κ γω αλλα δε νομιζω οτι μας ακους...οποτε τι τα λεμε?
Printable View
κ γω αλλα δε νομιζω οτι μας ακους...οποτε τι τα λεμε?
Δεν σας ακούω σου εξήγησα γιατί. Γιατί μ'αυτή τη δίαιτα χάνω τη στιγμή που δεν χάνω με της διαιτολόγου. Και μην τα λες αυτά και τα ακούσει η ζωήτσα, γιατί θα μου ρίξει την μπάλα πάλι.
χαχαχαχα βρε χαζουλι ο,τι βολευει εσενα απλα φαε κ καμια σαλατα κ κανενα φρουτο...θα παθεις τιποτα στο τελος...εγω νομιζα δε χανεις επειδη ειχες πει ειχες κολλησει...αφου χανεις κ εχεις καλες αιματολογικες μεγεια σου κ χαρα σου καλο μου...
Είχα κολλήσει με της διαιτολόγου, δεν ξέρω γιατί. Και μ'αυτήν τώρα κόλλησα ενώ παλιά έχανα. Εϊναι ανάλογα τις μέρες μου χει συμβεί κι άλλες μέρες να μην χάνω και δεν με πιστεύουν εδώ, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Το πολύ πολύ φεύγω από το site.
ολοι κολλαμε ανα διαστηματα λογικο ειναι. εμενα τουλαχιστο λογικο μου φαινεται. μην αλλαζεις ομως τις διαιτες για να ξερεις απο τι κολλησες.
Προσωπικα γραφω τι τρωω αναλυτικα κ με εχει βοηθησει παρα πολυ...
Ναι αλλά εγώ κόλλησα στην αρχή. Αυτό είναι το περίεργο. Όπως και τις άλλες φορές. Η αλήθεια είναι ότι έχω υψηλή προλακτίνη και πιστεύω αυτό φταίει. ʼμα δεν πάνε καλά οι ορμόνες σου, δεν μπορείς να χάσεις βάρος, το είχα δει σε ένα link αυτού του site.
να πας να τις κοιταξεις τοτε. κι εμενα δε πανε καλα αλλα αυτο το βρισκω δικαιολογια...
Έχω πάει να τις κοιτάξω. Και δεν το βρίσκω δικαιολογία, κάνω δίαιτα απλώς δεν χάνω. Και όταν δεν χάνω απογοητεύομαι και το ρίχνω στο φαί, αλλά δεν λέω τότε ότι δεν χάνω.
δεν ξερω lbp , το να κανεις διαλογο χωρις να δινεις την ευκαιρια του αλλου να πει τη γνωμη του δε νομιζω οτι θα σε βοηθησει να χασεις...καλη συνεχεια...αφου ξερεις γιατι δε χανεις τοτε διορθωσε το...
Το ότι δεν κάνω διάλογο που το είδες;
αχ αρχισαμε παλι τα ιδια . οπως τον παλιο καλο καιρο.. που μια τα λες ετσι μια τα λες αλλιως...
αφου εχεις προβλημα με καποια ορμονη να πας να το ρυθμισεις με ειδικη θεραπεια. εκτος και αν το θελεις να το εχεις σαν διακιολογια πως δεν χανεις..
ολοι μας κολαμε καποαι στιγμη, αν ομως κανουμε σωστη διατροφη και συνεχισουμε να τηρουμε αυτα που λεει ο διαιτολογος μας χανουμε. και εγω ειχα κολησει 2 βδομαδες δεν το εβαλα κατω ομως και να που ξαφνικα μεσα σε μια βδομαδα εχασα δυο κιλα...
τυροπιτα οκ να φας καποιο πρωινο. αλλα οχι καθε πρωι!! οπως ειπες και εσυ η διαιτολογος σου σου την ειχε βαλει ΜΙΑ φορα μεσα στην βδοαμδα να φας.
δεν ξερω λλα πιστευω θα σε βοηθησει να καταγραφεις με ακριβεια τι τρως, ποσοτητες και θερμιδες...
ετσι θα δεις που κανεις λαθος.. μπορεις να λες ελα μωρε και ας πιω λιγο γαλα και αλλη μια μπαρα δημητριακων και τι εγινε..
αν ομως σημειωνεις τις θερμιδες θα δεις πως τις υπερβαινεις ημερησιως με αυτα τα ελα μωρε δεν πειραζει, με αποτελεσμα ειτε να μην χανεις ειτε να μενεις στα ιδια....
αυτα απο εμενα. δεν θα ξαναμπω στην λογικη να σχολιασω τι λες γιατι δεν εχει νοημα και γιατι ξερω και απο παλια πως δεν δινεις σημασια σε οτι λεμε παρα λες τα δικα σου.
πιστεψε ομως θα σε βοηθησει πολυ να καταγραφεις τι τρως... ξαφνικα θα δεις πως φορτωνεσαι με πολλες παραπανισιες θερμιδες απο αυτα τα ''δεν πειραζει μωρε ας φαω αλλο ενα'....αλλα να τα γραφεις ολα.
