σκεφτομαι τον oboro . πολυ τον συμπαθω. oboro που εισαι? λοιπον επειδη δεν τον γνωριζω θα βαλω φατσα που ισως του μοιαζει να μας πει μετα αν μοιαζει ....
http://www.topnews.in/files/Blind-Man.jpg
Printable View
σκεφτομαι τον oboro . πολυ τον συμπαθω. oboro που εισαι? λοιπον επειδη δεν τον γνωριζω θα βαλω φατσα που ισως του μοιαζει να μας πει μετα αν μοιαζει ....
http://www.topnews.in/files/Blind-Man.jpg
επισης μολις εφτιαξα και φουρνισα μια γλυκεια κολοκυθοπιτα με πορτοκαλι κολοκυθι αλλα εβαλα και μηλο γιατι το κολοκυθι μου βγηκε λιγο. θα γινει καλη???
σκεφτομαι....
παντως μολις γινει θα σας πω :)
εγινε ωραια η κολοκυθοπιτα :)
νοστιμοτατη φαινεται και μοσχομυριστη!! ευγε!
εγω σκεφτομαι ακομα ποσο χαλια τα εκανα σημερα
μαγειρεψες carrie?
Ναι αυτο που λεει η σοφτ, αχταρμα συναισθηματων εκανα σημερα και χορτασα ουυυυυυυυ!! Σημερα δε μαγειρεψα μαγειρεψε η μαμα και ουτε που εφαγα με τα νευρα που εχω. Χτες ομως εφτιαξα ενα φανταστικο κεικ πορτοκαλι για αυτον που σημερα του εκανα τον αχταρμα, συνταγη του παρλιαρου θα την βρειτε στο σαιτ του μεγκα! Αντι για γλασσο μονο κανε σιροπι με το χυμο πορτοκαλι, βαλε δλδ λιγοτερη ζαχαρη, και ειναι μουρλιααααααααα!!
αχ! αγαπη χωρις πεισματα δεν εχει νοστιμαδα!
ασε με και δουλευει τωρα και πρεπει να περιμενω να σχολασει για να μιλησουμε και να δω πως ειναι η κατασταση και τι γινεται... ειμαι αγυριστο κεφαλι ωρες ωρες. τι θα με κανω δεν ξερω
εχω τοση πικρα εγω τωρα που εξισορροπει τα γλυκα μη φοβασαι!!
αυτα τα εβαλε χτες
τον νοστιμεψε καλα καλα...
και μετα....
αχ! γυναικεεεεεεεες.....
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...dT-IDFO9bNFe6A
σου βρηκα μπλουζακι καταλληλο για οταν επιστρεψει!
το νου σας ρεμαλια!!!!
αχ ασε με βρε ρισερτσερ... βρηκε και τη χειροτερη μερα να με πειραξει, και τα ακουσε ο κακομοιρης. τισ δυσκολες μερες του μηνα μη μας μιλατε καθολου!!!!!! μονο αγκαλιες!!! τελος!!!!!!!
ναι και οταν επιστρεψει ας φερει και το γλασσο!!
αφου ερχεται που ερχεται
carrie ,ολα διορθωνονται ματια μου ,με μια ομορφη συζητηση νομιζω, αν υπαρχει κατανοηση σεβασμος και αγαπη !
κατι σαν την συνταγη λολ,δεν εχω αυτο το φτιαχνω με κατι αλλο
η αλλου ειμαι παλι εγω ?? μπορει και να λεω μπουρδες
ααααααααααχ!
θα κυκλοφορουμε σαν αμερικανικη κατασκηνωση με συνδρομο asperger
εχουν στον ωμο ενα φωτακι
κοκκινο οταν δε θελουν κανεις να τους μιλησει
πρασινο οταν θελουν επικοινωνια
και πορτοκαλι οταν ειναι ντεμι!!!
δεν κανω πλακα!!! αφου μολις μου το ειπε μια κυρια με ασπεργκερ (ειναι πολυ ελαφυς αυτισμος)
λεω!!! α! το θελω και γω!!! φανταζεσαι?
καλα τα λες σοφτ! Ας ελπισουμε να κοιμηθουμε καλα αποψε και να ξυπνησουμε ακομα καλυτερα, κ εμεις κ ολοι μας! :)
ρισερτσερ οπως το παμε ολοι καποιο συνδρομο θα εχουμε και ηδη τωρα τα παιδια γινεται χαμος με μαθησιακες, υπερκινητικοτητα, και αλλα πολλα
σκεφτομαι οτι ειναι καλυτερο να εισαι πιωμα και να γαμας τα παντα στο περασμα σου χωρις να σε νοιαζει τιποτα, παρα να εισαι νηφαλιος και να καθεσαι να σκεφτεσαι υπερβολικα πολυ το καθετι και να βασανιζεσαι. τι κριμα που δε μπορουμε να ειμαστε μονιμως σε κατασταση μεθης.
