χαχαχα τοθλαχιστον εισαι εδώ και μου κάνεις παρέα!
Printable View
χαχαχα τοθλαχιστον εισαι εδώ και μου κάνεις παρέα!
Kαλησπέρα στην όμορφη παρέα μας που σκορποχώρησε...Χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά!
Μετά από ένα απόλυτο εγκλεισμό (και το εννοώ το απόλυτο, ούτε στο μπαλκόνι) τεσσάρων ημερών, δειλά, δειλά ξεκίησα μαθήματα με πολλές αναβολές εκ μέρους μου καθώς η μικρή οστρακιοφορούσα επέπεσε σε μια νέα ίωση που απειλεί πλέον και τις προγραμματισμένες εξόδους της πρωτοχρονιάς ενώ η μεγάλη σιχτιρίζει ιούς, κόρες και τα λοιπά συγγενολόγια (όχι, ότι αυτή αποτέλεσε μέρος του εμπάρκο) αλλά έχουμε μάθει και οικογενειακές εξόδους που, παρόλου την ανεξαρτησία που διεκδικεί και, εν μέρει πετυχαίνει, πιστεύω ότι έχει συνηθίσει...)ειδικά, αυτές τις ατελειώτες μεσημεριανές ώρες στην Ερμού που ψωνίζουμε, καθόμαστε για καφεδάκι, τοστάκι και μετά πάλι ξαναψωνίζουμε...ε, φέτος τζίφος, με την ιοφορούσα Αρτέμιδα...Εγώ πάλι, όπως αντιλαμβάνεστε, ομολογώ ότι ξεκουράστηκα, αν και με έφαγε η κουζίνα, δεδομένου ότι μια από τις απασχολήσεις της μικρής είναι και αυτό...έτσι,εκτός από τα καθημερινά μας μαγειρέματα, φτάξαμε τη δεύτερη δόση μελομακάρονων, πειραματιστήκαμε για το ποια βασιλόπιτα θα φτιάξουμε (ευπρόσδεκτες πετυχημένες συνταγές δεδομένου ότι δεν καταλήξαμε..) και κάτι καταπληκτικά σπιτάκια από πτι-μπερ και γλάσο που μας παίδεψαν δυο απογεύματα...
Αυτά λοιπόν τα μαγειρονέα μου και περιμένω τις εκπληκτικές σας συνταγές...από κιλά μάλλον καλούτσικα πάω δεδομένου ότι πρόσεξα τις υπερβολές (και όποτε έγιναν, ένα βράδυ ας πούμε με πίτσα, έγιναν άπαξ...) αύριο πάω στο διαιτολόγο, και βλέπουμε.Έτσι κι αλλιώς έχω συνειδητοποιήσει ότ, αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει υπερβολικά α ρ γ ά...
Σας φιλώ την καθεμιά ξεχωριστά και όλες μαζί με τις καλύτερες ευχές μου...
Καλησπέρα τιντε και χρόνια πολλά! Περαστικά στην μικρή σου. την δικιά μου συνταγή για βασιλόπητα την έγραψα στις μαγειρικές αλχημείες αλλά θα στην γράψω ξανά εδώ. Πάντος ήδη έχει δοκιμαστεί από μια συμφορουμίτησσα η οποία είπε πως είναι πάρα πολύ ωραία. Εγώ την κάνω εδώ και χρόνια, αν και η μαμά φέτος άρχισε τα βρήκα μια συνταγή, έχει μέσα γιαούρτι, μπλα μπλα μπλα και εγώ λέω οκ μαμά αλλά σπίτι μου θα γίνει γ παραμονή πρωτοχρονιάς και ακόμα μια φορά θα κάνουμε την δικιά μου πετυχεμένη συνταγή!!!!! Δεν φτάνει που δεν ξέρει να μαγειρεύει, θέλει να πειραματιστώ με το αγαπημένο μου "κέικ", την βασιλόπιττα!!!!!! Δεν σφάξανε!
