-
Καλησπερα σε ολες και ολους, εχω πολυ καιρο να σας ακουσω :), αλλα με τοση δουλεια δεν προλαβαινω τπτ :P. Θα κλεισω 2 χρονια πετα τη πτυχωση το Φεβρουαριο και οντως εαν δεν προσεχω τι τρωω θα παρω κιλα αλλα καμια σχεση με πριν χορταινω με ενα γιαουρτι και ετσι δεν ειναι τοσο τυρρανικα δυσκολο οπως πριν :).
-
Καμάρι μου,αστέρι μου,κουκλοΚατερινάκι μου!
Δύο χρόνια μετά και χορταίνεις με ένα γιαούρτι;Ούτε του παπά!
Εγώ πάντως άμα δε δω,δεν πιστεύω!Να έρθεις εδώ να σε χουφτώσω!:spin:
-
παιδια καλησπερα
μετα απο πολυ καιρο ειπα να μπω η απαισια
τι μου κανετε ?
εγω δεν ειμαι καλα τελευταια
τις τελευταιες μερες τρωω αρκετα
εχω βαλει 2 κιλα και δεν μ αρεσει καθοοοολου
αποψε εφαγα και χαζομαρες και αμυγδαλα και αισθανομαι απαααααιιισια
φοβαμαι μην ξανακυλησω
ααααχ
ειμαι και μοναχουλι μου
λιγμ κλαψ
-
Καλημέρα,Τζενάκι μου και καλές μας γιορτές!
Το ότι έβαλες δύο κιλάκια στα δύο χρόνια δεν είναι θέμα.
Να κοιτάξουμε τους λόγους,που έχεις τελευταία την ανάγκη να ξεσπάς σε φαγητό.
Είμαι σίγουρη πως δε θα επιτρέψεις πισογυρίσματα βάρους.Το ζητούμενο όμως είναι και να είσαι καλά!
Όχι μόνο να δείχνεις!Αν θέλεις κάτι να μοιραστείς μαζί μας,εδώ είμαστε...Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά!
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑ....
ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ.... ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΝΩ 1 ΚΙΛΑΚΙ ΚΑΘΕ 2 ΜΗΝΕΣ... (ΚΛΑΨ)
ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 85... ΘΑ ΔΟΥΜΕ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ....
ΣΑΣ ΦΙΛΩ
ΔΗΜΗΤΡΑ
-
Geia sas paidia kai apo emena!!!!
parakolo8w tis syzhthseis sas kairo twra...kai xwris na to kserete me peisate oti h ptyxwsh einai ayto poy xreiazomai ;)
eimai se lista anamonhs ston eyaggelismo... prwta o theos telos martiou 8a xeiroyrghthw...
diabazw ta apotelesmata sas kai moy dinete elpida kai kouragio....sygxarhthria se olous sas!!!!! :tumble:
-
prospathw na balw k egw ticker...alla kati den kanw swsta!!!!:puzzled:
http://tickers.tickerfactory.com/ezt...Wtt/weight.png
-
-
xixixixixixi...ta katafera me to tickeraki....!!!! elpizw na ta poume syntoma;)
-
Καλησπέρα.Με τον Λαπατσάνη θα την κάνεις ?
-
kalhmera S11!!!! :blush: Nai:tumble:!!!! exw kanei dyo rantebou mazi tou kai einai kataplhktikos anthrwpos!!!!:bouncy: ........
-
καλημερααααα.....:tumble:
τι κάνουν οι πτυχωμένοι?????
υπάρχει κάποιος να μου πει πόσο όμορφα νιώθει τώρα για να πάρω δύναμη και κουράγιο????:shocked2:
-
Kαλημέρα Maria Hope!!!
Με το καλο ολα!!!
Εγω εκλεισα 9μηνο προσφατως και ημουν στα ιδια επιπεδα με εσενα!
Λοιπον... η ζωη μετα....
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!
Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα κανενα!!! ποτε παλινδρομησεις ουτε χασιμο διαθεσης - ορεξης κτλ... τρωω λιγοτερο και ειμαι super... βεβαια τα κιλα δεν χανονται οπως με το μανικι αλλα πιο αργα... εγω ειμαι στο -22 αρκετο καιρο τωρα... βεβαια τρωω τα παντα... και τελευταια λιγο περισσοτερο απο πριν. Για να σου δωσω να καταλαβεις, ενω στο 6μηνο ημουν ενταξει με το 1/3 απο ενα σουβλακι, τωρα μπορω να το φαω ολοκληρο! αν βεβαιως σταματησω στα 2/3 ειμαι ΟΚ...
Καντο! το οτι ειναι αναστρεψιμο εμενα μου ηταν πολυ θετικο αν και δεν νομιζω οτι θα ξεπτυχωθω ποτε....δεν θα ηθελα...
Τα κιλα εφυγαν σταδιακα... 8 τον 1ο μηνα και 3 τον 2ο και 1 με 2 απο κει και περα... καλο αυτο για το σωμα απο την μια...
Αν τα καταφερω και παω γυμναστηριο και προσεξω και λιγο τα γλυκακια που τελευτάια τα ξανααναζήτησα, πιστευω οτι θα δω συντομα το 7 μπροστα...
Θα δουμε!
Για οτι θες ειμαστε εδω
Φιλιά
:blush: Δήμητρα
-
αχ......σε ευχαριστωωωωω πολυυυυυυυ που απαντησες!!!!!
την επομενη του χειρουργειου πως ησουν?????
-
Να προσθεσω και το αλλο!!!
Το πως με βλεπει ο κοσμος που με ηξερε τα τελευταια 4 χρονια... ξανα!!!
Γινεται χαμος!!! Μου λενε ακομα, πως δεν πρεπει να χασω αλλο γιατι ειμαι στα καλυτερα μου!!! ακου να δεις!!!
προσωπο, σωμα... ολα εχουν ερθει στην θεση τους... Δεν ξεχνω οτι εχω μεγαλη πορεια ακομα... αλλα ψυχολογικά με ανεβαζει πολυ!!!
Ειχε πλακα το γεγονος οτι πηγα να παρω ρουχα στις εκπτωσεις.... Παω λοιπον σε ενα καλο μαγαζι και ψωνιζω 7 μπλουζες σε γραμμη που μου ταιριαζει και κρυβει λιγο την κοιλιτσα που εχει μεινει! Σε ολα τα χρωματα προφανως!!!
Γυριζω σπιτι και τα λεω στον αντρα μου... Μα καλα... λεει : δεν καταλαβαινω γιατι ψωνιζεις απο τωρα.. αφου θα χαθουν και αλλα κιλα... Και απαντω το κορυφαιο... Δεν πειραζει... ουτως ή αλλως αγορασα στις μπουζες το Νο ! ή το medioum
ΧΑΧΑΧΑ!!! (με νουμερα απο 1 εως 5!!!)
και μενει αφωνος!!
καλο?
-
την επομενη του χειρουργειου, εβλεπα Λαμπιρη στο δωματιο καθισμενη οκλαδον με παρεα την αδερφη μου, κουτσομπολευαμε, καναμε βολτες στον διαδρομο, δεν ειχα καθολου ορεξη, επινα μονο αγλυκο τσαι, μου εφερναν ζελε φραουλα και μου φαινοταν παραααα πολυ γλυκο και δεν μου αρεσε οποτε το ετρωγε η αδερφη μου που ισχυριζοταν οτι ειναι νορμαλ.... αρα τα γευστικα μου ειχαν παρει λιγο τις πρωτες μερες... ημουν εξαιρετικά! Γυρισα σπιτι 2 μερες μετα το χειρουργειο, και απλα δεν σηκωνα αγκαλια την κορη μου (4,5 χρ. τοτε) Ο 1ος μηνας περασε σφαιρα, δεν με πειραξε καθολου που ετρωγα σουπιτσες! (κνορ ολες τις γευσεις!!!) και απο την επομενη εβαλα ζελε και γιαουρτάκια στο διαιτολογιο.. Μου ελειπαν πολυ οι σαλατες!! το μαρουλακι και η ντοματουλα! ακου να δεις!!! κλασικα οταν απαγορευεται κατι το ζηλευεις!! Εφαγα σοκολατα στο 4μηνο και αυτο επειδη δεν την ζηλευα καθολου!!!
