δεν ξερω....αλλα θα μαθω...
Printable View
δεν ξερω....αλλα θα μαθω...
\"Μου φαίνεται ότι τα πιό σκληρά λόγια, τα πιό υβριστικά γράμματα, είναι πιο προσηνή, πιό τίμια απ\'τη σιωπή.\"Quote:
Originally posted by olgaki82
δεν υπαρχει τοσο ταπεινωτικη απαντηση οσο η περιφρονητικη σιωπη.................
δεν θυμαμαι ποιος το ειπε:)
Νίτσε
Πολύ σοφή φράση Ολγάκι μου.
\'... σου χρωστάω πάντα έναν Παράδεισο...\'
Θ. Κωσταβάρας
Είπε η κότα γάιδαρο τον πετεινό και ο πετεινός τον γάιδαρο κεφάλα. Το έμαθε το κοτέτσι και είδαν πως ο πετεινός δεν θα μπει, ούτε τώρα, στο κοτέτσι να αναπτύξει το πηγαδάκι του κουτσομπολιού και έφαγε το κοτέτσι το αυγό μελάτο.
ΕΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Η περισσότερο χαμένη από όλες τις μέρες του ανθρώπου, είναι εκείνη κατά την οποία δεν γέλασε.
\"Αριστοτέλης\"
Αν δεν σου αρέσει μια ιδέα μάλλον είναι επειδή δεν σου αρέσει ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα.
Οι έξυπνες ιδέες επιβιώνουν. Αν δεν σου αρέσει ένας άνθρωπος ίσως να δεις τις ιδέες του να ολοκληρώνουν το έργο του σαν πάψει ο άνθρωπος να τις παράγει.
Κι αν ταξίδεψα μακρυά είναι επειδή ταξίδεψα μακρυά από τον εαυτό μου.
\'... Δεν μπορώ να επιδοκιμάσω εκείνον που δεν υποβάλλει τους φόβους του στη δοκιμασία της λογικής...\'
Ευριπίδης
\'... Ο χρόνος δεν υπάρχει, είναι ανθρώπινη ανακάλυψη κι εξυπηρετεί ανθρώπινες ανάγκες...\'
Αϊνστάϊν
\'... Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα...\'
Βούδας
\'... Να σιωπά εκείνος που έδωσε, να μιλάει εκείνος που πήρε...\'
Θερβάντες
\'... Τα αποτελέσματα που έχει η τιμωρία στους ανθρώπους και στα ζώα είναι η αύξηση του φόβου, η όξυνση της πονηριάς, ο έλεγχος των επιθυμιών. Η τιμωρία δαμάζει τον άνθρωπο, αλλά δεν τον κάνει καλύτερο...\'
Νίτσε
\'... Η μονη λασπη που μας λερωνει ειναι αυτη που ριχνουμε στους αλλους...\'
Άγνωστος
\'... May the best day of your past be the worst day of your future...\'
Άγνωστος
alobar ,
ηταν ολα γ*****α,μα εκείνο που μου άρεσε περισσότερο είναι αυτό του Αγνώστου..
\'... είναι που οι άγνωστοι έχουν περισσότερο ζουμί απ\' τους... γνωστικούς...\'
Alobar
;)
(... ναι, όλα καλά είναι...)
:)
\'... Ένας μεγάλος γάτος βλέπει ένα γατάκι να κυνηγά την ουρά του και το ρωτά:
- Γιατί κυνηγάς την ουρά σου;
Και το γατάκι λέει:
- Έχω μάθει ότι το καλύτερο πράγμα για τις γάτες είναι η ευτυχία κι αυτή η ευτυχία είναι η ουρά μου. Γι\' αυτό την κυνηγώ, κι όταν την πιάσω, θά \'χω την ευτυχία.
