ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΩΡΑΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Printable View
ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΩΡΑΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΑΜΑ ΡΕ ΨΗΛΕ ΖΟΡΙΚΟ ΤΟ ΣΟΝΓΚ
ζορικη ειναι η μερα
ΔΕ ΛΕΩ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΖΟΡΙΚΟ ΤΕΣΠΑ ΒΑΖΕ ΕΣΥ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΟΡΙΚΑ
Σκέφτομαι ότι δεν είναι καθόλου καλό που με έπιασε τόσο έντονα η φοβία για να κοιμηθώ, αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό ίσως για την υγεία μου ήδη μου προκαλεί εξάντληση και άσχημα σωματικά συμπτώματα η στέρηση ύπνου...
Εγώ σκέφτομαι πως έχω βαρεθεί την ζωή...
Και η η ζωή είναι τόσο σκατά ή έχω πέσει σε κατάθλιψη (που είμαι πάντα) ή είμαι τόσο αχάριστος...
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ?? ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ?? Βαρεθηκες αυτήν την τόσο όμορφη ζωή με τα αυτοκινητα, τα καυσαερια, τα σκουπιδια, την ρουτίνα, την συνεχη καταστροφη του περιβάλλοντος, την διαρκή και αιωνια διεφθαρμενη κοινωνία μας, την φτώχεια, τα ψέματα, τις μελαγχολιες, τις ασθενειες, τα κωλοπαιδα, τους πολιτικους, τους φορους, τα χαμενα παιδικα όνειρα και ό,τι αλλο συνεπαγεται την ζωη ενος μεσου καθημερινου ανθρωπου?? Η συγχρονη ζωή του μεσου ανθρωπου είναι σχεδόν τόσο όμορφη όσο και η πατημενη γεματη χοντρες μυγες κοπρια ενος σκύλου με καουρες, ενταξει οχι τοσο, λιγοτερο ομορφη, και λες απλα οτι την βαρεθηκες??...Η ζωή φιλε μου ειναι ένα ουράνιο δώρο σχεδον τοσο ελκυστικο όσο και η κουτσουλια ενος περιστεριου στην μαπα την ωρα που περνας την διασταυρωση με αποτελεσμα να σε πατησει ο ταδε ταριφας(το τι βρισιδι θα σου ριξει μετα για το αιμα που θα πεσει στο παρμπριζ του δεν λεγεται), φιλε μου στον κοσμο υπαρχουν τοσοι τοξικομανεις, τοσοι ανθρωποι με πονους σωματικους και ψυχικους, φτωχεια, μιζερια, αρρωστειες, εκμεταλευση, ψεματα χειρότερα και απο το πιο ακραιο θριλερ και εσυ πετας απλα <<βαρεθηκα>>?? Που πορευομεθα?? Φιλε μου η ζωη δεν ειναι βαρετη, τουλαχιστον οχι περισσοτερη βαρετη απο ενα σοου του μαρκου του σεφερλυ, ισως θα μπορουσε να ειναι ασκοπη σχεδον τοσο οσο ενας πολιτικος διαλογος του τσιπρα, θα μπορουσε να ειναι γελοία και βλακωδης σαν τις ατζαμοσυνη του γιαννη του βαρουφακη, μπορει να την μισησεις με ολη σου την δυναμη και εσυ λες απλα οτι την βαριεσαι??...Δεν ειναι λογικο στην συγχρονη κοινωνια της μισθωτης δουλειας που ολοι μας εργαζομαστε χαρουμενοι και ευτυχισμενοι καταπατοντας τα εργατικα μας δικαιωματα προς χαριν των πλουσιων συγχρονων "Λουδοβικων" μας να υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που να βαριεται την ζωη του, δεν βλεπεις ποσο ομορφη μας εχουν κανει την ζωη μας οι καλοι και πανεξυπνοι ηγετες μας??
Ευτυχως η καλη μας εκκλησια υπο του φως του καλου επουρανιου μπαμπακα το εκανε παλι το θαυμα της...Η ομοφυλοφιλια ειναι ψυχιατρικη ασθενεια και οι ομοφυλοφιλοι ανθρωποι με ψυχολογικα που ομως μπορουν να τα λυσουν και να πανε στην βασιλεια του θεουλη-daddy αν επισκεπτουν πνευματικο ή ψυχολογο και λυσουν το κουσουρακι τους...FUCK YEAHHHH
Εσείς οι χριστιανοι ειστε πολύ υποκριτές και ψευτες...Όταν καποιος αγνωστος στο διαδικτυο σε απλο φορουμακι ισχυριζεται εμμεσα κατι ασχημο για τις λεσβιες μονο που δεν τον παιρνετε με τις πετρες και δεν φωναζετε το 100 να τον κλεισετε μεσα, οταν ομως οι τραγοπαπες κατηγορουν φανεροτατα και αμεσοτατα τους ομοφυλοφιλους τους αρσενοκοιτες, και οτι κανουν βδελυγμα με αυτο τους το κολασιμο αμαρτημα εσεις κανετε και το σταυρο σας σε ενδειξη αγαπης και σεβασμου των λογων τους...
Όλα τα ξέρεις περαστικέ! Μπράβο! Που το ξέρεις ότι είμαστε χριστιανοί; Και χριστιανός να είναι κάποιος, άλλο να πιστεύει στην ελευθερία του ατόμου και άλλο να μην ξέρει αν θα δεχτεί ο Θεός κάποιον στο βασίλειό του εξαιτίας ιδιαίτερων προτιμήσεων.
Σκέφτομαι ότι μπαίνω εδώ μέσα να νιώσω λίγο καλά και γίνομαι πολύ χειρότερα! Πολύ λυπάμαι για την κατάντια αυτού του φόρουμ.........