Δεν σταματησα να βγαινω εξω, απλά παιρνουμε 2 κυριες μεριδες 3 ατομα... (οικονομια και λογω κρισης!!!)
Δεν εχω να σου πω κατι αρνητικο....
Ισως οταν παραετρωγα στην αρχη που δεν καταλαβαινα ποτε πρεπει να σταματησω με επιανε ενας ελαφρυς λοξιγκας και ενα φουσκωμα για 5 λεπτα. Αργοτερα εμαθα που να σταματαω και ολα οκ!
Αχ.... να δω το 7 ξανα μπροστα στην ζυγαριά!!
ΑΧΧΧΧ
-
σου ευχομαι ολοψυχα να δεις το 7 μπροστα πολυυυυυυ συντομααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
ειλικρινα....ολα αυτα που περιγραφεις ειναι ολα αυτα που θελω να νιωσω....
να νιωσω γυναικα....
με ωραια ρουχα....
να με βλεπει ο αρραβωνιαστικος μου με αλλο ματι κ να ριχνει δευτερες ματιες :wink2:
να περπαταω στο δρομο κ να κοιταω στο τζαμι των μαγαζιων ενα ειδωλο που θα μου αρεσει...
να ψωνιζω σε ΟΛΑ τα μαγαζια κ οχι μονο εκει που λεει ΧΧΧlarge....
να ειμαι σε κοσμο κ να νιωθω ομορφα με εμενα....
να μην με κοιτανε κ να ξερω οτι σκεφτονται '' αχου την κακομοιρα πρεπει να αδυνατισει'' γνωστοι κ αγνωστοι
να σταματησω να βλεπω δυο σαγονια στο προσωπο, το κανονικο κ το προγουλι...
και αν συνεχισω μπορω να γραφω μεχρι αυριο...
αχ... ειναι ωραια ολα αυτα...:sniffle:
ευχομαι να νιωσω ολα αυτα που περιγραφεις...;)
-
καλα ...δεν μπορω να σου πω φια το σαγονι - προγουλι!!! Αυτο ηταν το πρωτο που εφυγε...
Επισης... οπως τα λες... σταματαει αυτο το απαισιο βλεμμα των αλλων.....του ... τι κριμα... νεα κοπελα - μπογος! και αρχιζει αλλη νεα φαση! Εγω ειμαι 37 και υπηρξα στα νιατα μου(και στα 62 παλια κιλα) αρκετα εμφανισιμη....
Ειδα λοιπον τωρα ξανα (προφανως χωρις να το επιδιωξω) το αλλο βλεμμα ...αυτο του φλερτ και ξαφνιαστηκα! το ειχα ξεχασει... και δεν θυμαμαι απο ποτε.....
Λοιπον, λιγα λογια και καλα...
ΚΑΝΤΟ!
-
α! ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ? ετσι ρωτω...
-
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.....τελος Μαρτιου πρωτα ο Θεος...
28 είμαι.....
και ακομα να φανταστεις δεν εχω περασει εγκυμοσυνη....φαντασου αν δεν κανω κατι τωρα πως θα γινω σε μελλοντικη εγκυμοσυνη....:sniffle:
-
Dimitrageorge κι εσύ στον Λαπατσάνη στον Ευαγγελισμό την έκανες ?
