Quote:
Originally posted by loukoumaki
ο γιαγκουλας πεθανε!
μετα απο πολυ ταλαιπωρια και σημερα, αποφασισα επιτελους να ζυγιστω...
αλλα μολις μπηκα στο δωματιο, βρηκα τη ζυγαρια μου νεκρη...
ναι, ναι, μας αφησε χρονους και εχω να δηλωσω οτι ειμαι αθωα, διοτι εχω να την ταλαιπωρησω μερες και δουλευε μια χαρα...
αυτη τη στιγμη που γραφω ειδικος εμπειρογνωμονας εχει αποκλεισει το δωματιο :P και μολις τελειωσε η πρωτη ιατροδικαστικη εξεταση κατα την οποια δεν κατεστη σαφες αν προκειται για αυτοκτονια, η εγκληματικη ενεργεια... στη δευτερη περιπτωση, οπως καταλαβαινετε, ο νουμερο ενα υποπτος θα ειμαι εγω!!!!!
παντως αποκλειστηκε ο θανατος απο ασιτια, αφου οι μπαταριες της ηταν γεματες! κλαιω, κλαιω το χωρισμο, ο θανατος χτυπησε τοσο αδοκητα την οθονη της (που ακομα και τη στιγμη που ξεψυχουσε μου εδειξε οτι δε με χωνευει, βγαζοντας με τη μια 182 και την αλλη 140 κιλα...) αλλα πιο πολυ κλαιω τα 50 ευρουλακια που θα σκασω για να παρω καινουργια και η οποια δεν ξερω τι θα δειξει... τρεμω την ωρα και τη στιγμη...
προς το παρον...αντιο...παω στην κηδεια, και δεν ξερω και που θα αναπαυτει εν ειρηνη... (αραγε γινεται αποσυρση σε καποιο μαγαζι??)
Συλλυπητήρια. Ο θεός ας συγχωρέσει τις αμαρτίες της, που από ότι καταλαβαίνω ήταν και πολλές. Τι κατάλαβε; Με την κακία της έμεινε! ʼσε που πρόκειται για καθαρή περίπτωση άμυνας! Αυτή σου επιτέθηκε πρώτη και μάλιστα απρόκλητα και αδικαιολόγητα. Μην φοβάσαι τίποτα και μην μιλήσεις αν δεν έρθει ο δικηγόρος σου.