εχω βαρεθει να ακουω τη φραση μη δινεις σημασια και δε περνα ουτε μερα που να μη δω μια διαφημιση που να σχολιαζει οτι και να κανω και συνεχως αλλα λενα και αλλα κανουν γιατι ξερουν οτι εχω δικιο και νομιζουν οτι δεν εχω καταλαβει το ολο σχεδιο τους ενω τους ειπα οτι το ζορι που τραβαγα ηταν οτι προσπαθουσαν παρα τη θεληση μου να με μετατρεψουν σε αλλο προσοπο παραποιοντας το χαρακτηρα μου λυσαξαν με τις συσκευες που χρησιμοποιω γιτι νομιζουν οτι θα πεσω στη φακα που ετοιμαζουν παριστανοντας τους θαυμαστες μου που στη πραγματικοτητα ειναι το ακριβως αντιθετο απο οτι διχνουν εκαναν συνεχως προπαγανδες προσπαθοντας να μου παρουσιασουν τους φιλους μου ως αντιπαλους και μετα απο ολο αυτα τα ......... που εκαναν εχουν και το θρασος να απαιτουν να συνεργαστουμε για να αποδειξουν και εξυπηρετησουν τα συμφεροντα τους παριστανοντας οτι θελουν το καλο μου κατι που ουδεποτε ηθελαν αλλα θελουν το καλο των συμφεροντων τους οταν ηρθαν εδω σε κρυφη αποστολη να ξεφτυλισουν τη χωρα αυτη ως ............ απο το εξωτερικο και οχι ως επισκεπτες και να υπονομευσουν οτι εχει αξια σε αυτη πριστανοντας τους συμαχους της κοινωνιας νομιζουν οτι θα με ψαρωσουν με σφυριχτρες και αλλα κολπα γιατι νομιζουν οτι εχουν να κανουν με ηλιθιο που θα τον κανουν οτι θελουν για να αποδειξουν οτι οι χωρες τους ειναι καλυτερες απο αυτη εδω αφου αυτο ειναι το μονο που τους ενδιαφερει και οχι εγω οπως υποστηριζουν