αυτα απο εμενα.
μακαρι οι προσπαθειες σου να αποδωσουν. και αν η διαιτα της διαιτολογου δεν αποδιδει παρατησε την. δεν εχει νοημα. και κανε αυτη που εσυ πιστευεις πως σε οφελει.
ενα ενδικτεικο για να δεις πως ευκολα ξευφευγεις..
μια τυροπιτα εχει 480 θερμιδες, 2 μπαρες δημητριακων 200 θερμιδες, 1 ποτηρι γαλα 100θερμιδες, ...
αυτα και μονο κανουν 780 θερμιδες....
αν βαλεις με το μεσημεριανο και το βραδυνο σου σκεψου ποσες θερμιδες καταναλωνεις ημερισιως.... πως να χασεις λοιπον?
καπου αλλου λες πω ισως φας 2 τοστ το πρωι...
ενα Τοστ ζαμπόν και τυρί, εχει 358θερμιδες.. απο το πρωινο και μονο μαζευεις δλδ 716 θερμιδες!!!!!!!!!!!!
απο αυριο ξεκινα να σημειωνεις θερμιδες και θα δεις ποσο πιο πολλες θερμδιες απο το κανονικο παιρνεις..και ξαφνικα εκει που νομιζεις πως κανεις διαιτα στο τελος θα παιρνεις βαρος αντι να χανεις...
Καταρχάς ποιός σου είπε ότι λέω ότι ας φάω και μία μπάρα δημητριακών ή ένα γάλα και τι έγινε. Κατά δεύτερον, η τυρόπιτα έχει 340 θερμίδες από εδώ http://thermides.gr/?q=%CF%84%CF%85%...B9%CF%84%CE%B1 το τοστ με ζαμπόν τυρί 360 αλλά εγώ τρώω με ψωμί διαίτης, γαλοπούλα και τυρί με χαμηλά λιπαρά οπότε βγάλε 100 θερμίδες τουλάχιστον και κατά τρίτον βραδυνό δεν τρώω όταν τρώω μπάρες. Δεν χρειάζεται να σημειώνω θερμίδες ξέρω πότε χάνω και πότε δεν χάνω και εκτός από αυτό, η ζυγαριά άμα ξέρεις δεν κολλάει στην αρχή της δίαιτας ποτέ. Εννοείται της διαιτολόγου δεν την κάνω τη διατροφή αλλά δεν φταίει αυτή που δεν χάνω. Εσύ είσαι ικανή να μου πεις ότι χάνω ενώ εγώ δεν χάνω, και το χεις κάνει, τόσο πολύ με αμφισβητείς. Γι'αυτό δεν θέλω να μπω και εγώ σε αυτή τη διαδικασία αντιπαράθεσης.
αλημερεεεεεεεεςςς ξερω δεν κανω καν διαιτα αλλα ζυγιστηκα 85.2 στη νεα ζυγαρια!!!!!! (το οποιο σημαινει 80+ στην παλιααααααααααααααααααααα αααααααααααα)
παρακαλω να καταγραφει :D αρχιζω σωστη διατροφη, αυτο ηταν το σπρωξιμο που χρειαζομουν!
πως εγινε μαυτα που ετρωγα δεν ξερω! ευχαριστω τον Θεο κ την IF!!!
κλασικη lbp// οταν της γραφουμε λογακια που δεν της αρεσουν θυμωνει.. και οι 100 θερμιδες που αφερεις ειναι πολλες απο το τοστ...
να γραφεις καλυτερα αλλη φορα.. σου παραθετω το ποστπ ου γραφεις τα δυο τοστ τις μπαρες το απογευμα και βραδυνο!!
πλεον εγω καταληξει στο προβλημα σου. ξεφευγεις πολυ στις θερμιδες με το τσιμπολογημα σου. και η αρνηση σου να τις καταγραψεις αποδυκνυει οτι δεν θελεις να το παραδεχτεις γιατι θα αναγκαστεις μετα να κανεις διαιτα.Quote:
Originally posted by lbp
Δεν μίλησα για 1000 θερμίδες, αλλά θα κάνω μόνη μου όσες και αν είναι, δεν ξέρω, πάντως χάνω. Το πρωί τρώω ένα τοστ και ένα γάλα ή ένα δεύτερο τοστ ίσως και μόνο με τυρί, το μεσημέρι κανονικά φαγητό χωρίς πολλά ψωμιά,τυρί και λάδι, το απόγευμα ένα γάλα πάλι ή μία δύο μπάρες δημητριακών και το βράδυ ένα τοστ ή ένα παξιμάδι, ή μισή μερίδα φαγητό ή 2-3 μπάρες. Το πρωί αντί για τοστ μπορώ και τυρόπιτα, εξάλλου τις ίδιες θερμίδες έχουν πάνω κάτω.
κανε δοκιμη για 2 μερες και γραψε τι τρως και θα δεις ποσο φορτωνεσαι με θερμιδες.