Πωλινακι μου τη προοδο ειναι αυτη!!!! δε ξερω τι να πρωτο θαυμασω!!!! ολα ειναι υπεροχαααααααα...... μπραβοοοοοοοοοο!!!!!!
Printable View
Πωλινακι μου τη προοδο ειναι αυτη!!!! δε ξερω τι να πρωτο θαυμασω!!!! ολα ειναι υπεροχαααααααα...... μπραβοοοοοοοοοο!!!!!!
Αλινάκη μου σε ευχαριστώ, αλλά εσύ να πας να τα θαυμάσεις από το φατσοβιβλίο και να αφήσεις και κανένα σχόλιο!!!! Εφτιαξα και την ανάποδη τούρτα που μου έλεγες να μην το ρισκάρω, την είδες?
Βλέποντας τις δημιουργίες σου, ζηλεύω λίγο, όχι να τις φάω τόσο(που σίγουρα θα τρελαινόμουν) όσο να τις φτιάξω! Είναι πολύ ωραία αίσθηση να δημιουργείς κάτι όμορφο που πρώτα να ευχαριστεί εσένα και μετά να το θαυμάζουν και όσοι θέλεις! Μπράβο Πωλίνα, είσαι ταλαντούχα!:thumbup:
Ευχαριστώ Γιώτα μου, εγώ βλέποντας κάθε δημιουργία μου πρώτα την θαυμάζω, αλλά σιγά σιγά παρατηρώντας της λέω "Μπορούσα και καλύτερα" και πάντα στην επόμενη προσπαθώ το καλύτερο!!!!
Οσο για το να φας κάτι από τις δημιουργίες μου "τα μακρά κοντά εγίναν" όπως έλεγε η γιαγιά μου!!!!
την ειδα στο νοσοκομειο απο το κινητο κ ξετρελαθηκααααααα μπραβοο βρε φιλεαδα εγραψες! θα μπω το απογευματακι απο το φαις να σχολιασω με ηρεμια γι;ατι τωρα με το μικρο ειναι δυσκολο,το εχω ανοιχτο αλλα δε μπορω να συγκεντροθω πουθενα! ασε ειναι κ αρρωστουλη παλι το μικρουλη μου :(
Καλά το παράξενο θα ήταν να μην ήταν άρρωστο αυτο το μικρό. Εχει καταντήσει χειρότερα από τον δικό μου. Ελπίζω να του περάσει σύντομα, και εσύ να προσέχεις πολύ, είσαι πολύ ευάλωτη τώρα σε ασθένειες.
καλημερα φιλεναδα ευτυχως ειναι καλτερα ο μικρος ,ευχομαι να μην κολλησω κ εγω μονο.7 μερες ειχε πυρετο ,βηχα εμετους... το καλο ειναι οτι με το που ηρθα συνηρθε!!! να ναι καλα το γλυκουλι μου,ολο αγκαλιες κ φιλακια ηταν! φιλισε ολες τις μελανιες απο τους ορους που ειχα στα χερια μου κ μου
ελεγε περασε τωρα μαμα παει...
Αχου το...... Τελικά ειναι γλύκιες ρε σύ...... Και εγώ έκαψα προχτές το χέρι μου στο πυρέξ, και καθημερινά θέλει να το βλέπει και να το φιλάει μέχρι να περάσει λέει!!!!
Τι λες, θα κατεύεις αθήνα 26-27 του μήνα ή οχι?
οχι δυστυχως φιλεναδιτσα μου,ο γιατρος μου ειπε οτι παω καλα κ δε χρειαζεται να ανεβω.ουτε καν στο τριμηνο αν συνεχισω ετσι κ να ανεβω κατευθειαν στο 6 μηνο.απο τη μια ανακουφιστικα για το οικονομικο θεμα αλλα απο την αλλη σκεφτηκα κ οτι δε θα σε δω! :(
Καλά θα σε αφήσει 6 μήνες έτσι?????????????????? :puzzled::puzzled::puzzled::puzzled::puzzled::puzz led:
Ε τότε κατεύα για να με δεις αγάπη!!!!
ναι με κρατησε 16 μερες πανω! κ πιστευει απο τις εξετασεις μου οτι θα ειμαι μια χαρα.αν κατι δε παει καλα θα του το πω βεβαια αλλα ελπιζω να μην εχω θεμα! καλα ηταν μαρτυριο να βλεπω ολους να κανουν το χειρουργειο μετα απο εμενα κ να φευγουν σε λιγες μερες κ εγω να ειμαι ακομα μεσα! κ να νιωθω κ καλα! δεν ειχε κ καν κανενα μπαλκονι να βγω να παρω λιγο αερα ειχα κουραστει υπερβολικα στο τελος.ιφιλεναδα μου αν μπορουσα οικονομικα θα ερχομουν στη στιγμη να σε δω,αλλα τωρα ειναι δυσκολη η κατασταση.αν κατι αλλαξει θα παρω ο μικρο κ θα ερθω εστω για μια μερα μονο.
Αχ καλή μου, ελπίζω κάτι να αλλάξει και να έρθεις, να δω εγώ το Κατερινάκι μου και ο Αντρίκος μου να δει τον Γιάννη του!!!! Προχτές του αγόρασα ένα καινούριο αυτοκινητάκι, και θυμήθηκε τον Γιάννη και ήθελε να βάλουμε το κοπιουτε (κομπιούτερ) να του το δείξει!!!!
ωωωωωω τι γλυκουλης!!!!! μου εχει λειψει πολυ κ ο μικρος κ εσυ! αντε να ξαναρχισουμε να βλεπομαστε εστω ετσι
Θα περιμένω να μου πεις πως έχασε δυψίφιο αριθμό κιλών και μετά να σε δώ!Quote:
Originally posted by Alina
ωωωωωω τι γλυκουλης!!!!! μου εχει λειψει πολυ κ ο μικρος κ εσυ! αντε να ξαναρχισουμε να βλεπομαστε εστω ετσι
χιχιχ ενοεις οταν χασω 10! η οτανν παω στα 99? γιατι 10 κιλακια τα εχασα!!! σχεδον 200 γραμμαρια εμειναν κ εφυγαν τα πρωτα 10!