Κουρευτηκα! Αντιο κοτσιδα...
Printable View
Κουρευτηκα! Αντιο κοτσιδα...
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!1:lol:
ΝΙΩΘΩ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:b ouncing::lol:
μεγεια φαε πριτς!
σημερα μαγειρεψα φακουλες παροτι δεν ειναι τεταρτη, κ εκανα πολυ, ωστε τις επομενες μερες αντι να μαγειρευω να τρωω απο τα ηδη ετοιμα φαγητα κ να κανω γυμναστικουλα τον κενο χρονο!
φακές??????????????????? γιαμι γιαμι!!! πωπω λατρεύω τις φακές!!!!!! Με πολύ ξύδι!!!! Να έρθω απο κει να με τραπεζώσεις?????? :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
λοιπον οταν τις εκανε η μανα μου τις παστωνα στο ξυδι,
τωρα που μαγειρευω εγω δεν βαζω καθολου. δεν καταλαβαινω το γιατι!:o
δεν μπορω να σε κερασω ειναι καπαρωμενες για αυριο χαχαχαχχα πριτς δε ξαναμαγειρευω καθημερινα,
καιρος για γυμναστικουλα!
Το Σαββάτο έκοψα & εβαψα το μαλλί κ υπόσχέθηκα στον εαυτό μου να τα χτενίζω συχνά γιατί νιώθω υπέροχα!!! Αχχχχ πόσο μ'αρέσει να με φροντίζω κ να με κακομαθαίνω!!!!
:love:
ξαναξεκινησα τη στηλη σε καινουριο τετραδιο
baby steps παλι, στρατα στρατουλα
μπραβο!!!
μπραβο κ που επανεφερεςτο τοπικ!!
πηγα για καφε, πηγα για χορο κ εκανα πηλιγκ κ μασκα :P
Ωραίο τόπικ! Εγώ σήμερα έκανα γιόγκα και εκτός του ότι ένιωσα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου χαλάρωσα πάαααρα πολύ! Με το ζόρι γράφω ένα πράμα :lol:
Ωραιο θεμα μπραβο που το ξαναεφερες!!!!!
Χτες πηγα κομμωτηριο κ εβαψα κ κουρεψα τα μαλλια μου.(Κοκκινα)
Σημερα ειδα μια πολυ αγαπημενη φιλη κ μετα πηγα στην τελευταια μερα του σεμιναριου Προπονηση Ζωης.Α!Πηρα κ μια πολυβιταμινη κατι που δεν εχω ξανακανει.
Καλησπέρα και από εμένα,από:starhit: την παγωμένη Γερμανία.
Τι έκανα σήμερα για εμένα?Εκτός του ότι ψόφησα από το κρύο,γιατί μιλάμε για -19 βαθμούς εδώ,έστειλα ένα δέμα στα παιδιά και στον άντρα μου με δώρα.Θα μου πείτε δεν έκανες κάτι για εσένα?Αισθάνομαι σαν να έκανα κάτι για εμένα, γιατί σκέφτομαι τα πρόσωπα τους να φωτίζονται από χαρά,όταν ανοίξουν το δέμα,αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση.Βέβαια πιο μέτα θα κάνω δώρο στον εαυτό μου μια έξοδο με ποτό,για να ξελαμπικάρω.:starhit::smilegrin:
καλά να περάσεις sasa στην έξοδό σου!
Εγώ σήμερα πήγα βόλτα στην αγορά με φιλενάδες, ήπιαμε καφεδάκι και τα λέγαμε με τις ώρες. Περάσαμε υπέροχαααα :D
είδα ένα επεισόδιο από μια σειρά που παρακολουθώ:starhit:
+
περπάτησα 2 χιλιόμετρα το οποίο με αναζωογόνησε:starhit:
Οπως καθε μερα,απο τοτε που εφτιαξε ο καιρος,βγαινω και περπαταω με τον μικρο στο καροτσακι.