Κι εγώ σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να μην είχα γεννηθεί, θα είχα γλυτώσει από πολύ ταλαιπωρία...και δεν ήθελε και πολύ ακόμα γαμώτο, 5 λεπτάκια μόνο αλλά είμαι τόσο γκαντέμω που ούτε αυτό δεν έγινε...
Σκέφτομαι την πόλη. Εχθές το βράδυ. Ν' αναπνέει. Ταμπέλες από νέον να τρεμοπαίζουν πάνω από σκυφτά κεφάλια,
να θέλω όλο κι όλο ν’ αγκαλιάσω το φωτορυθμικό τους καρδιοχτύπι.
Σκέφτομαι το νησί. Τα μυστήρια νερά του. Τα ήρεμα βράδια χωρίς ηλεκτρικό. Τ’ άστρα να φωτίζουν δρόμους μακρινούς, αβάδιστους ακόμα.
Σκέφτομαι το δρόμο, το βιολί της Μελ και το ωμέγα της. Το δρ-ώμο.
Θέλω να κόψω το τσιγάρο. Αλλά δε νιώθω πως μπορώ να το κάνω τώρα. Πότε θα το κάνω?
Αν όχι τώρα, πότε?
Αυτή τη στιγμή διερωτούμαι αν συνδυάζονται τα ρούχα που φορώ, το σκουρο μπλε τζιν και το ανοιχτόχρωμο γαλάζιο πουκάμισο.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Καλημέρα Γιάννη μου. Καπνίζω υπερβολικά μάτια μου. Όταν λέω υπερβολικά το εννοώ. Έχω συνδέσει το κάπνισμα με πολλές μου στιγμές, αυτό είναι το σφάλμα μου. Με διασκέδαση, με σκέψη, με ηρεμία, με χαλάρωση, με παρέα, με καφέ, με με με... Αυτό θα χρειαστεί να ανατρέψω και μου είναι πολύ δύσκολο. Δε γνωρίζω πώς θα το κάνω.
Κάποιες από τις στιγμές αυτες ίσως σου είναι περιττές ή μπορείς να τις περιορίσεις, άρα και το κάπνισμα μαζί τους. Προπσπάθησε να περιορίσεις και τις ρουφιξιές ανα τσιγάρο, έστω κι αν ακούγεται γελοίο αυτό. Ή ζήτα βοήθεια από κάποιο από τους πολυδιαφισμένους για σταμάτημα καπνίσματος. Κάπως έτσι ξεκίνα...
Εγω σκεφτομαι οτι οταν ραγιζει το γυαλι δεν ξανακολλαει και μολις χαλασα μια σχεση που μεχρι τωρα ηταν η ομορφοτερη και καλυτερη που ειχα ποτε και θα μπορουσε να ηταν η σχεση της ζωης μου.
...το βαθύ μπλε γίνεται μαύρο...
skeftomai οτι η ζωη ειναι πτωση ,καθοδος σε ενα χαμηλοτερο επιπεδο και με βρισκει συμφωνη η αποψη των γνωστικων-θελετε να μεινετε κολλημενοι στην υλη? η απαντηση ειναι -γεννοβολατε -
σκεφτομαι οτι λατρευω τα φιλαρακια μου <3
Σκεφτομαι τι ωραια θα ηταν να ημουν διακοπες με μια ωραια και συζητισημη κοπελλα στην αγκαλια μου:)
και το μωρακι μου επισης αλλα.. ουφ. <3
αυτο το ποστ εχει νοημα αλλα δε ξερω αν αντιλαμβανεσαι αυτα που εγραψες με τον ιδιο τροπο οπως κι εγω. δλδ η ζωη κατρακυλα και απο εκει που ειμασταν αγνοι αθωοι καλοι, γινομαστε ολο και χειροτερα και η λυση γιαυτο ειναι να σταματησουμε να κανουμε παιδια ? ή το λες για τα πραγματα οπως εχουν γινει σημερα, που ολοενα και χειροτερευουν, οποτε πρεπει καπου να σταματησουμε να γεννοβολαμε γιατι η ανθρωποτητα επιασε πατο ? συμφωνω οπως και να χει...
σκεφτομαι κενο αν αλλαζες νικ ποιο θα ηθελες να βαλεις?
απορια
και επισης μακαρι ο ινσεκτ να εσβηνε κανενα εισερχομενο. ειναι το αντιθετο του κενου. τιγκα.
μισεις τους ανθρωπους γενικα?
π.χ. εμενα με μισεις?
το ειδος μας γενικα (βαζω κι εμενα μεσα γιατι παραμενω ανθρωπος). εσενα δε σε ξερω και τοσο για να πω περισσοτερα, μπορει αν σε μαθω να σε συμπαθησω, μπορει ομως και να σε μισησω.