Είπε τότε ο μεγάλος γάτος:
- Κι εγώ το ίδιο, γιε μου, έχω δώσει προσοχή στα προβλήματα της ύπαρξης, κι εγώ το ίδιο έκρινα ότι η ευτυχία βρίσκεται στην ουρά μου. Αλλά παρατήρησα πως όσο πιο πολύ την κυνηγούσα τόσο περισσότερο έφευγε μακριά μου, ενώ όταν κοιτάζω τη δουλειά μου, αυτή έρχεται ξοπίσω μου, όπου και να πάω...\'
;)
\"We are not stronger than you but we do not fear you. All we ask, like Diogenes asked Alexander the Great, is to step aside and let the sun shine on us... Government, don\'t stay in the country\'s light! \"
Viktor Yushchenko, November 2004, during the Orange Revolution
....Quote:
Originally posted by Alobar
\'... Ένας μεγάλος γάτος βλέπει ένα γατάκι να κυνηγά την ουρά του και το ρωτά:
- Γιατί κυνηγάς την ουρά σου;
Και το γατάκι λέει:
- Έχω μάθει ότι το καλύτερο πράγμα για τις γάτες είναι η ευτυχία κι αυτή η ευτυχία είναι η ουρά μου. Γι\' αυτό την κυνηγώ, κι όταν την πιάσω, θά \'χω την ευτυχία.
Είπε τότε ο μεγάλος γάτος:
- Κι εγώ το ίδιο, γιε μου, έχω δώσει προσοχή στα προβλήματα της ύπαρξης, κι εγώ το ίδιο έκρινα ότι η ευτυχία βρίσκεται στην ουρά μου. Αλλά παρατήρησα πως όσο πιο πολύ την κυνηγούσα τόσο περισσότερο έφευγε μακριά μου, ενώ όταν κοιτάζω τη δουλειά μου, αυτή έρχεται ξοπίσω μου, όπου και να πάω...\'
;)
τελειο..........
\'... αν θέλεις να τρομάξεις απ\' την ανθρώπινη κακία, κοίταξε το δέντρο την ώρα που καίγεται. Αν θέλεις να τρομάξεις απ\' την ανθρώπινη βλακεία, κοίταξε τον εαυτό σου...\'
\'... η κακία είναι ανθρώπινη, η αδιαφορία είναι απάνθρωπη...\'
\'... ποτέ ένας μόνο άνθρωπος δε κάνει τη διαφορά. Αλλά χρειάζεται μόνο ένας για να την ξεκινήσει...\'
Alobar
Αυτή η ρόδα.. που γυρίζει... Τι περίμετρο έχει, γμτ ???
Ένα πράμα έμαθα αγαπητέ Vince και το έμαθα πολύ καλά από σένα.
Αν είσαι έξυπνος έκανες πολύ καλά που το έπαιζες βλάκας γιατί έτσι τους εξ έπληξες όλους. Τα λόγια είναι περιττά. Keep up the good work & Congratulations for being real.
Αν βγω έξω να κοιτάξω αδελφέ δεν θα δω καμία ρόδα παρά μόνο ένα επίπεδο σκηνικό που δεν αλλάζει.Quote:
Originally posted by Lef
Αυτή η ρόδα.. που γυρίζει... Τι περίμετρο έχει, γμτ ???
Αν θες να δεις ρόδα πήγαινε στο λουνα παρκ.
1) O Vince ειναι εξυπνος.Quote:
Αν είσαι έξυπνος έκανες πολύ καλά που το έπαιζες βλάκας γιατί έτσι τους εξ έπληξες όλους. Τα λόγια είναι περιττά. Keep up the good work & Congratulations for being real.
2)Δεν ειδα κανενα να παιζει το βλακα ουτε προκειται για καποιο παιχνιδι νοημοσυνης.
3)Τωρα πως εννοεις οτι το επαιζε βλακας και συγχαρητηρια που ησουν πραγματικος μονο ο ποιητης ξερει πως κολαει.
Το θέμα keep_walking δεν είναι πόσο έξυπνος είναι ένας άνθρωπος αλλά πόσο αληθινός είναι όταν μιλάει. Αν όλοι μας ήμασταν λίγο περισσότερο αληθινοί, ηθικοί, υποστηρικτικοί και πολλά άλλα τα οποία μου διαφεύγουν ίσως να περνούσαμε όλοι μας λίγο καλύτερα, να αποδεχόμασταν και τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από τον εαυτό μας (για σένα λόγου χάρη ο Vince μπορεί να είναι διαφορετικός από την Μαρία, η Μαρία διαφορετική από τον Χρίστο, και ο Χρίστος διαφορετικός από τον Πέτρο). Είναι δηλαδή υποκειμενικό το πόσο διαφορετικός είναι ένας άνθρωπος από σένα η από μένα.Quote:
Originally posted by keep_walking
1) O Vince ειναι εξυπνος.Quote:
2)Δεν ειδα κανενα να παιζει το βλακα ουτε προκειται για καποιο παιχνιδι νοημοσυνης.