μου κανει καλο το περπατημα και μου αρεσει παρα πολυ,ασε δε που με τονωνει:)
πηγα στη συναυλια του αλκονοου!:roll::roll::roll::roll:
καλημερα!!!!Τελειο τοπικ!!!!
Ξυπνησα χαλαρα......ετοιμαστηκα για δουλιτσα...ειμαι στο γραφειο.....χαζευω στο τοπικ....ενω πινω καφεδακι και ακουω μουσικουλα!!!!ειμαι καλα......και τιποτα δεν μπορει να χαλασει την ηλιολουστη παρασκευη!!!!!!!!!!!!!
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Ε Σ Σ Ε Ο Λ Ε Σ!!!!!!!!!!!!
ποντικακι μαρεσει η δουλεια σου!!!
σημερα για μενα τι εκανα;
επαιξα με τον μικρο και οπως παντα περασαμε υπεροχα!!!
γεια σας κι από μένα....
πήγα σε ανοιχτή πισίνα-κολυμβητήριο και ευχαριστήθηκα τον ήλιο!!!!:love::love::love:
βγηκα βολτα με την οικογενεια μετα απο καιρο -σε παιδοτοπο εστω-και περασαμε χρονο συζητωντας με τον αντρα μου -πραγμα που ειχαμε να κανουμε καιρο-ενω ο μικρος επαιζε !!!
Έπαιξα μπάσκετ και το ευχαριστήθηκα πραγματικά μετά από πολύ καιρό
ηταν να παρω το αστικο για να παω για καφε,αλλα αποφασισα να παω περπατωντας
περπατησα...πολυ περπατησα και το φθχαριστηθηκα πολυ!!!
και στο πηγαινε και στο ελα με τα ποδια!!!
Καλημερα, αν και η μερα ξεκινησε χωρις ηλιο....εγω απλα χαμογελαω!!!!
χθες εκατσα σπιτι.....εφτιαξα κουλουρακια και γελασα πολυ με την παρεα απο τα κουμπαρακια μας το βραδυ!!!!!Το καταευχαριστηθηκα!!!!!!
Πήγα για ψώνια
πήγα μια υπέροχη βόλτα με το σκύλο μου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :love::love::love:
θα λουσω το λιγδιασμενο μου μαλλι...!!!
τπτ αλλο δεν εκανα σημερα για μενα,ηταν μια μερα τρεξιματος,και κουρασης...
Ακόμη και ένα χαλαρωτικό ζεστό μπανάκι είναι ένα μικρό δώρο στον εαυτό μας. Εύχομαι να το απολαύσεις Lineal! Χρόνια Πολλά ;)
:)) ευχαριστω eli μου:)
ηταν πραγματικα απολαυση,χρονια πολλα και τωρα εμεινε να ρθει το καλοκαιρακι ε;
σημερα εκανα ενα καλο στον εαυτο μου,που συνεχιζω τη διατροφη!!!και απο το πρωινο ζυγισμα,οτι κι αν εφαγα μετα-πρωινο,δεκατιανο,μεσημερια νο-δεν αλλαξαν τα κιλα!!!
οποτε μαλλον θα επανελθω γρηγορα!
Μπράβο Lineal το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σου και για τη υγεία σου είναι να του χαρίζεις κάθε μέρα μία ισορροπημένη και θρεπτική διατροφή! :)
Εγώ λοιπόν σήμερα αν και είχα ένα βάρβαρο ξύπνημα με πολύ κακή διάθεση δεν το άφησα να με απορροφήσει όλη μέρα και έτσι το μεσημεράκι πήγα για φαγητό με καλή παρέα και με θέα την Ακρόπολη, πράγμα που είχα να κάνω τουλάχιστον ένα χρόνο!
θεα την ακροπολη ε;
μια χαρα το ακουω!!!
