Α ακυρο....τωρα καταλαβα...!!!
Ναι μαρεσει αλλα και παλι ειναι κι αλλα που πρεπει να γινουν φιλε...δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα
Χαχα!
Η θάλασσα είναι η κοπέλα, όχι η ζωή σου (ή αυτό που νομίζεις ότι είναι) :)
Μη το πάμε ειν'η ζωή μια θάλασσα και μεις καπεταναίοι κι είναι στ' αλήθεια τυχεροί όσοι πεθαίνουν νέοι! δε λέει!
Αφηνιασμένη!
Αφού καλά πας τώρα, θα γυρνάς να κοιτάς τα κύμματα που έχεις αφήσει πίσω σου? Πάει χαθήκανε αυτά, δεν υπάρχουν :)
Θα στο πω αλλιως...αν ειχα ξυπνησει στα 20 θα χα μια δεκαετια μπροστα μου να παιξω να πειραματιστω να δοκιμασω ολα τα φρουτα...τωρα που μεχρι τα 30 μου με χωριζουν 3 και κατι χρονια μου φαινεται οτι πρεπει ολον αυτον το πειραματισμο να τον χωρεσω σε ενα χρονικο διαστημα που μου φαινεται μια σταγονα...και ειναι βαρυ το ψυχολογικο φορτιο αυτο δε νομιζεις?
Σπουδαζα στην αθηνα ρε μαν...ειχα ολον το κοσμο στα ποδια μου....αλλα δεν ημουν ετοιμος να τον εκμεταλλευτω...οταν μετακομισα πισω με βαρεσε απιστευτη καταθλιψη και θλιψη...συνειδητοποιησα ποσα εχασα...
Όχι. Δεν νομίζω ότι ευτυχία, ή αυτό που ψάχνουμε όλοι εξαρτάται από το πότε κάναμε σεξ πρώτη φορά :)
δυο και κατι...
σορυ συνεχιστε ;) :)
αν η γιαγια μου ειχε καρουλια θα ηταν τρολει
ασε μας ρε φιλε
με αυτη τη λογικη οσοι κανανε σεξ στα δεκατεσσερα θα ηταν επιτυχημενοι
βλεπεις εσυ τοση ευτυχια να κυκλοφορει? δεν νομιζω?
αντε ρε μπουλη που εισαι κλεισμενος στο κουκλοσπιτο σου και πλαθεις ιστοριες
το μπουλη το σβηνω
γιατι και εγω μια μπουλα ειμαι
χεχεχε! με το συμπαθιο
Μην κολλας με το σεξ ρε φιλε...ειναι ολο το πακετο...οι σχεσεις, τα καρδιοχτυπια...συν ολο αυτο το κομπλεξ που κουβαλαω ολα αυτα τα χρονια που αισθανομαι μισος σε σχεση με τους αλλους...τα κυματα λοιπον μπορει να μην υπαρχουν αλλα ο αντικτυπος τους ακομα φαινεται...
το αφηνω?
ειμαι κακια?
οχι ε?
Δεν είναι λοιπόν το τι έγινε αλλά πως το σκέφτεσαι.
Γιατί να αισθάνεσαι μίσος σε σχέση με τους άλλους;
Δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο καθένας. Εσύ αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, τι σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι;
Η κλάψα είναι αντιαφροδισιακή!
Το καταλαβαίνω ότι το κάνεις για να αισθανθείς και λίγο παρείτσα αλλά λες συνέχεια τα ίδια!
Εντάξει, ελπίζω σε λίγο να έχεις νέα να πεις :)
Δεν εννουσα μίσος αλλα μισός...δλδ ανεπαρκης...
Μίσος δεν ενιωσα...φθονο ομως ναι...πολλες φορες...
Δεν ζηταω παρεα ρε μαν...απλα δεν μπορω να το ξεπερασω...και οταν γινει οτι ειναι να γινει, η πληγη δεν νομιζω να κλεισει...οταν θα κανω ταμειο θα φανει το ελλειμμα...και θα ναι ΜΕΓΑΛΟΟΟΟ
για να ειναι ετοιμος να ζησει
για να ζει καθε μερα
για να συναλλασεται με τους ανθρωπους
για να συνεισφερει
να αγαπα και να αγαπιεται
ΚΑΘΕ ανθρωπος καλειται
να οριμασει
να βγει απο το καβουκι του
να βγει απο τον μικροκοσμο του
να αντιμετωπισει την καθε ημερα
τον εαυτο του τους αλλους
να συμβιωσει να παθει και να μαθει
δεν νομιζω να ειναι κανενος προνομιο
και δε θα το ελεγαα φυσικα προνομιο
το να περιμενει παθητικα κανεις ωστε να ΠΑΘΕΙ τη ζωη η να του ρθει η ζωη στα χερια
εξ ου και τοσες μαχες τοσα βιβλια τοση φιλοσσοφια τοση δουλεια τοσος ερωτας τοσος πολιτισμος εν τελει
εκτος και αν γνωρισες εσυ πολλες γυναικες που απλα περιμενουν και εικοσι χρονια το ιδιο φορεμα υφαινουν
σαν την Πηνελοπη ενα πραγμα
Κι αυτα τα χω σκεφτει....ολα λιθαρακια που χτιζουν το οικοδομημα του ποσο πισω εχω μεινει και ποσο μαλακας και αποτυχημενος αισθανομαι...τα ξερω dont worry....ειμαι μαχητης αλλα πολλες φορες φοβαμαι πως τον εχασα τον πολεμο
Το χειροτερο με μενα που μπορεις να κανεις ομως ειναι να τα λες με αυτον τον τροπο...γιατι πολυ απλα παλευω με τον εαυτο μου για να τα πετυχω...δεν το διαλεξα να ειμαι ετσι...την ντροπαλοτητα μου και την επιρεπεια στα ψυχολογικα προβληματα και το αγχος δεν τα επελεξα...αυτη ειναι η αδικια οταν καποιος με κρινει...δεν ξερει ποσο σοβαρο αντιπαλο εχω τον εαυτο μου τον ιδιο
Παλαιότερα ήσουν otherwise occupied, τι να κάνουμε;
Τώρα που ήρθε η μεγάλη αφύπνιση, μην γίνεις μεμψίμοιρος γιατί είναι κι αυτό μία παραίτηση, ντυμένη με πολύ πιο άσχημα ρούχα από αυτά της άγνοιας :)
Τετριμμένο αλλά χαίρεσαι τη στιγμή, δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει μετά, πως θα νοιώσεις, τι θα κάνεις κτλ. Αυτά θα τα δεις στην πορεία. Κι εξάλλου είναι αδύνατον να ξέρεις από τώρα έτσι κι αλλιώς.
μου δινει θαρρος αυτο που λες
μου ειναι γνωριμο συναισθημα
οτι εχω χασει
οτι δεν ειμαι ενταξει
οτι ολοι οι αλλοι ξερουν ενω εγω οχι
μου ειναι πολυ γνωριμο ολο αυτο jim
ισως και αυτος ειναι ο λογος που γραφω εδω
εχασα εχασα εχασα εχασα εχασα εχασα δεν ειμαι ενταξει δεν ειμαι αυτο που θα επρεπε να ειμαι
δεν κανω σωστα
οι αλλοι ξερουν πολυ πιο πολυ
οι αλλοι ειναι μαγκες και γω ο μαλακας καρπαζοεισπραχτορας
εγω ειμαι το σκατοπαιδο που κοιταει τους αλλους παραπονεμενα να τρωνε με λαιμαργια το γλυκο
ποσο γνωριμα συναισθηματα
τζιμ μηπως εισαι ο μικρος μου αδελφος???
Αν τα μετράς όλα με την ποσότητα και όχι την ποιότητα είναι πολυ πιθανόν :)
Δηλαδή το θέμα είναι σοβαρότερο του "δεν έκανα αυτά που νόμιζα ότι έπρεπε να κάνω" αλλά πηγαίνει και στο "θα είμαι πάντα 'λειψός' δεν θα χαίρομαι τίποτα, πάντα θα θέλω κάτι άλλο και θα σκοτώνω αυτό που έχω κτλ".
Νομίζω το πρώτο είναι αντιμετωπίσημο, το δεύτερο όχι, είναι Η συνταγή της δυστυχίας, κατά την ταπεινή μου άποψη.
Δεν μπορεις να ερθεις στη θεση μου...
Πες μου ποσων ετων "ξυπνησες" να δουμε αν μιλαμε επι ισοις οροις...γιατι παντα οταν κανω αυτην την κουβεντα απο μεσα μου δεν μπορω να πιστεψω αυτα που μου λενε γιατι πολυ απλα ειναι λογια ομορφα και παρηγοριας απλα για να μην τρελαθω τελειως και χασω την μπαλα εντελως...
Μα αυτος ειναι ενας μεγαλος φοβος μου...μηπως δεν μπορεσω να το ξεπερασω ποτε....
You are not a loser!
Yes I am! I am ! I am!