3)Τωρα πως εννοεις οτι το επαιζε βλακας και συγχαρητηρια που ησουν πραγματικος μονο ο ποιητης ξερει πως κολαει.
Μέσα στην απελπισία του ένας πιο ευαίσθητος άνθρωπος μπορεί να πει πολλά, να μην είναι όλα αληθινά, αλλά να είναι τα περισσότερα, να μιλάει μέσα από την καρδιά του και αυτό είναι αρκετά αληθινό. Δυστυχώς μερικές φορές φτάνουμε πολύ μακρυά με το ψάξιμο. Είναι παλικαρίσιο το ψάξιμο αλλά μαζί με το νερό φανερώνεται και η βρωμιά του ψαξίματος.
Αν και δεν έχω κάτι άλλο να πω πάνω στο μήνυμα σου νιώθω την ματαιοδοξία ως το μόνο σοφό λόγο που αναδύθηκε από το παρελθόν για να μας θυμίζει το λυπηρό παρόν. Κάτι οι ακεφιές, κάτι ο κόμπος στα χέρια και αδυνατώ να γράψω άλλο.
ρε συ οχε........πολύ νέος αλλά με άποψη.Quote:
Originally posted by oXe
Στο ίδιο έργο θεατες πάλι δηλαδη.
Xμ το θεμα ειναι ποσο συμβατα ειναι με σενα αυτα που λεει ο εκαστοτε ανθρωπος.Quote:
Το θέμα keep_walking δεν είναι πόσο έξυπνος είναι ένας άνθρωπος αλλά πόσο αληθινός είναι όταν μιλάει. Αν όλοι μας ήμασταν λίγο περισσότερο αληθινοί, ηθικοί, υποστηρικτικοί και πολλά άλλα τα οποία μου διαφεύγουν ίσως να περνούσαμε όλοι μας λίγο καλύτερα, να αποδεχόμασταν και τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από τον εαυτό μας (για σένα λόγου χάρη ο Vince μπορεί να είναι διαφορετικός από την Μαρία, η Μαρία διαφορετική από τον Χρίστο, και ο Χρίστος διαφορετικός από τον Πέτρο). Είναι δηλαδή υποκειμενικό το πόσο διαφορετικός είναι ένας άνθρωπος από σένα η από μένα.
Μέσα στην απελπισία του ένας πιο ευαίσθητος άνθρωπος μπορεί να πει πολλά, να μην είναι όλα αληθινά, αλλά να είναι τα περισσότερα, να μιλάει μέσα από την καρδιά του και αυτό είναι αρκετά αληθινό. Δυστυχώς μερικές φορές φτάνουμε πολύ μακρυά με το ψάξιμο. Είναι παλικαρίσιο το ψάξιμο αλλά μαζί με το νερό φανερώνεται και η βρωμιά του ψαξίματος.
Αν και δεν έχω κάτι άλλο να πω πάνω στο μήνυμα σου νιώθω την ματαιοδοξία ως το μόνο σοφό λόγο που αναδύθηκε από το παρελθόν για να μας θυμίζει το λυπηρό παρόν. Κάτι οι ακεφιές, κάτι ο κόμπος στα χέρια και αδυνατώ να γράψω άλλο.
Μπορει να ειναι υπερευαισθητος αλλα να σε στολιζει με χιλια δυο κοσμητικα λογω της υπευραισθησιας αυτης που διαθετει...και φυσικα εσυ που δεν εισαι αναισθητος να γινεις μανταρα.
Η υπερευαισθησια δεν ειναι προσον ουτε η ευαισθησια ειναι για μενα...περισσοτερο προσον θεωρω το να προσφερεις κατι.