-
αγαπητη μου.... δεν βγαινει εγκυμοσυνη ξεκινωντας απο τα 105... η τουλαχιστον δεν ειναι καθολου ευκολη... εγω ξεκινησα στα 83 και γεννησα στα 110 και τον τελευταιο μηνα δεν μπορουσα να περπατησω... ή απλά να φορεσω παπουτσια που να χωρουν τα ποδια μου απο το πρηξιμο...μετα κλειστηκα και μεσα για 4 μηνες που θηλαζα κτλ... και ηρθε η επιλοχια καταθλιψη και μου χτυπησε την πορτα....
Τωρα... αν δω το 7 μπροστα (χαχαχα) θα ξαναπροσπαθησω για 2ο.... γνωριζοντας ομως οτι δεν θα υπερβω τα 12 κιλα και με αλλη διαθεση!
Για το μονο που μετανιωνω... ειναι το οτι δεν το εκανα πιο νωρις
αλλα απο την αλλη... ειναι ποτε αργα?
-
Επειδή και εμένα μου είπε ότι και η πτύχωση και η sleeve είναι κατάλληλες για μένα με ελαφρά υπεροχή της sleeve(3-4 κιλά παραπάνω αν τα κάνω όλα σωστα στο μέλλον) βρήκα μια μελέτη για την πτύχωση στο site του σκρεκα http://www.skrekas.net/surg_hemstatistics.htm που δείχνει ότι έχει περισσότερες επιπλοκές και λιγότερο χάσιμο βάρους.
-
οχι... ΣΚΡ στο Ιασω general...
-
τι επιπλοκες???? για να διαβασω....
-
Και είναι 8,8% δλδ αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό.
-
μαλιστα ... το διαβασα...κοιτα... κανεις δεν αποφασιζει για τον αλλον... ο καθενας ξερει καλυτερα τον εαυτο του και τι αντεχει!
Εμενα πχ, η εκτομη στομαχιου μου φαινοταν αδιανοητη οταν με μια διαιτα μπορουσα να χασω 10 κιλα και να ξαναφαινομαι ανθρωπος (αν και στα 95 κιλα....) οπως λεει η ερευνα του γιατρου, τα αποτελεσματα ειναι σημαντικα πιο δυνατα! στο μανικι, αλλα λεει επισης οτι η πτυχωση αναφερεται και ταιριαζει καλυτερα σε ανθρωπους με δεικτη μαζας σωματος < 45
Εμενα προσωπικα μου ειχε πει πως ειναι τελεια για δεικτη περιπου στο 35-38 και εκει ημουν... και πως στο περασμα του χρονου τα αποτελεσματα των δυο επεμβασεων τελικά συγκλίνουν.
Οπως ειπα ομως αρχικά... αυτά ειναι ατομικα δεδομένα...
Π.Χ. εγώ εκανα παντα συντηρητική διατροφή λόγω πατερα διαβητικού κτλ.... δηλ, δεν ειμαι ανθρωπος που βλεπει ή εβλεπε παστα και του ετρεχαν τα σαλια! ή ακομα... εχω coca cola στο ψυγειο για περιπτωσεις που θελησει ποτε καλεσμενος ή αν καποιος απο την οικογενεια μου εχει στομαχικο προβλημα ... και παντα τα αναψυκτικά εληγαν πριν τα πιουμε...
Οποτε... απλά σε εμενα ταιριαζε γαντι αυτη η επεμβαση και ισως επειδη δεν ηθελα να χασω και την ομορφια του να τρως τα παντα ισως επειδη ειμαι καλομαθημενη και το φαγητο το βλεπω σαν τεχνη, διασκεδαση κλπ, ισως επειδη η σκεψη του οτι δεν θα τρωω ευκολα καποιες τροφες με τρομαζε... με οδηγησαν εκει...
Μεχρι τωρα δεν το εχω μετανιώσει.... Δεν εχω ομως παραλογες απαιτησεις! μεγαλώνω και δεν περιμενω να ξαναδω το 62 στην ζυγαριά (οπως στα 27 μου πχ...) θα ειμαι ικανοποιημένη στα 72... απλά ετσι...
