Ξαναδιάβασε το σχόλιο μου. Έκανα επεξεργασία και έγραψα κι άλλα. Σχολίασε κι αυτά :).
Printable View
Ξαναδιάβασε το σχόλιο μου. Έκανα επεξεργασία και έγραψα κι άλλα. Σχολίασε κι αυτά :).
Απομονώνω την καινούρια προσθήκη κειμένου...
Καταρχήν τεράστιο Χ τρώνε μόνο όποιοι βιάζονται και παίρνουν περισσότερο θάρρος απ' όσο πρέπει, κοινώς αυτοί που απλώνουν τα ξερά τους μέσα σ' ελάχιστα ραντεβού... Οι υπόλοιποι όχι...
Να το αποβάλλω μόνη μου μου είναι αδύνατο... Με ψυχοθεραπεία ίσως να καταφέρω κάτι, προσπαθώ αλλά δεν έχω αναπτύξει ακόμα αρκετή εμπιστοσύνη στο γιατρό μου γιατί πριν λίγους μήνες ξεκίνησα μ' αυτόν (άλλαξα ψυχίατρο γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένη), προσπαθώ όμως... Του μιλάω ανοιχτά για πολλά πράγματα αλλά για το συγκεκριμένο δεν νιώθω ακόμα εντελώς έτοιμη να μιλήσω εντελώς ανοιχτά...
Αυτό που της λες Γιώργο είναι πολύ δυσκολο.πως θα αποβαλλει τον φόβο που έχει όταν δεν εκτεθει σε αυτό που την φοβιζει?δηλαδή θελω να πω.αν κάποιος πχ εχει υψοφοβια δεν μπορεί να την αποβαλλει με έναν ψυχολόγο αλλά μόνο αν εκτεθεί στον κινδυνο.φυσικά θα την βοήθησει και ο ψυχολογος αλλά μέχρι ένα σημειο.
Όντως όμως απλώνουν τα χέρια τους; όλοι; Μήπως επειδή έγινε όλο αυτό να τα βλέπεις εσυ διαφορετικα? Ότι ο άλλος τρέχει, ότι δεν σέβεται? Ενώ μπορεί στην ουσία να μην το κάνει? Αν δεν ξέρουν οι άλλοι τι ζήσαμε δεν θα έχουν και την συμπεριφορα που περιμενουμε.
Δεν είπα να μην το κάνει. Δεν της είπα να πάει σε μοναστήρι. Αλλά πιστεύει πως ΜΌΝΟ έτσι θα της φύγει. Σκέψου να σε πονάει κάτι πολύ και να περιμένεις να θεραπευτεις μονο όταν σου προσφέρει ο άλλος. Πόσο βαρύ φορτίο έχει να κουβαλήσει ο σύντροφος που θα επιλέξει όταν η ίδια περιμένει να σωθεί από αυτόν; Δεν γκρεμομαστε από τους ανθρώπους. Δίπλα μας τους θέλουμε.
Πρέπει να καταλάβει πως δεν φταίει κάπου για τον τρόπο που φέρθηκε ένας μαλακ.. Και να μην νιώθει ενοχές. Να το δουλέψει με τον ψυχολόγο της και μόνη της. Πρέπει να σταθεί στα πόδια της, να αγαπήσει τον εαυτό της και το σώμα της.
Ναι, κοίτα, δεν έχω βγει και πολλά ραντεβού τα τελευταία χρόνια, δυο άντρες γνώρισα μετά από τον πρώην και θα σου πω αναλυτικά τη συμπεριφορά κυρίως του ενός γιατί για τον δεύτερο έχω λιγότερα να πω...
Με τον πρώτο που λες βγήκαμε πρώτο ραντεβού, όλα καλά... Ε, λέω κι εγώ θα δείξει... Και κάνει την υπέρτατη βλακεία μετά από ένα μόνο ραντεβού να με πάρει τηλέφωνο και να με ξυπνήσει στις 2 τα ξημερώματα με την πρόταση να πάμε να κάτσουμε στο αμάξι κι όταν αρνήθηκα δεν ξανατηλεφώνησε...
Κι ο δεύτερος, ναι, από το πρώτο κιόλας ραντεβού πήγε να με αγγίξει οπότε ναι, έφαγε Χ, δεν μου αρέσει αυτό και θα έπρεπε να είχε λίγο μυαλό να το σκεφτεί, δεν γνωριζόμασταν κι από χθες...
Εμένα σαν γυναίκα, δεν μου αρέσουν αυτά...
Οκ. Αν δεν σ αρέσουν αυτά τότε δεν τα ανέχεσαι αυτά και πας παρακάτω. Άντρες πολλοί. Ο καθένας σκέφτεται και πράττει διαφορετικά. Υπάρχουν άντρες αξιόλογοι, πρέπει όμως να δίνεις ευκαιρία και χώρο να σε γνωρίσουν και να μην έχεις στο μυαλό σου συνέχεια ότι το μόνο που θέλουν από σένα είναι το κακό σου.
Μην το περνεις πάντα αρνητικά αυτό. Και εμένα δεν μου άρεσε αυτό αλλα τωρα πια δεν το βλέπω και τόσο κακο Απλά με τον τρόπο σου του δειχνεις ότι δεν σου αρέσει. Αλλά δεν είναι λόγος αυτός να απορριψεις κάποιον.οι άντρες ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα.σου λέει κάτσε μπορεί να είμαι τυχερός και να θέλει και αυτη.αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι και καλός όμως μετέπειτα.
Δεν το έχω συνέχεια, σου ανέφερα δυο περιπτώσεις που σου εξήγησα γιατί τις απέρριψα... Δεν τους "καταδικάζω" όλους... Για παράδειγμα, έτυχε σε κάποια δουλειά που ήμουνα να με αγκαλιάσει συνάδελφος και δεν αντέδρασα αρνητικά γιατί είχαμε αναπτύξει μια σχέση (δεν ήταν ερωτικό αγκάλιασμα αλλά δεν έχει σημασία γιατί ήταν στενή επαφή κι αν ήμουν τόσο καχύποπτη θ' αντιδρούσα και σ' αυτό)... Σίγουρα υπάρχουν και σωστοί άντρες αλλά δεν έτυχε να γνωρίσω κάποιον προς το παρόν, δεν κυκλοφορώ και πολύ γι' αυτό...
Και τι να πω δηλαδή; "Μην με ακουμπάς" έτσι στο άσχετο, χωρίς να το προσπαθήσει;
Όσο για το ότι προχωράει κατευθείαν και φοβία να μην είχα, πάλι δεν θα μου άρεσαν τα αγγίγματα με το καλησπέρα σας, αν θέλει να φέρεται έτσι ας πάει σε *****, δεν κοιμάμαι με τον οποιονδήποτε...