Οσο για το ποσο αληθινος ειναι ο καθενας λιγο δυσκολο οταν δεν ξερεις και ο ιδιος την αληθεια πολλες φορες πως μπορεις να εισαι αληθινος?
Οταν συναισθημα-λογικη κατα καποιο τροπο βρισκονται σε συγκρουση και ψαχνεις να βρεις τον εαυτο σου?
Τεσπα καποιες σκεψεις και εγω...χωρις ιχνος αντιπαραθεσης...ισως να λεμε και τα ιδιο με διαφορετικα λογια.
Και όχι μονο διαφορετικα λόγια, αλλα και διαφορετικα ονοματα.......Quote:
Xμ το θεμα ειναι ποσο συμβατα ειναι με σενα αυτα που λεει ο εκαστοτε ανθρωπος.Quote:
Το θέμα keep_walking δεν είναι πόσο έξυπνος είναι ένας άνθρωπος αλλά πόσο αληθινός είναι όταν μιλάει. Αν όλοι μας ήμασταν λίγο περισσότερο αληθινοί, ηθικοί, υποστηρικτικοί και πολλά άλλα τα οποία μου διαφεύγουν ίσως να περνούσαμε όλοι μας λίγο καλύτερα, να αποδεχόμασταν και τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από τον εαυτό μας (για σένα λόγου χάρη ο Vince μπορεί να είναι διαφορετικός από την Μαρία, η Μαρία διαφορετική από τον Χρίστο, και ο Χρίστος διαφορετικός από τον Πέτρο). Είναι δηλαδή υποκειμενικό το πόσο διαφορετικός είναι ένας άνθρωπος από σένα η από μένα.
Μπορει να ειναι υπερευαισθητος αλλα να σε στολιζει με χιλια δυο κοσμητικα λογω της υπευραισθησιας αυτης που διαθετει...και φυσικα εσυ που δεν εισαι αναισθητος να γινεις μανταρα.
Η υπερευαισθησια δεν ειναι προσον ουτε η ευαισθησια ειναι για μενα...περισσοτερο προσον θεωρω το να προσφερεις κατι.
Οσο για το ποσο αληθινος ειναι ο καθενας λιγο δυσκολο οταν δεν ξερεις και ο ιδιος την αληθεια πολλες φορες πως μπορεις να εισαι αληθινος?
Οταν συναισθημα-λογικη κατα καποιο τροπο βρισκονται σε συγκρουση και ψαχνεις να βρεις τον εαυτο σου?
Τεσπα καποιες σκεψεις και εγω...χωρις ιχνος αντιπαραθεσης...ισως να λεμε και τα ιδιο με διαφορετικα λογια.
Αν δε σου αρέσει άλλαξε κανάλι, προς τι η δυσθυμία δεν κατάλαβα; Είσαι αυτό που λένε control freak?Quote:
Originally posted by Θεοφανία
ρε συ οχε........πολύ νέος αλλά με άποψη.Quote:
Originally posted by oXe
Στο ίδιο έργο θεατες πάλι δηλαδη.
Προσφορά.. σωστό. Αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η προσφορά σε ένα χώρο αλληλο[βοήθειας]. Δηλαδή παζάρια κάνουμε αν θα πάμε στο βουνό η όχι; Καλή η πεζοπορία δε λέω αλλά καλύτερη η ξάπλα.Quote:
Δεν σε καταλαβαινω αλληλοβοηθεια=αλληλοπροσφ� �ρω δεν ειναι στην ουσια?Quote:
Προσφορά.. σωστό. Αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η προσφορά σε ένα χώρο αλληλο[βοήθειας]. Δηλαδή παζάρια κάνουμε αν θα πάμε στο βουνό η όχι; Καλή η πεζοπορία δε λέω αλλά καλύτερη η ξάπλα.
Στην ουσια ολη μας η ζωη δεν ειναι προσφορα και ζητηση...προσφερουμε εργασια παιρνουμε μισθο κλπ?
Εννοεις μηπως να προσφερεις χωρις να παιρνεις?