Θα δουμε στην πορεια...
-
Σίγουρα έτσι είναι και έχεις δίκιο. Καλά κάνεις και το βλέπεις θετικά. Κι εμένα ο δμς ήταν 42. Και είμαι 23 ετών. Απλά η πτύχωση δεν επεμβαίνει στην όρεξη (γκρελίνη) και αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας για μένα. Είδα και τις επιπλοκές που είναι αρκετές σε σχέση με την sleeve και τρόμαξα.
-
Στόχος μου είναι τα 80-85 κιλά στο μέλλον. Απλά κι εμένα μου έκανε εντύπωση ότι πολλοί κάνουν πτύχωση και ίσως να μην ήξεραν αυτά τα πρώτα στατιστικά στοιχεία.
-
δεν ειναι μονο τα στατιστικά...αυτο σου λεω... ειναι και η επαφη με τον γιατρο και η συζητηση και η εξατομικευση....
Ωραια τα στατιστικά και εγω του πολυτεχνειου ειμαι και τα γουσταρω... αλλα δεν ειναι ολη η αληθεια εκει...
Πιθανον για σενα και αναλογα με την ζωη που κανεις να σε οδηγησουν στο μανικι... Θα δεις...
-
θα διαβασω τις επιπλοκες κ επανερχομαι!!!!
-
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Βάσει των παραπάνω δεδομένων συμπεραίνουμε ότι η λαπαροσκοπική ολική γαστρική πτύχωση αποτελεί μια ασφαλή και αποτελεσματική εναλλακτική βαριατρική τεχνική. ειπε ο σκρεκας
το ειχα ξαναδει αυτο.... αναφερει καποιες επιπλοκες που απο οσο ξερω υπηρχαν και στην sleeve, οπως να μην εχει γινει σωστα το ραψιμο με αποτελεσμα μολυνσεων κτλ.
καθε χειρουργειο μπορει να εχει επιπλοκες....εδω το ετος 2010 πεθανε ανθρωπος σε εγχειρηση σκωληκοειδιτιδας...!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
οποτε?????????????????????????????????
-
Συμφωνώ ότι δεν είναι όλα τα στατιστικά όμως δεν είναι και αμελητέα. Θέλουν προσοχή στην επεξεργασία τους. Ας πούμε μου έκανε εντύπωση ότι ενα-δύο περιστατικά εμφανίστηκαν έπειτα από 100 μέρες και 14 μήνες αντίστοιχα. Όλα πρέπει να τα ζυγίζουμε. Το ίδιο φυσικά και για την sleeve και για όλες τις επεμβάσεις.
-
ολα θελουν προσοχη οταν μιλαμε για χειρουργειο....:(
-
εσυ S11 που κ τι σκεφτεσαι να κανεις????? τον γιατρο απο που τον ξερεις????????
-
Έχω αποφασίσει να κάνω sleeve στον Ευαγγελισμό με τον Λαπατσάνη. Επισκέφθηκα αρχικά το Ιπποκράτειο,το Λαικό και μετά τον Ευαγγελισμό και με κέρδισε ο τρόπος και η συζήτηση με τον γιατρό. Επίσης ότι μου είπε πως το ποσοστό διαφυγής είναι πολύ μικρό για εκείνον(περίπου 1%).
-
καλο ακουγεται!! με το καλο!
-
επιτελους σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλη επιτυχια s11!!!!!!
οντως ειναι πολυ καλος απο τις συζητησεις εστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποτε?????
-
Περιμένω μέσα στην εβδομάδα να πάρω την έγκριση απ'το δημόσιο και μετά από τρείς μήνες λογικά θα το κάνω.
-
καλη σου επιτυχια λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω τελος μαρτιου αν πανε ολα καλα....
:blush: