ʼψογη όπως πάντα ;)
Υ.Γ. καλά έκανες και μου το θύμισες γιατί την τελευταία την είχα ξεχάσει να την βάλω ;)
Printable View
ʼψογη όπως πάντα ;)
Υ.Γ. καλά έκανες και μου το θύμισες γιατί την τελευταία την είχα ξεχάσει να την βάλω ;)
..............
Καλημεραααααααααααααααααα ααααααααα ολη μερα. Τι κανουμε. Παρασκευη σήμερα.
καλημερα Μαρακι..Παρασκευη νααιιιι...ειμαι πολυ χαρούμενη!!!!
Τι κανετε κορίτσια???
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑ, επιτέλους Παρασκευή!!! Εγώ εδώ πήζω...!
Μαράκι πως είσαι? Πώς νιώθεις από χθες? Το χώνεψες?
Καλημέρα κοριτσάκια μου και από εμένα!
Εγώ πιάνω δουλειά από νωρίς και γράφω καμιά χθεσινή τριάδα :lol:
Πρωινό 9.30
1/2 μπανάνα
1 φλιτζάνι γάλα
1κομμάτι τάρτα σύκου (ολικής άλεσης σπιτική)
Πρόγευμα 12.30
1/2 μπανάνα +2 παξιμαδάκια βενέτικα χαρουπιού
Μεσημέρι 15.30
1 1/2 φλιτζάνι ζυμαρικά ζέας με ότι απόμεινε από το κοτόπουλο με τα λαχανικά, 1 ψιλλοκομμένη ντομάτα, 1/2 τόνος
Απόγευμα 19.30
1 κριτσίνι σπανάκι (ήμουν έξω για καφέ φρούτο γιοκ!)
Βραδινό 22.00
Μαρουλοσαλάτα με 1 κόκκινη πιπεριά, κρεμμυδάκι, μισό τόνο, 2 αυγά βραστά, 1κ.σ. κάπαρη, 1κ.σ. ελιές ψιλοκομμένες, 2κ.σ. ελαιόλαδο, 2 κρίθινα παξιμαδάκια
4.00
2 χουρμάδες (ξενύχτησα δεν με έπαιρνε ύπνος με τίποτα!)
Θα έπρεπε να φάω νωρίτερα κάτι μιας και ξενύχτισα αλλά δεν είχα κουράγιο και όρεξη, άσε που δεν το υπολόγιζα το ξενύχτι. Όταν τελικά πείνασα κρατήθηκα κιουρία και έφαγα τα χουρμαδάκια μου που είναι και γλυκά και την κάνανε την δουλειά τους ;)
καλημερα και απο μενα :) εδω εχει ηλιο επιτελους!!!!!
Καλημέρα ηλιόλουστη Katy!
Εδώ πάλι συννεφιές αν και τις βλέπω μάλλον για περαστικές :)
Γεια σας τσουπρες!! κι εγω καλα και χαρουμενη:starhit::starhit::starhit:
μας εχεις κανει μαγκες Ελη!! θα γραφα και καμια τριαδα τωρα αλλα δεν εχω κοντα μου το τετραδιο και δεν τα θυμαμαι καλα..!
Αγγελάκιιιιιιιιιι! Πότε θα κάνεις το κοτοπουλάκι;;;; Πουλ πουλ πουλ :lol:
Αlma δοκιμασε αυτο που λεει η Break για το μαγνησιο.Θα σε βοηθησει νομιζω.Quote:
Originally posted by Alma libre
Ax koριτσια αλλες φορες πεαρνανε ανωδυνα αυτες οι μερες αλλα μερικες φορες ειναι σκετη κολαση .........
Eli moy ναι πηγε να ειναι καλα .............. break dυστυχως και κρεπα εφαγα και σοκολατα και ολα τα καλα ..............με τη φυση δεν τα βαζω ............... ειναι κατι που δεν το ελεγχω............. μολις περασουν θα επανελθω στις τριαδες που σαφως και τωρα κανω αλλα κανω και παρασπονδιες ...........
καλησπέρα κορίτσια μου..
ειμαι πολυ συγχυσμένη και στεναχωρημένη..πριν πιασω δουλεια το απόγευμα πήγα να πάρω κατι φακέλους για το γραφείο, βγαίνοντας από το μαγαζί ειδα μια θεία της μανας μου..καταλαβαίνεται για μουσείο πρόκειται..με κοιταζει που λέτε και τι μου λεει..εχεις παχυνει μου λέει πριν ησουν πολύ αδυνατη.. μιλάμε από εκεινη την ωρα ειμαι σκασμένη..
τι να κάνω κορίτσια μου,..να χασω 2 με 3 κιλά ή να αδιαφορησω και να συνεχίσω τη διατροφη μου?
Να αδιαφορησεις κ να συνεχισεις την διατροφη σου.
lessing μου, σε ευχαριστω για την απαντηση σου.. εχω περασει μια μορφη ανορεξιας και οποιοδηποτε σχόλιο για το βαρος μου με ενοχλεί.. καλύτερα να μην γινεται κανενα σχόλιο για τα κιλά μουQuote:
Originally posted by lessing
Να αδιαφορησεις κ να συνεχισεις την διατροφη σου.
Magdalena το είπες κ μόνη σου, η θεία είναι μουσείο άρα δεν θα βλέπει κ καλά:smilegrin:
Συνέχισε τη διατροφή σου κανονικότατα κ μην επηρεάζεσαι!