Δεν γινεται κατι παιρνεις παντα ως ανταλλαγμα γιατι το κανεις με την ελευθερη βουληση σου αρα ικανοποιεις μια εσωτερικη αναγκη-παρορμηση.
Το μονο παιρνω ισως εχει περισσοτερο νοημα του στυλ εισαι σχεδον κλινικα νεκρος και σε φροντιζουν οι συγγενεις σου αθελα σου για να μην πεθανεις αλλα ακομα και τοτε προσφερεις με την παρουσια σου αν και οχι πολλα.
Πολύ απαισιόδοξο το μήνυμα σου. Εφόσον έτσι νιώθεις τότε να ζητήσεις από τους γονείς σου καλύτερη μεταχείριση γιατί είναι κρίμα να προκαλείς και να επηρεάζεις τόσο πολύ τους συνανθρώπους σου.Quote:
Δεν σε καταλαβαινω αλληλοβοηθεια=αλληλοπροσφ� �ρω δεν ειναι στην ουσια?Quote:
Προσφορά.. σωστό. Αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η προσφορά σε ένα χώρο αλληλο[βοήθειας]. Δηλαδή παζάρια κάνουμε αν θα πάμε στο βουνό η όχι; Καλή η πεζοπορία δε λέω αλλά καλύτερη η ξάπλα.
Στην ουσια ολη μας η ζωη δεν ειναι προσφορα και ζητηση...προσφερουμε εργασια παιρνουμε μισθο κλπ?
Εννοεις μηπως να προσφερεις χωρις να παιρνεις?
Δεν γινεται κατι παιρνεις παντα ως ανταλλαγμα γιατι το κανεις με την ελευθερη βουληση σου αρα ικανοποιεις μια εσωτερικη αναγκη-παρορμηση.
Το μονο παιρνω ισως εχει περισσοτερο νοημα του στυλ εισαι σχεδον κλινικα νεκρος και σε φροντιζουν οι συγγενεις σου αθελα σου για να μην πεθανεις αλλα ακομα και τοτε προσφερεις με την παρουσια σου αν και οχι πολλα.
Είσαι σίγουρος πως το ιντερνετ σου κάνει καλό; Προτού απαντήσεις σκέψου. Αν υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο η σκέψη δεν παράγεται τόσο αποτελεσματικά μάλλον είναι επειδή ζούμε σε δύσκολους καιρούς για συμπόνοια. Όμως σου είπα και πάλι την γνώμη μου. Αν θέλεις να σώσεις κάποιον σώσε τον εαυτό σου. Ζητά από τους γονείς σου να σε φροντίζουν όπως θα έπρεπε.
~Θα ήθελα να ζω για την ζωή, να γράφω για τον λόγο, να ερωτεύομαι και να παράγω με κίνητρο την ζωτική αγάπη και να μπορώ να πλάθω, μέσω της φυσικής επιθυμίας που ονομάζεται έλξη, όμορφους ανθρώπους και πιο νέους, πιο δημιουργικούς, πιο ζωντανούς, πιο όμορφους και πιο ταπεινούς~
Για να επανέλθουμε εντός θέματος:
Ερωτευόμαστε την επιθυμία μας, όχι το αντικείμενο της.
Nietze
Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Nietze
Αυτό ακριβώς............μεγάλη αλήθεια.........
Τυπικη απαντηση καποιου που δεν εχει να πει κατι επι του θεματος.Quote:
Πολύ απαισιόδοξο το μήνυμα σου. Εφόσον έτσι νιώθεις τότε να ζητήσεις από τους γονείς σου καλύτερη μεταχείριση γιατί είναι κρίμα να προκαλείς και να επηρεάζεις τόσο πολύ τους συνανθρώπους σου.
Είσαι σίγουρος πως το ιντερνετ σου κάνει καλό; Προτού απαντήσεις σκέψου. Αν υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο η σκέψη δεν παράγεται τόσο αποτελεσματικά μάλλον είναι επειδή ζούμε σε δύσκολους καιρούς για συμπόνοια. Όμως σου είπα και πάλι την γνώμη μου. Αν θέλεις να σώσεις κάποιον σώσε τον εαυτό σου. Ζητά από τους γονείς σου να σε φροντίζουν όπως θα έπρεπε.
Αν το ιντερνετ μου κανει καλο,αν οι γονειςμου !!!! μου συμπεριφερονται με καλο τροπο κλπ.
Εγω βρισκω το μηνυμα μου πολυ αισιοδοξο...εσυ που διακρινεις την απαισοδοξια δεν ξερω.
Εαν εσυ εχεις διαφορετικη φιλοσοφια τι ωθει τον ανθρωπο σε \"καλο σαμαρειτη\" μπορεις να την αναλυσεις.
Υπαρχει ολοκληρη ερευνα πανω σε αυτο και δεν γραφω λογια του αερα...αυτη ειναι η επικρατουσα αποψη σε γενικες γραμμες....δεν την εχω διαβασει ακομα...αλλα θα την διαβασω μια μερα και θα κανω το αντιστοιχο νημα.
Οσο για μενα σε πληροφορω αισθανομαι τελεια...και μαλιστα ενα σταδιο πριν την ανεργια...μετα απο πολλα χρονια...και παλι παω για αλλα κολπα.
Να σας πω. Αν είναι να έχετε αντιπαραθέσεις άντε σε κανένα άλλο thread, εδώ είναι για quotes.
Δεν εισαι και αυτος που θιχτηκε ομως dis...θες δηλαδη να ανοιξω νημα η αντιπαραθεση μου απο τα quotes που εχω με τον oxe?
Νομιζω ξερω ποτε πρεπει να σταματησω μια αντιπαραθεση οταν γινεται εξαιρετικα αγονη.
Είναι ενδιαφέρον ο τρόπος που διαβάζεις το δικό σου μήνυμα και \"προστατεύεις\" τον εαυτό σου (και πολύ καλά κάνεις). Ας μου επιτρέψεις να σχολιάσω το μήνυμα σου.Quote:
Τυπικη απαντηση καποιου που δεν εχει να πει κατι επι του θεματος.Quote:
Πολύ απαισιόδοξο το μήνυμα σου. Εφόσον έτσι νιώθεις τότε να ζητήσεις από τους γονείς σου καλύτερη μεταχείριση γιατί είναι κρίμα να προκαλείς και να επηρεάζεις τόσο πολύ τους συνανθρώπους σου.
Αν το ιντερνετ μου κανει καλο,αν οι γονειςμου !!!! μου συμπεριφερονται με καλο τροπο κλπ.
Εγω βρισκω το μηνυμα μου πολυ αισιοδοξο...εσυ που διακρινεις την απαισοδοξια δεν ξερω.
Εαν εσυ εχεις διαφορετικη φιλοσοφια τι ωθει τον ανθρωπο σε \"καλο σαμαρειτη\" μπορεις να την αναλυσεις.
Υπαρχει ολοκληρη ερευνα πανω σε αυτο και δεν γραφω λογια του αερα...αυτη ειναι η επικρατουσα αποψη σε γενικες γραμμες....δεν την εχω διαβασει ακομα...αλλα θα την διαβασω μια μερα και θα κανω το αντιστοιχο νημα.
Οσο για μενα σε πληροφορω αισθανομαι τελεια...και μαλιστα ενα σταδιο πριν την ανεργια...μετα απο πολλα χρονια...και παλι παω για αλλα κολπα.
[Τι ωθεί τον άνθρωπο σε καλό Σαμαρείτη]
Προφανώς οι δυσκολίες ενώνουν τους ανθρώπους. Οι ευκολίες βέβαια τους κάνουν ίδιους (ίδιο συμφέρον) οπότε δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω κάτι διαφορετικό από αυτό που είπες εσύ για τον Vince αγαπητέ μου keep_walking. Σου έδειξε συμπόνια στο πρόβλημα σου γιατί πέρασε και εκείνος από σχετικά παρόμοιες δυσκολίες και εσύ τον προστάτευες.
Ίσως και εκείνος να συνεχίζει να περνάει παρόμοιες δυσκολίες, όπως ένας διψασμένος και προβληματισμένος άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία και την θάλασσα χωρίς έγνοιες. όπως ένας άνθρωπος που έχει υποστεί κρίση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης.
(γίνομαι λίγο περιγραφικός αλλά προσπαθώ να γίνω κατανοητός χωρίς να αγγίξω τον βαθμό της \"Αριστοφανικής\" κωμωδίας)
Θυμήθηκα κάτι που μου άρεσε σε ένα από τα παλιά μου βιβλία.
Αν δεν μπορείς να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου κανένας δεν θα μπορέσει.
Δεν σου είπα να την σταματήσεις γιατί δεν είναι δικαίωμα μου, σου είπα να την μεταφέρεις αλλου που είναι και το ορθότερο. Το καλύτερο βεβαια είναι να πάτε κάπου πριβέ να λύσετε τις διαφορες σας ώστε να γλυτώσουν τα αθώα thread σαν και αυτό από εκτος θέματος παρεμβολές. Και αυτό απευθύνεται και στον oXe βεβαια.
Only the supremely wise and the abysmally ignorant do not change.
\'... από \'δω ως την αιωνιότητα... έχει πολύ κουπί ακόμη;...\'
Alobar
;)
Χμ οκ dis...θα σου κανω το χατηρι γιατι απλουστατα δεν μπορω να απαντησω στο ποστ του oxe....Quote:
Δεν σου είπα να την σταματήσεις γιατί δεν είναι δικαίωμα μου, σου είπα να την μεταφέρεις αλλου που είναι και το ορθότερο. Το καλύτερο βεβαια είναι να πάτε κάπου πριβέ να λύσετε τις διαφορες σας ώστε να γλυτώσουν τα αθώα thread σαν και αυτό από εκτος θέματος παρεμβολές. Και αυτό απευθύνεται και στον oXe βεβαια.
Αλλα να ξερεις οτι αν μπλεξεις σε κανα καυγαδακι θα σου ποσταρω την συγκεκριμενη απαντηση που εδωσες λολ....i am bad apple yes:)
Εμ θα εκανα κανα καλο quote αλλα δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο τωρα...
Χωρίς αντικείμενο δεν θα υπήρχε επιθυμία οπότε είναι εν μέρη σωστό αυτό που είπε ο Nietze.Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Nietze
Το σφάλμα όμως είναι να απορρίπτουμε είτε το ένα, είτε το άλλο γιατί έτσι χάνουμε και τα δύο.
Ο Nietze, για τον οποίο δεν έχω διαβάσει και πολλά, για να είμαι ειλικρινής, αντιπροσώπευε κάποιου είδους ιδεολογία εξυπηρετόντας μία από τις δύο ιδεολογίες. Ξέρεις DG, μερικές φορές είναι καλό να πιστεύεις και λίγο στο άγνωστο γιατί η αλήθεια μπορεί να χαθεί για όλους πολύ εύκολα και πολύ σχετικά με τον βαθμό επιθυμίας. Το αντικείμενο απλά είναι κάτι το οποίο φθείρεται αλλά η επιθυμία και οι αξίες (έστω \"δανεισμένες\" από άλλους ανθρώπους) δεν έχουν την ίδια αξία και το ίδιο αντίκτυπο με την πρώτη φορά που ειπώθηκαν.
Βλέπεις αν εσύ είσαι γιατρός και έχεις δύο ασθενείς, ξέρεις ότι η αξία σου οφείλεται κυρίως στην αξία των ασθενών σου.
Δεν με νοιάζουν στο απειροελάχιστο οι αντιπαραθέσεις σου, το μονο που με ενδιαφέρει είναι ότι τις έκανες σε thread που δεν είχε την παραμικρή σχέση με το θέμα του καβγά σου. Αν αρχίσω καβγά εκτος θέματος σε κάποιο thread, έχεις το ελεύθερο να μου την πεις. Bad apple να είσαι όσο θες, μαλάκας να μην είσαι :)Quote:
Αλλα να ξερεις οτι αν μπλεξεις σε κανα καυγαδακι θα σου ποσταρω την συγκεκριμενη απαντηση που εδωσες λολ....i am bad apple yes:)
...φιλοκαλουμεν δε μετ\'ευτέλειας και φιλοκαλούμεν ανευ μαλακίας...
Περικλής