εγω πινω το καφεδακι μου σπιτι και εχω θεα το σπιτι απεναντι :D
Χμ...ακομα τιποτα.....σε λιγο ομως θα παω γυμναστηριο και μετα για καφε με φιλη να τα πουμε...να γελασουμε να ξεχαστουμε οπως παλια...........ο καιρος δεν βοηθαει...αλλα.....εμεις καλα περναμε κι ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραια...θεα....Elli!!!!!!!
lineal......εχεις καλυτερη θεα νομιζω!!!χαχχαχααα.....αααα.... .ξεχασα να σας πω !!!Αν και ειμαι στη δουλεια...εχω φοβερη παρεα....ΕΣΑΣ!!!!:D
αχ ποντικακι να χα τη δουλεια σου!!!:p
Μπράβο ποντικάκι μια χαρά μου ακούγεται το σημερινό σου πρόγραμμα :D
Lineal δεν πειράζει που δεν ήπιες τον καφέ σου με θέα, τουλάχιστον τον ήπιες και το απόλαυσες και αυτό έχει σημασία ;)
Δεν έκανα σήμερα τίποτε , εκανα όμως το Σάββατο . Έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνι ..... δουλειες και ανθρώπους που έχω δώσει πολλά αν όχι τα πάντα και δεν το εκτίμησαν ποτέ και πήγα 15 ώρες ταξίδι το Μεγάλο Σάββατο και 20 ώρες τη Δευτέρα για την επιστροφή για να κάνω Πάσχα με τους μοναδικούς ανθρώπους που δεν πρόκειται να με προδώσουν ποτέ : τους γονείς μου .
Κουράστηκα , ταλαιπωρήθηκα μεν , η έκφραση στο προσωπό τους και η χαρά που είδα με αποζημίωσαν και με το παραπάνω .
Δωρακι...ηταν το καλυτερο που μπορουσες να κανεις!!!!!!
Να το επαναλαβεις!!!!!
Εγω σημερα....μετα απο μια απαισια νυχτα με εφιαλτες...σηκωθηκα με διαθεση ντεμι.....χτυπησε το τηλ μου.....και ερχεται η κουμπαρα μου να με παρει για καφε...ε ναι λοιπον την κανω κοπανα για 1 ωριτσα...και παω να ξεχαστω ......με θεα την θαλασσα!!!!!
Καλημερες!!!!!;)
6:00 - εγερτήριο: Καφές με θέα θάλασσα, τις τράτες που επιστρέφουν και τα χρώματα της ανατολής.
7:00 - καθοδόν για το γραφείο με παρέα Χατζηγιάννη, καφέ και έναν ήλιο να χαμογελάει.
pontikaki εγω παλι ειδα ενα παραξενο ονειρο,ημουνα εγκυος και γεννησα ενα κοριτσακι!!!
τι ωραιο που ηταν!!!
σημερα λοιπον,πηρα τον αγοραρο μου και τον πηγα βολτιτσα στις κουνιες,επαιξε,επεσε,γελασ� �,κουραστηκε και τωρα κοιμαται μια χαρα.
εγω φυσικα ειχα οφελος μαζι με τη χαρα του μικρου,οτι περπατησα,επιτελους μας εκανε καλο καιρο μωρε.
ελπιζω να κρατησει
πρωινή βόλτα στο πάρκο...καλημέρα:love:
σημερα τι εκανα για μενα;τπτ,σημερα ετρεχα σα τη τρελη απο τη μια ακρη της πολης στην αλλη για μια συνεντευξη σε δουλεια,που οπως με ειπαν στο τελος ο μισθος ειναι μικροτερος απο αυτον της τωρινης μου δουλειας,οποτε καθομαι στα αυγα μου,μαλλον αυτο εκανα σημερα για μενα,εκτιμησα τη δουλεια που εχω!!! : )
καμιά ιδέα βρε παιδιά, έχω στερέψει... όλο βόλτες με τα ποδαράκια πάω, στο τέλος θα γίνω γραφική:crazy: