκι αλλά και πολύ ....λιγότερα! Συγνώμη αλλα και εγω νομίζω οτι στα 52 θα είσαι πολύ αδύνατη και όχι ωραία αδύνατη. Μεινε εκει που εισαι και απλά συντηρήσου!
Ελενη μου, ενα ταπεινο σχολιο κι απο μενα .Εχεις φοβερο κορμι κοριτσι μου, ασε τις "υστεριες"....ΔΕΝ εχεις λογο να κανεις ετσι!!! Οπως και ολα τα κοριτσια σου ειπαν πριν, δε χρειαζεσαι τιποτε απολυτως!!Απλα μια συνειδητοποιημενη σταση απεναντι στο σωμα και τη διατροφη σου, κατι που ειναι δθσκολο μερικες φορες, αλλα πιστεψε με, εχεις ολα τα υπερ μαζι σου!! Ηλικια, διαθεση, ηδη καλοσχηματισμενο σωμα και πολυ θηλυκο, οποτε φροντισε να διατηρησειος απλα αυτα που εχεις και νομιζω πως θα το κανεις χωρις κοπο!
Απλα, μην αυθυποβαλλεις τον εαυτο σου κοριτσι μου, οτι" εκεινο" και" τουτο "και "το αλλο"...καταλαβαινεις τι λεω.
Τα κοριτσια εδω μεσα εχουν πειρα, ακουσε τα!! Κοινως, "μην τρελενεσαι"!! Ζησε και απολαυσε τις στιγμες και τη χαρα που σου προσφερει ενα κορμι σαν το δικο σου.Εδω εμεις, που εχουμε περισσοτερα κιλα απο σενα, ειμαστε τιγκα στην κυτταριτιδα και τη χαλαρωση και το παλευουμε! Εσυ???Απλα διατηρησε το!!!
Με αγαπη σου τα ειπα ολα αυτα, σα να ημουν η μεγαλη σου αδερφη,
Πολλα φιλια και καλη δυναμη στην εξεταστικη σου!!!(αν δεν τελειωσε ηδη)
Penelope!!!!! ο πισινουλης σου ομοιαζει πολυ με τον ιδικον μου!!! φοβερο???
αχαχαχαχα!! αχ...τι θα κανω??? οι λακουβιτσες επιμενουν, αλλα...κι εγω θα τους δειξω!!!
Θ α παει το πασαλλειμα συννεφο! Οσο αντεξω!! Υπερ...πατριδος!!
Καλη δυναμη κοριτσια σε ολες!!
θα συμφώνησω με το marou_laki, τη chrys και όλα τα άλλα
κορίτσια που σου λένε eleni μου οτι είσαι ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!!
μακάρα να είμασταν όλες έτσι. έχεις ένα υπέροχο κορμί....
με ΤΕΛΕΙΕΣ αναλογίες!!!!!!!!!!!! κοίτα να το χαρείς και
άσε τα κομπλεξ στην άκρη...... είσαι ΚΟΥΚΛΑ!
βρε ελενη μου μην ψαχνεις για κοπλιμεντα. πες μου σε παρακαλω απο που ακριβως θα χασεις αλλα 11 κιλα? απο την επιπεδη κοιλια σου ή απο τα ανυπαρκτα μπουτακια? να μας ελεγες οτι θες να αποκτησεις πιο γυμνασμενη σιλουετα ολοι θα το καταλαβαιναμε και θα σε στηριζαμε. στο κατω κατω καλο θα εκανες στην υγεια σου. αλλα να χασεις 11 κιλα απο ενα ηδη αδυνατο σωμα μου φαινεται απο απιθανο εως και επικινδυνο. νομιζω πως το πρωτο βημα για την επιτυχια ειναι οι ρεαλιστικοι στοχοι.
Εμένα και τα 2 κορίτσια μια χαρά μου φάνηκαν. Και μαγιό μπορούνε να βάλουνε και ωραία ρούχα και να απολαυσουν τη ζωή τους.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανονικοί άνθρωποι πια νιώθουν άσχημα με τον εαυτό τους. Εκεί φταίνε όμως τα πρότυπα που λαμβάνουμε και τίποτα άλλο.
Χτες ας πούμε βλέπαμε μια παρουσιάστρια που έχει μια μελό εκπομπή με πακέτα που μάνες βρίσκουν παιδιά, αδέρφια, πρώην γκόμενους και δεν ξέρω τι άλλο. Ξαφνικά η ξαδέρφη μου, που ήταν συμμαθήτριες με τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια λέει με πόνο:'μα δεν είναι απίστευτο ότι έχουμε την ίδια ηλικία; Εγώ πως έγινα τόσο χάλια; Κοίτα αυτή κορμάρα' .
Καταρχήν να πω ότι η ξαδέρφη μου φαίνεται πολύ πιο γλυκιά και φυσική, ενώ η παρουσιάστρια σα φουσκωτό με μακιγιάζ επιδαύρου. Εκεί είπε τον πόνο της και η μάνα μου "τι να πω και εγώ που είμαστε ίσα με τη Βίσση", μετά τις πήρε και τις δύο από κάτω και παραγγείλανε πίτσα!
Παιδιά δεν είναι αστείο. Η μάνα μου σε κάποια φάση αναρωτήθηκε μήπως πρέπει να κάνει ότι η Ντέμι Μουρ. Να βρει ενα γκόμενο στα 30!
:)
+1000Quote:
Originally posted by Danai20
Εμένα και τα 2 κορίτσια μια χαρά μου φάνηκαν. Και μαγιό μπορούνε να βάλουνε και ωραία ρούχα και να απολαυσουν τη ζωή τους.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανονικοί άνθρωποι πια νιώθουν άσχημα με τον εαυτό τους. Εκεί φταίνε όμως τα πρότυπα που λαμβάνουμε και τίποτα άλλο.
:)
και συγχωρειστε με αν μεροληπτω αλλα προσωπικα δε μπορω να παρω το ιδιο σοβαρα την προσπαθεια ενος ανθρωπου 100+ η 70+ η 80+ (η εν πασει περιπτωσει ενος πραγματικα υπερβαρου/παχυσαρκου) να χασει βαρος οπου φυσικα συντρεχουν σοβαροι λογοι, υγειας κυριως και οχι μονο εμφανισης, με αυτη ενος κανονικου, υγιους ατομου που απλα θελει να φτασει τα ανορεξικα προτυπα της εποχης.
ειναι κριμα
Βασικά ,ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό:Το φόρουμ απευθύνεται και σε μια κατηγορία ( τη μεγαλύτερη , θαρρώ ) που έχει ΔΠΤ,οπότε αυτό το λογικό,που δικαίως,λέτε,φαίνεται εντελώς παράλογο σε άτομα που έχουν διαταραχή.
Αν οι ανορεκτικοί είχαν υγιή σκέψη δε θα είχαν διαταραχή...
ΥΓ:Οι φωτογραφίες είναι προσβάσιμες προς όλη τη διαδικτυακή κοινότητα:μέλη και έπισκέπτες της σελίδας(το υπενθυμίζω καλοπροαίρετα σε περίπτωση που κάποιος είναι άπειρος με τις κοινότητες )
Καθε προσπαθεια ειναι σεβαστη.Ειτε καποιος εχει να χασει 5 ειτε 10 ειτε 30 κιλα.Και μαλιστα καλυτερα να ξυπνας αμα εχεις να χασεις λιγα κιλα παρα οταν μαζευτουν 30 και 40 να το περνεις αποφαση (οπως εγω καλη ωρα).Αυτο το λεω γιατι προσωπικα δε θα εκρινα ποτε απο ενα τικερακι που συνηθως δεν αναφερει υψος αν η απωλεια του καθε ατομου ειναι θεμιτη ή δε χρειαζεται.Μετραει και η κατανομη και ο σωματοτυπος και ο σκελετος πραγμα το οποιο δε μπορει κανεις να ξερει απο ενα ξερο τικερακι.Ομως στην περιπτωση της Ελενης που ειδα φωτογραφια ειναι αλλιως.Οι φωτος μιλανε απο μονες τους.Δε μπορω να δεχτω απο μια κορμαρα να λεει οτι ειναι χαλια, δε νιωθει ομορφα, δε θελει να φοραει σορτσακι επειδη νιωθει χοντρη κλπ.Μου θυμιζει καταστασεις που εχω ζησει και ενιωθα σκουπιδι.Με κοπελες πανεμορφες να μου κλαιγονται οτι εχουν παρει 2-3 κιλα (ενω εχουν σωμα μοντελου) και εγω να θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει.Συγνωμη κιολας που εξεφρασα γνωμη, αλλα πιστευω οτι αρκετες κοπελες θα νιωσουν ασχημα αμα δουν οτι ουτε στα 64 κιλα καποιος δε νιωθει ωραια.Και παλι συγνωμη ελπιζω να μη με παρεξηγησεις Ελενη αλλα οσες γνωμες ειπαμε ηταν οντως για να σε κανουμε να ξυπνησεις και να δεις ποσο ομορφη εισαι.Διατηρησε το υπεροχο σωμα σου με καλη διατροφη και γυμναστικη.Και φορεσε σορτσακι για μενα σε παρακαλω.:P (Πως λεμε πιες ενα ποτακι και για μενα, ενα τετοιο πραγμα!)
edit: Κleanthi σωστο το σχολιο σου.
κονστανς ετσι ακριβως που τα λες ειναι. Κι εγω εξεφρασα τη γνωμη μου βασει των φωτο που ειδα
κλεανθη εχεις δικιο επισης, αλλα επισημαινοντας σε καποιο το λαθος, ισως το δει απο αλλη σκοπια...
loukoumaki μου ακριβως.Μονο φωτογραφιες μπορω να κρινω.Και αποφευγω να κανω online διαγνωση απο τι διαταραχη πασχει καποιος, αν πασχει (δε μπορω να το ξερω!).Δεν θελω να το κανω και δε με αφορα να το κανω γιατι δεν ειναι δουλεια μου.Αλλα γνωμη για τις φωτος ολοι μπορουμε να εχουμε και να την εκφρασουμε.:)
φυσικα και δε μπορουμε να το ξερουμε, εγω τουλαχιστον ουτε γιατρος ειμαι, ουτε ψυχολογος, αλλα και να ημουν, αν ειναι δυνατον να εκανα ποτε ονλαιν διαγνωση! ομως, οπως προανεφερα, εκφεροντας την αποψη μας ως αντικειμενικοι κριτες (δε μιλαω για τη συγκεκριμενη κοπελα, ετσι? μην παρεξηγηθω! γενικολογω) ισως μπορεσει καποιος να δει οτι πραγματικα κανει λαθος...
loukoumaki συμφωνω.
Παιδια το προβλημα με το συγκεκριμενο thread ξερετε ποιο ειναι? Οτι ακομα και αν καποιο σωμα ειναι παρα πολυ ασχημο απο τακτ και ευγεεια δεν θα το πουμε ποτε. Οποτε οταν καποιος μπαινει και δεν εχει πραγματικα κανενα προβλημα και του λεμε τα ιδια που λεμε και στις κοπελες που εχουν πολλα παραπανω κιλα φυσικο ειναι να νομιζει οτι το κανουμε απο ευγεεια και μονο....
penelope εχεις απολυτο δικιο!!!
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό.
Οι διαστάσεις που παίρνει στο μυαλό της μέσης γυναίκας πια το ότι δεν είναι σαν τα μοντέλα που βλέπουμε, είναι δραματικό. Και είμαι σε θέση να το ξέρω γιατί βλέπω εκατοντάδες κόσμο στο γήπεδο και το σύλλογο που δουλεύω. Κόσμο που μου μιλάει για αυτά, όπως δεν θα μιλούσε ποτέ στον περίγυρο του.
Υπάρχουν κοπέλες κανονικότατες που τα αγόρια τους τις θεωρούνε 'χοντρές'. Δέκα δέκα μου έρχονται αυτά τα κορίτσια. Και δε μιλάω μόνο για 16άχρονα, αλλά και για γυναίκες 20-35 ετών. Και το άγχος είναι φοβερό γιατί στον καθρέφτη δε βλέπεις τη Θεά του περιοδικού. Που όντως δεν τη βλέπουμε.
Ένας καθηγητής στην Αγγλία μου έλεγε πως το να πείσεις τη μέση γυναίκα πως θα έπρεπε να είναι σαν τη Ζιζέλ είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα, όσο να προσπαθείς να πείσεις όλους τους ανθρώπους πως θα έπρεπε να έχουν τα λεφτά του Μπιλ Γκέιτς ή το μυαλό του Αινστάιν. Εκεί κατηγορώ μόνο τα πρότυπα που ας μη γελιόμαστε κρύβουν κέρδη δις πίσω τους. Ρούχα, προιόντα ομορφιάς, γυμναστήρια, ινστιτούτα αδυνατίσματος κλπ κλπ
Δαναη εχεις απολυτο δικιο! Το θεμα ειναι οτι αν πεις σε μια κοπελα εδω μεσα ποια πραγματικα ειναι η αποψη σου για το σωμα της δεν ξερεις πως θα το παρει... θα θυμαστε βεβαια πριν λιγο καιρο το περιστατικο π ειχαμε σε ακριβως αυτο το thread. Οποτε πραγματικα δεν ξερω αν εχει νοημα να το κανουμε... Εγω ο μονος λογος που ανεβασα φωτογραφια οπισθιων ειναι για να δειξω στην Ελενη οτι η διαιτα δεν φτιαχνει σωματα.... Μονο η ασκηση φτιαχνει σωματα...
Προφανως και δεν ειναι απλο το θεμα.Εδω σε μενα που δεν ειμαι και γυμναστρια και εχω να πω δεκαδες παραδειγματα που ζω καθημερινα, ειτε απο φιλες ειτε απο γνωστες.Αρκει η γνωμη ενος γκομενου πχ που θα την πει χοντρη και μια κοπελα με αυτοπεποιθηση και φοβερη εμφανιση να νιωθει σα σκουπιδι.
Penelope και παλι συμφωνω.Και ηταν φανερο το point σου.Σε κοπελες που εχουν χασει πολλα κιλα ειναι προφανες οτι και οταν τα χασουν θα πρεπει να κανουν πραγματα για να βελτιωσουν την εικονα τους.Μπορει τωρα να ειμαι 73 κιλα και με ρουχα να φαινομαι σαφως ομορφοτερη απο οτι οταν ημουν 83 πχ, αλλα οταν κουναω το μπουτι μου πχ και ειναι σα νεροσακουλα δε σημαινει οτι πρεπει να χαρω ή οτι πρεπει να φτασω 50 κιλα για να πω οτι ναι τωρα ειμαι κορμαρα.