Nooooooooooooooooooooooo! You are not!
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees! I aaaaaaaaaaaam!
I said noooooooooooooo!
Yes but I said yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!
Oh i don t know what to say...
maybe you are right....
xaxaxaxa....
Θα σου πω ενα περιστατικο που μου εκανε την ψυχολογια κομματια και με γεμισε μισος και απογοητευση....
Περσυ το μαη παντρευτηκε ενας ξαδερφος μου συνομηλικος μου...λοιπον την μερα που γινοταν το προτελευταιο γλεντι για τον γαμο γυρναει και μου λεει (εχει τελειωσει στρατιωτικη σχολη) "Φαντασου....στην σχολη που ημουνα υπηρχαν ατομα αγαμητα...απο 18 εως 22 χρονων που ηταν αγαμητοι!!" και γυρναω και γω παγωμενος και του λεω..."ε και τι εκαναν δλδ?" και μου λεει "εφτιαχναν σκουφια (δλδ αυνανιζονταν)...φαντασου" και τα ελεγε αυτα σαν να με κοροιδευε εκεινη την ωρα....σαν να εβγζε κομπλεξ....δεν ξερω....παντως απο κεινη τη στιγμη και μετα καθολη τη διαρκεια και του γλεντιου αλλα του γαμου την αλλη μερα εγω αισθανομουν ενα ρακος...χαλια σε σημειο που δεν μπορω να περιγραψω....εννοειται τον μισησα βαθια αλλα περα απο αυτο καταλαβα κι εγω ο ιδιος σε ποσο απελπιστικη κατασταση βρισκομουν...
λιγες μερες μετα τον γαμο....κι ενω ημουν ακομα χαλια...παρακουσα κατα λαθος ενα γειτονικο ζευγαρι φοιτητων να κανει σεξ...ε ζεστη ειχε, ανοιχτα παραθυρα....φωναζε και η κοπελα....περιττο να σας πω ηταν η πρωτη που ακουσα σεξουαλικη πραξη να γινεται...ενιωσα σκατα...μου ηρθε ναυτια και ετρεξα να κανω εμετο...με επιασε απιστευτο παραπονο, ζηλια, κακια και νευρα...σε σημειο δακρυων....
Φαντασου λεω...ειναι φοιτητες, τους ριχνω καμια 5-6 χρονια σε ηλικια και κανουν τα φυσιολογικα...κι εγω καθομαι σαν το μαλακα μονος μου στο δωματιο μου και κλαιω...φανταστειτε πως ενιωσα...καταρρακωθηκα...και τωρα που τα γραφω με πιανει ναυτια...
Βαναυση εμπειρια ετσι?? Μιλαμε για hardcore καταστασεις....και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις απολυτως τπτ!!! Να πεις ειμαι 20-22 ειμαι μικρος ακομα....τωρα ομως....γελαω τωρα με πικρο γελιο
αυτοι που τελειωνουν στρατιωτικες σχολες ειναι σκατα! μην ασχολεισαι
ολη τους η ζωη ειναι ενας ανταγωνισμος και μια σκατοαντιπαραθεση
οτιδηποτε θα μπορουσε να σου πει προκειμενου να σου χαλασει την ψυχολογια
απο το πολυ το σκουφι του ειχε ξεσκουφιδτει κι αυτουνου
κι ειπε να κανει τον εξυπνο
και ποιος δεν σκουφιαζεται ρε φιλε να πουμε?
τι το παιρνεις προσβλητικα και συ και παει η ψυχολογια σου στα ταρταρα ε???
αμα ειχε μυριστει τιποτε αλλο
αμα ειχες κοπελα αλλα δεν τη θεωρουσες και τοσο ομορφη ξερεις τι θα σου ελεγε?
μερικοι φιλε ειναι τοσο αγαμητοι που κυκλοφορουν με μπαζα
παλι κλααααααααααααααααααααααα ααααααψες ο Δημητρης
συνελθε Δημητρη
μην αφηνεις τον αλλον να σου αριζει τη ζωη
μην αφηνεις κανενανα να σε κανει σκατα
αγαμητος μπαζο μπουλης νεροτσουληθρα μουρλος μουρλη χοντρη σκατο που με ειχαν πει μια φορα μικρουλα κατι παιδια και εκλαιγα μια βδομαδα
τι ειναι αυτα???
μπορει οντως ο αλλος να ελεγχει τα συναιθηματα μας ???
Μπορει οντως ο αλλος να μας ριχνει τη διαθεση στα ταρταρα οποτε το θελησει ?
γιατι???