Quote:
Originally posted by loustam
Καλημέρα,
Σας γράφω πιο πολύ για να νιώσω ακόμα περισσότερο την κατάντια που μπορεί να σε φτάσει ένα πάθος... Τις τελευταίες 3 ημέρες έτρωγα άθλια! Τέσσερα γεύματα, 2 καλά (πρωινό - μεσημεριανό) και τα άλλα δύο γευστικά και παχυντικά σνακ σε τεράστιες ποσότητες. Έφταναν και περίσσευαν 3 μέρες για να νιώσω πάλι βαρελάκι, εκεί που είχα καταφέρει να αναπνεύσω λίγο και να κουμπώνουν τα παντελόνια μου άνετα. Χθες όμως το ξεφτίλισα. Ψωμιά, τσιπς, και ξηροκάρπια αποτέλεσαν την χθεσινή μου διατροφή. Με την κοιλιά τούμπανο, βγήκα το βράδυ, ήπια και τα ποτάκια μου και γύρισα να κοιμηθώ. Τί τον ήθελα τον ύπνο? Ξύπνησα μες στην νύχτα με ένα απίστευτο κάψιμο στον οισοφάγο. Τα υγρά είχαν ανέβει στο στόμα και την μύτη, και όσο προσπαθούσα να τα καταπιώ, τόσο πιο έντονο ένιωθα το κάψιμο. Προφανώς είχα πάθει αναρόφηση... Είχα πόνο και δύσπνοια. Τελικά κατάφερα και κοιμήθηκα λίγες ώρες καθιστή στον καναπέ... Αν έκανα να κατεβάσω το κεφάλι λίγο πιο χαμηλά, τσουπ το κάψιμο πάλι...
Καλά να πάθω εγώ και το στραβό μου το κεφάλι. Τις προσεχείς ημέρες προγραμματίζω επειγόντως γαστροσκόπηση και τρέμω και μόνο στην ιδέα των αποτελεσμάτων. Θα κάνω και μία σχετική διατροφή να ηρεμήσει λίγο το έρημο το στομαχάκι μου.
Αυτά τα όμορφα... Εσείς έχετε αντιμετωπίσει ποτέ παρόμοια προβλήματα?
Καλημέρα!!Κάψιμο δεν εχω νιωσει ποτε,ισως ομως επειδη οταν εκανα υπερφαγικα τα εβγαζα.δυσφορια ομως απειρες φορες. Απλως εχω πολυ μεγαλη δυσκολια στην πεψη,ακομα και στα πιο ελαφρια.Φαγητο μαγειρευτο-βαρυ με σαλτσες και τετοια δεν τολμαω να φαω,δεν νιωθω ακριβως καψιμο,αλλα κατα καποιον τροπο δεν το δεχεται ο οργανισμος μου.εχω παλινδρομησεις....