Αυτή που κάνω εδώ και χρόνια, και αν και είναι πολύ απλή, πάντα κάνει μπαμ και μου ζητάν την συνταγή (που φυσικά ποτέ δεν δίνω) είναι η πιο κάτω. Δεν την δίνω γιατί δεν θελω να φτιάχνουν και άλλοι την δικιά μου συνταγή, προς το παρόν τουλάχιστον!! Αν την φτιάξεις τελικά, σε παρακαλώ μην την δώσεις παρακάτω!
λοιπόν:
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
5 αυγά
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι (κατά προτήμιση φρέσκο)
ξύσμα φλούδας ενός μεγάλου πορτοκαλιού
1/2 ποτηράκι του καφέ (ελληνικού) κονιάκ
1 ποτήρι λάδι φιστικέλαιο
1 ποτήρι κούννες αμυγδάλου σπασμένες σε πολί μικρά κομματάκια (μπορείς να τις βάλεις στον μύλο αλλά μην τις αλέσεις πολύ και γίνουν σκόνη)
4 κουταλάκια baking pawder
αλεύρι όσο σικώσει
1 νόμισμα τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο κε αλευρωμένο (για να μην πάει στον πάτο).
Κτυπάμε καλά στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρι μέχρι να αφρατέψουν. προσθέτουμε τον χυμό, το ξύσμα, το κονιάκ το λάδι, το baking pawder και τις κούννες και συνεχίζουμε το κτύπημα να ανακατευτούν καλά. Έπειτα προσθέτουμε όσο αλεύρι σικώσει για να γίνει σαν μείγμα κέικ. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε το ταψί μας (μέγεθος 28) και ψήνουμε στους 190 βαθμούς μέχρι ψηθεί. Γίνεται σαν κανονικό κέικ.
Μην ξεχάσετε το "φλουρί"!!!!!!
Ελπίζω να σου αρέσει και να την επιλέξεις για φέτος!!!!!
Φιλάκια πολλά! καληνύχτα
καλημερα κουκλες!
χρονια πολλα σε ολες (και ολους) και καλη χρονια να μας μπει.
tide μου περαστκα σας και του χρονου καλυτερα. τι να κανουμε, ετσι ειμαστε οι μανουλες! ενας αρρωσταινει, ολοι ζοριζομαστε!
ελπιζω να περασατε καλα και να μη μας ξεχνατε.
πωλινακι καλα που ειχες και την ελενη για παρεα βλεπω!
η συνταγη σου καλη ακουγεται.
εγω οταν κανω βασιλοπιττα (εκανα τη δευτερα) κανω τη συνταγη τσουρεκοκεικ. εχει ακριβως τη γευση τσουρεκιου και απο ευκολια, χιλιες φορες πιο ευκολη αφου κανουμε σχεδον κεικ.
βασιλοπιττα-γρηγορο κεικ (τσουρεκοκεικ)
1 κιλο αλευρι ρομπεν των δασων ή οποιοδηποτε αλλο ειδικο για τσουρεκια
1,8 ποτηρια ζαχαρη
1,5 χλιαρο γαλα
250γρ μαργαρινη
6 αυγα και 1 για επαλειψη
1 κουταλαικι γλυκου μαχλεπι και 1 κακουλε
90γρ μαγια φρεσκια ή 4 φακελακια ξηρη
0,5 ποτηρι πορτοκαλι χυμο (εγω βαζω αμιτα ή κατι παρομοιο-δεν στιβω)
τη μαγια τη λιωνουμε στο χυμο και στο μισο ποτηρι γαλα σε βαθυ μπωλ και αφηνουμε (συντομα τριπλασιαζεται/τετραπαλσιαζεται). σε αλλη λεκανη ανακατευω το βουτυρο με ζαχαρη (το βουτυρο το εχω λιωσει στα μικροκυματα για ευκολια), ριχνω τα 6 αυγα και ολα τα αλλα υλικα εκτος του αλευριου. ανακατευω και προσθετω εναλλαξ τη μαγια με το αλευρι ανακατευοντας. γινεται χυλος σαν το κεικ και λιγο πιο πυκνος. μοιραζω το μιγμα σε 4 στρογγυλα ταψακια με λαδοκολλα και τα αφηνω στο φουρνο να φουσκωσουν καμια ωρα, μεχρι να διπλασιαστει περιπου. αλειφω προσεκτικα με το αυγο ανακατεμενο με λιγο νερο και ριχνω τρουφα/σουσαμι/αμυγδαλο απο πανω για σχεδιο. ψηνω σε μετριο φουρνο μεχρι να ροδισει απο πανω και μετα θελει λιγο ακομη απο κατω. προσοχη να μη καει απο κατω. μενει αρκετα μαλακο και οταν κρυωσει γινεται σαν τσουρεκι.
φυσικα τα 4 ταψακια ειναι πολλα και επισης συνηθως δεν εχουμε 4! οποτε κανουμε τη μιση δοση!
καλη επιτυχια και καλη ορεξη......
Καλημέρα στα ομορφόκοριτσα που αποδεικνύονται άξιες φίλες και μαγείρισσες....δεν πρόλαβα να ζητήσω κάτι και σπευσατε να με βοηθήσετε...χίλια ευχαριστώ!!!!!Κατά πάση πιθανότητα θα κάνω και τις δυο γιατί ενώ τα παιδιά μου θέλουν βασιλόπιτα-κέικ(κάτι που θυμίζει της Πωλίνας) ο καλός μου θέλει τσουρεκωτό, (Μπάρμπις, δηλαδή) οπότε κι εγώ θα κάνω και τις δυο...έτσι κι αλλιώς θα κόβουμε κάθε μέρα και από μια...
Σήμερα πήγα στη διαιτολόγο και μάλλον είναι καλά τα νέα μου..έχασα σε 15 μέρες περίπου 800 γραμμάρια..ε, δεδομένου των ατασθαλιών και ότι το προηγούμενο δεκαπενθήμερο είχα πάρει ένα κιλό....ε, μάλλον καλούτσικα είναι. Φυσικά, στο σύνολο είμαι τελικά στα ίδια σχεδόν δυο μήνες που πηγαίνω τώρα...αλλά θα επιμείνω αυτή τη φορά για ένα χρόνο έχω αποφασίσει...μο υείπε κιόλας ότι την επόμενη φορά θα κάνουμε κάτι πιο δραστικό. Δενξέρω ακριβώς τι εννοεί...θα δω και θα σας πω!
Λοιπόν, να περνάτε καλά και θα τα πούμε πριν την πρωτοχρονιά, οπότε δε σας εύχομαι!!
Σας φιλω!
Καλημέρα τίντε!!!! Είδες βρε, αμέσως σου ικανοποιήσαμε την επιθυμία σου και μάλιστα στο έπακρο!!!!!! Καλή επιτυχία λιπόν με τις βασιλόπιττες. Θα περιμένω σχόλεια!
λοιπον επειδη εκστασιαστηκα με τις απειρες αγνωστες λεξεις που ειχα στη συνταγη της μπαρμπι, θα την κανω κι εγω!!!!!!! :smilegrin:
[quote]Originally posted by click
λοιπον επειδη εκστασιαστηκα με τις απειρες αγνωστες λεξεις που ειχα στη συνταγη της μπαρμπι, θα την κανω κι εγω!!!!!!! :smilegrin: [/quote
Χαχαχα! ¨ολοι χρειαζόμαστε τσελεμεντέ κι η Κλίκ λεξικό...φαντάζομαι ότι θόλωσες λίγο στο μαχλέπι αλλά στο κακουλέ... τα΄χασες, ε;;;;Σε καλό σου...:smilegrin:
Όλοι καταλάβατε πάλι το λάθος στον εντοιχισμό ή όπως αλλιώς το λένε το quote...
και πού να δεις στον ρομπεν τι επαθα!!!!
καλα, ζωγραφισες με το κουοτ δεν το συζητω!
Γεια σας κοπελιές και χρόνια πολλά και απο εμένα. Αύριο ετοιμάζομαι να φτιάξω σοκολατένιο κορμό με σου και γέμιση απο λεμόνι. Δεν θα φτιάξω βασιλόπιτα φέτος γιατι πέρυσι δεν μου είχε βγει καλή :/ Ήταν αρκετά σκληρή. Φταίει το αλεύρι λέτε ή μηπως η ζύμη δεν ηθελε πολλη δουλειά? Όπως και να έχει, αύριο θα φτιάξω τον κορμό για πρώτη φορά και ελπίζω να τον πετύχω!
Quote:
Originally posted by click
και πού να δεις στον ρομπεν τι επαθα!!!!
Χαχαχα!
A, ναι..το πρώτο λεξιλογικό σοκ ήταν αυτό...η συνώνυμη του Ρόμπιν είναι "ο κυριόύλης με το φτερό"...ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του...:thumbup:
καλα, ζωγραφισες με το κουοτ δεν το συζητω!
Μα τι κάνω;;;;;;;Αν κάποιος καταφέρει να διαβάσει ποια λέει τι, κερδίζει τον κύριο με τον φτερό, επονομαζόμενο Ρόμπιν...
καλο δωρα πρωτοχρονιατικα μας κανεις! αντι να μας στειλεις κανεναν σοκογκομενο (ναταλια που εισαι?) κανεναν να μου καθαρισει το σπιτι (ναταλια που εισαι παλι?) μας στελνεις τον robin hood? τι να τον κανω μπρε αυτον? παντως ολα τα καταλαβα οποτε κερδιζω κατι ε?
καλημερα σε ολες κοριτσια. τελευταια εργασιμη μερα σημερα για φετος! του χρονου παλι! τριτη μαλιστα. κυριακη και δευτερα θα εχω (ποιος στη χαρη μου) τους κουμπαρους μου!
κλικ, να τη δοκιμασεις τη συνταγη. τσουρεκι κανονικο εχει η γευση της. μαχλεπι και κακουλε να ψαξεις να βρεις τριμενο γιατι υπαρχουν και κοκκοι που θελουν γουδι και γουδοχερι (αν ξερετε εσεις τα νιατα τι ειναι αυτο!!). παντως τα παιδια μου μπορει και να μη ξερουν οταν μεγαλωσουν. εγω δεν εχω αγορασει ποτε και ουτε σκοπευω αφου μου ειναι μεχτι τωρα αχρηστο. συζητηση ποου ανοιξα τωρα! ορεξη μεγαλη!
tide τελικα και εσυ διαιτα μεσα στις γιορτες? εγω αν και δεν χανω κιλα, δεν χανω και την υπομονη μου. απο εχθες μαλιστα κανω μαζι με την διατροφη και μετρημα θερμιδων!! καλα αποτελεσματα λοιπον!
φιλακια σε ολες, καλη πρωτοχρονια, με το καλο να μας μπει και με το καλο να μας βγει.
οσο για τις new year resolutions (ετσι δεν τις λενε?) εγω κανω πολλες τις εξης καμια! καθε μερα τετοιες κανω οποτε ας μη κανω και μια φορα μπας και πραγματοποιηθουν ολες οι αλλες!!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σ όλους.
Εχω καιρο να γραψω αλλα ποτε δε σας ξεχνω, να χουμε μια καλη, ευτυχισμενη και "αδυνατισμενη" χρονια, με υγεια πανω απ ολα.
Barb και εγω μια απ τα ιδια στα κιλα! Ας περασουνε με το καλο οι γιορτες και να μπουμε σε προγραμμα, να στηριζουμε η μια την αλλη.!
Ναταλάκι μου γλυκοοοο! ελπιζω να σαι καλα, χαθηκαμε! Σου χρωσταω και κατι φωτο!
Φιλιά πολλα σ'ολους.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Kαλημέεεεεεεεεεεεεεεεεεεε� �α!!
Καλή χρονιά, καλές μου, και να μας χαιρόμαστε!
Καλή χρονιά σε όλους..με λιγότερο πόνο, απώλειες (και μη διανοηθεί καμιά σας να σκεφτεί μονάδες μέτρησης) και δυστυχίες!
Βιάζομαι γι'αυτό γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά, σας ακουμπώ καλημέρα και ευχές με την καλημέρα του 2011!
Ας μείνουν, λοιπόν, στη ζωή μας όσα μας ήρθαν με κόπο και μας χαροποιούν και ας φύγουν αυτά που μας κατσικώθηκαν χωρίς να το θέλουμε....
Σας φιλώ...:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!!!! Μια νέα χρονιά, μια νέα αρχή κιας ελπίσουμε πως θάνε πολύ καλύτερη από αυτή που μας πέρασε.....
σας φιλώ γλυκά.
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α
Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α !!!!
Ευχομαι υγεια, ευτυχια, χαρα, γελιο, ισορροπια και πολυ ομορφια!!!
Ας ειναι μια χρονια που θα τα βρουμε με τους εαυτους μας και θα προχωρησουμε μπροστα!
Φιλια πολλα σε ολες και ολους!
σορυ
μου βγηκε τερααααστια η εικονα αλλα.... τοσο μεγαλες ειναι οι ευχες μου!!! χαχαχααχαχαχαχαχαχα
χρονια πολλα και καλα με υγεια και ευτυχια σε ολο το κοσμο.
τι κανετε κουκλες? χαθηκαμε χαθηκαμε?
χρονια πολλα και απο εμενα.
καλα, τωρα που μπαινω εγω δεν μπαινει κανεις? αισχος!
Ωστε έτσι, λοιπόν;;;
Διάλυση τιμών, ε;;;
Για ανασκουμπωθείτε και ξεκινήστε...δουλειά, διατροφή, παρουσία στο φόρουμ μας...άντε, που ξεμπουρμπουλιαστήκαμε κοτζάμ παρέα, επειδή λείπει το Νατάλι! Βέβαια, αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω, αλλά ας εμφανιστεί η αρχηγός και οι λοιποί παυσθησόμεθα!
Λοιπόν, επειδή θεωρώ ότι μάλλον περνάτε καλά γι'αυτό ξεχαστήκαμε σας επιτρέπω και τη σημερινή μέρα ως αδειούχα αλλά από αύριο μαζί με τη δουλειά, τη διατροφή και τα σχολεία, περιμένω και σας...φιλιά πολλά, να περνάτε καλά!
Υγ.Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τις συνταγές της βασιλόπιτας...μας άρεσαν και οι δυο...(καταλαβαίνετε, η ζυγαριά, ε;;)
παρουσα!! που εχει διαλυση τιμων να παω?
καλε η ναταλια τελικα εξαφανιστηκε!!! αλλά σιγα μην εξαφανιστω κι εγω! δεν γλιτωνετε απο εμενα!
Ούτε από μένα! Καλημέρα και καλή εβδομάδα και καλή αρχή στη διατροφή μας...κάτι μου λέει ότι πολλές σήμερα ξεκινούν πάλι τη διατροφή και κόβουν τις κραιπάλες...όσο για το Νατάλι, ως γνωστό, Βάρβυ μου θα εμφανιστεί με το καλό και με μία σειρά λεγόμενών της θα γεμίσουν μετά σελίδες......ας μπαινοβγαίνουμε τώρα εμείς ωσαν τις κούκες!βρε, χάθηκε και το Πωλινάκι που ήταν μόνιμος θαμών!Όπως και να΄χει ας κρατάμε εμείς ζεστές τις σελίδες γιατί όλοι κάποτε γυρίζουν...
φιλιά!
Ασχετο: Γιάτί μου κόβονται τα τελευταία από τα γραφόμενά μου;;;;;Ο δάιμων;;;Η μήπως τα αναφερθέντα στο Νατάλι αυτολογοκρίνονται;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;
Εδώ είμαι και εγώ!!!!! Λέω θα με θυμηθούν, δεν θα με θυμηθούν!!!!! Τί κάνετε κούκλες μου? Χερομαι που σου άρεσε η βασιλόπιτα μου Τιντε, μην νομίζεις οτι δεν το είδα!!!!
Καλημέρα κι απο εμένα ...
κι επειδή έχω μέρες να μπω θα ευχηθώ σε όλες να έχουμε μια υπέροχη χρονιά ...
και ναι tide μου πόσο δίκιο έχεις πόσες ξεκινάμε σήμερα δίαιτα και ναι κι εγώ μαζί τους..
καλοκαίρι έρχεται άντε καιρός να πάμε παρακάτω..
δεν έχω ζυγιστεί για να μην πάθω κανένα σοκ... θα κάνω μία βδομάδα διατροφή και μετά θα ενημερώσω
σήμερα έχει αποτοξίνωση και γυμναστήριο (παρόλο που έχω ένα πολύ άσχημο κάψιμο στο χέρι
μου έπεσε η στιρέλλα και μου το σιδέρωσε στην κυριολεξία) εγώ θα το μπαντάρω και θα πάω
έλα πάμε όλες με τρέλλα
καλή χρονιά φιλενάδες φιλιά πολλά
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Εύχομαι σε όλα τα κοριτσάκια-αγοράκια να βρουν το χαμένο τους θησαυρό (αν δεν τον έχουν ήδη βρει) τη νέα χρονιά.
Εγώ πήγα στην ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ και πέρασα πολύ καλά, με πολλά παραπάνω κιλά. Η ζυγαριά για πρώτη φορά στη ζωή μου έδειξε 97,8. Δεν πτοούμαι το κεφάλι ψιλά, και δεν μετρώ αυτά που πήρα, αλλά αυτά που μπορώ να χάσω....
Φιλάκια σε όλες .............
καλημερα στις παλιες και νεες γνωριμες! χθες πραγματι ηταν η μερα των αποφασεων και της νεας αρχης για πολλες και αυτο σημαινει οτι θα σας εχουμε συχνα πυκνα να σας στηριζουμε!! ναι θα σας στηριζουμε εμεις οι ασωτες που πηραμε 7-8 κιλα σε χρονο dt και ανυποπτα!!!
φιλακια κουκλες! καλη αρχη σε ολες. αλαλουμακι, αρχιζεις και εσυ ή τα παχη μας τα καλη μας? γιατι υπαρχει και αυτη η εκδοχη! δεν χρειαζεται παντα να αδυνατιζουμε!!
καστορια ησουν στα ρουγκατσαρια? παραλιγο να βρισκομασταν εκει δηλαδη? θα πηγαιναμε αλλά τελικα μετανιωσαμε λογω κρισης! αντε να τα κρατησουμε τα λεφτουδακια μας ειπαμε!
καλημέρα..Καλή Χρονιά σε όλους και όλες...
φιλάκια πολλά
καλημέρα, κούκλες!
Αννεζίννα, αλαλουμάκι, Πωλίνα χρόνια πολλά και πάλι!
Σίδερο, σίδερο πάει το χεράκι...εργατικά ατυχήματα, να ζητήσεις από την οικογένεια αποζημίωση! περαστικά και καλή ανάρρωση γιατί, χωρίς πλάκα, το κάψιμο πονάει και ταλαιπωρεί...
Γυμναστική ακούω...κι εγώ δεύτερη μέρα σήμερα πονάω από τις ρίζες των μαλλιών μου μέχρι το γαλλικό μανικιούρ(που δεν έχω αλλά θα ήθελα να είχα αν αποκτούσα ποτέ την υπομονή να κάτσω κανένα μισάωρο μπροστά στη συμπαθεστάτη μανικιουρίστ...) Και επί τη ευκάιρία, καθώς πάντα το υποψιαζόμουν τον τελευταίο χρόνο που πήγαινα κέρβσ, τελικά παραήταν λάιτ γυμναστική..υποτίθεται ότι επί ένα χρόνο γυμναζόμουν τρεις φορές την εβδομάδα....ε, τελικά, το πιάσιμο και το κάψιμο των μυών που ένιωσα 2 μέρες τώρα που πάω στο κανονικό γυμναστήριο, εκεί δεν το είχα νιώσει ποτέ...και, Ναι! το κάψιμο και το πιάσιμο είναι ένδειξη ότι δουλεύουν οι μύες....λυπάμαι, που το λέω, αλλά κρίμα τα λεφτά που έδινα! Ίσως, για να μην είμαι κκαι άδικη, στο συγκεκριμένο παράρτημα δεν έδιναν την πρέπουσα σημασία στον τρόπο που έκανες τα μηχανήματα γιατί με άλλα κορίτσια από εδώ μέσα που μίλαγα και πήγαιναν σε άλλα παραρτηματα, έμειναν ευχαριστημένες...
Εννοείται, ότι ξεκίνησα διατροφή, Πέμπτη έχω διαιτολόγο και την τελευταία φορά μου είχε πει πως θα κάνουμε κάτι δραστικό....για να δούμε, τι εννοεί και αν θα το κάνω....
λοιπόν, σας φιλώ , καλή επάνοδο στο φόρουμ, στη διατροφη, στη γυμναστική!
πω πω! καλη αρχη εκανες βλεπω tide! και κανονικο γυμναστηριο και διαιτολογο και διατα!! αντε να δουμε απωλειες!
καλη χρονια herts!
Hello everybody!
τι γινετε?
Αντε καινουρια χρονια, καινουριες αποφασεις, καινουρια αρχη!
Μπορει να πηραμε καποια κιλα αλλα δεν το βαζουμε κατω! Tide πραγματι ωραια ερχη, και διαιτολογο και γυμναστηριο!!!
Αννεζινα περαστικα για το καψιμο.... αχ αυτο το ατιμο το σιδερο!
Τα δικα μου? Την Κυριακη εκανα ενα ταψι εκμεκ κανταιφι (εγινε ΥΠΕΡΟΧΟ) και τωρα που τελειωσε μπορω να ξαναμπω σε διατροφη και παλι!! χεχε
Και φυσικα σαν αναποδο πλασμα που ειμαι ...εγω πηρα κιλα πριν τις γιορτες και μεσα στις γιορτες εχασα και 2,5 κιλα!!! Επισημα την Παρασκευη ξεκινω την διατροφη την Πεννυ και θα προσπαθησω να περπατω οσο πιο πολυ θα μπορω! Για γυμναστηριο ....αργοτερα.....
Την Παρασκευη τρεχαμε στο νοσοκομειο με την μικρουλα μας με μια αλεργια (τωρα ειναι καλα) και μετα την Σαββατιατικη βολτα μας, με τα κοριτσοπουλα και ενα αγορι απο εδω, ειναι πολυ καλυτερα! Μακαρι οι ζωες μας και τα προγραμματα μας να ηταν πιο ευρυχωρα , για να συναντιομασταν πιο συχνα!
Αυτην την εβδομαδα εχουμε λιγο παραπανω τρεξιμο στο γραφειο γιατι ηρθε ο υπευθυνος της Ευρωπης και το προγραμμα ειναι πιο γεματο αλλα ειναι μια καλη ευκαιρια να ξεσκονισω λιγο και τα αγγλικα μου!
Αυτα, τωρα παω να σιδερωσω και να μαγειρεψω για αυριο.
φιλακια σε ολες και ολους!
και μη χανεστε!!!
καλημέρα σε όλους..
Πολλά φιλάκια Barb μου και tide..:love:
Καλημέρααααααααα!
καλημερα! κι απο εμενα.
νεκκυ 2 ηταν τα αγορια, τουλαχιστον για καποιες ωρες το σαββατο! (ετσι μου λενε τα αστρα και αν μπορεις σε προκαλω να με διαψευσεις!)
καλη σου αρχη στην μακαρονοδιαιτα!
φιλακια κουκλες! πως πατε εσεις που ξεκινησατε δευτερα? κρατατε γερα με τσαμπουκα?
Βαρμπυ ξεκίνησα και εγώ διατροφή χτες!!!!!!!!! Και τα καταγράφω κιόλας! Είμαι τόσο χαρούμενη!
πωλινακι μπραβο σου και ξαναμπραβο σου. δεν τα γραφεις καπου εδω να τα βλεπουμε να σε διορθωνουμε κιολας αν χρειαστει? που τη βρηκες τη διατροφη?
Απο την διαιτολόγο της ομαδας του χειρούργου μου!!!!! καλά μιλάμε είναι καταπληκτική!