Χρόνια πολλά Πεταλουδίτσα.:D
Printable View
Χρόνια πολλά Πεταλουδίτσα.:D
Ευχαριστω Constance μου και στα δικα σας οι μικροτερες :smilegrin:
+700 σημερα αφου εφαγα οτι ειχαν τα ντουλαπια χθες..απο σημερα θερμιδομετρητης+if...για να δουμε
67,3
Καλημερα!
+1.7 σημερα και επεται συνεχεια... μιας και παω με την γνωστη σεσημασμενη παρεα για φαι το μεσημερι...
57.9
Ειναι το τελευταιο φαι μεχρι το Πασχα... Απο αυριο αρχιζει η πτωση...
52.5 σημερα χωρις τσαλιμακια
-100 σημερα.Απο ΑΥΡΙΟ διαιτα.:P
Καλημέερα, -400 σήμερα άντε αλλα 2800 για να φτασω εκει που ημουν ΑΜΗΝ και πότε :smilegrin:
Πηνελόπη να το ευχαριστηθείς τουλάχιστον σήμερα:yes:
-1000 σημρερα...
66,3
53,5
Καλημερα και καλη εβδομαδα παιδιαααα! Εχω ξυπνησει πολυ ορεξατη για διαιτα και γυμναστικη. Χτες και προχθες εφαγα τα παντα... αδιαθετησα κιολας οποτε ειμαι σε τελεια φαση...
Σήμερα είμαι +500 απο χθες στα 58.4.
Και αρχιζω αυστηρη διατροφη μεχρι το Πασχα....
Καλημερα σε ολες!
Μετα απο ενα διαλειμμα 2 εβδομαδων και την αποκτηση 2 κιλων, ξαναξεκιναω (να δω ποσες φορες θα κανω αρχη παλι και παλι και παλι...)
Σημερα 75,4!
Καλη αρχη παλι και οσες απο οτι βλεπω ξαναξεκινανε σημερα!!
Καλημέρα!
53 σήμερα
Καλημερα. Σημερα 70 ακριβως μετα τη χθεσινη κρεπαλη.Επομενη κρεπαλη πλεον το Πασχα.:smirk:
52.5 για δευτερη μερα
καλημερααα
-300 σημερα
66,0
Καλημέερα -200 σήμερα, άλλα 2600 ;)
Kαλημερα!
-1.6 κιλα σημερα... αλλο μισο κιλακι για να ειμαι οπως το Σαββατο το πρωι...
56.8
Καλημέρα πολυ -πολυ βιαστικα και + 600 ...........Δεν ξερω γιατι 10 μερες με παει +- 600 .......... Να σπασω αυτο το ρημαδι το 87:mad: θελω........
+ 0.5 kg ε αι σιχτιρ... κανω ενα μηνα διαιτα και δεν εχω χασει γραμμαριο
Και με μενα αυτο συνεβει για καποιο διαστημα και ειχα απογοητευτει. Μηπως πρεπει να αυξησεις τις καυσεις σου. Εγω σκεφτηκα οτι πρεπει (οσο και αν βαριεμαι) να αρχισω γυμναστηριοQuote:
Originally posted by leny
+ 0.5 kg ε αι σιχτιρ... κανω ενα μηνα διαιτα και δεν εχω χασει γραμμαριο
εμενα μου συμβαινει απο αρχες φεβρουαριου.. ειμαι μισο κατω, ενα πανω... στο σωμα φαινομαι μεν πιο αδυνατισμενη αλλα η Κ**οζυγαρια δεν λεει να κατεβει
Σημερα 69.6.:)
Καλησπέραα
-500 σήμερα αλλα 2100 να φτασω εκει που ημουν και μετα βουρ για αλλαγη δεκαδας ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ :P
Kαλημερα!
-1.3 κιλα σημερα
55.5
Καλημερα!
Σημερα -400γρ, αργουτσικα χανω... αλλα ενταξει δεν παραπονιεμαι.
μετά από 1 βδομάδα σταθερή περίπου -ή και με κάποια αύξηση λόγω αναμονής περιόδου-
σήμερα επιτέλους 80.3!
αύριο ελπίζω (αν και δεν το βλέπω πολύ πιθανό) να αλλάξω δεκάδα μαζί με το κλείσιμο 1/4 αιώνα που βρίσκομαι στη ζωή:P
Καλημερα.-300 σημερα.:smirk:
καλημερα λαέ :P
ήρθα να κάνω την διαφορά +200 σήμερα, αναμενόμενο γιατι έφαγα αργα συν οτι εγινε κατι το οποιο ψυχολογικα με εριξε στον πατο:sniffle:
αλλααα σήμερα ειμαι οκ:yes:
αντε αλλα 2300 να φτασω εκει που ημουν και μετα θα εχω αλλη ψυχολογια:smilegrin:
Σας χαιρετω:)
Μετα το αστατο προγραμμα διατροφης και την κραιπαλη της Κυριακης με penelope,constance,granita kai alexandrita (οι 2 τελευταιες ηταν κυριες βεβαια!!) το αποτελεσμα ειναι απο το Σαββατο +1,5 kg δηλαδη 67.8 kg αισιως.
Παμε τωρα συμμαζεμενα μεχρι Ιουνιο+γυμναστηριο φουλ+καμια θαυματουργη κρεμα:P
κανονικά δε ζυγίζομαι παρά μόνο Δευτέρες αλλά ως γνωστός φιεστάκιας πανηγυρτζής δε μπορούσα να χάσω την ευκαιρία... 129,9 κυρίες και κύριοι... VAMOSSSSSSSSS
οοοοοοοοοοοολεεεεεεε
οοολεεεεεεεεεεεεεεε
οοοολεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
μπραβο Φιλιππακο!!!!!!!!:thumbup::thumbup::spin:
ΟΛΕΕΕ
μπράβοοο
ωραια ειναι η αλλαγη δεκαδας ε??
αντε και οταν δουμε διψηφιο θα ειναι ακομα καλύτερα :tumble:
Quote:
Originally posted by filipparas
κανονικά δε ζυγίζομαι παρά μόνο Δευτέρες αλλά ως γνωστός φιεστάκιας πανηγυρτζής δε μπορούσα να χάσω την ευκαιρία... 129,9 κυρίες και κύριοι... VAMOSSSSSSSSS
Μπραβο σου! Νομιζω 10 κιλα σε 2 μηνες ειναι πολυ απαισιοδοξος στοχος... Θα εισαι πολυ πιο κατω...
Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ :yes:
OK αφού αναφέρθηκε η karamela στο μυθικό διψήφιο και μου λες κι εσυ penelope οτι πιθανόν να είμαι παρακάτω σας αποκαλύπτω το πλάνο μου... μπορείτε να με πάρετε με τις λεμονόκουπες ελεύθερα
1/6 120
1/9 110
Πρωτοχρονιά 2012 9x
Μετά δεν έχω σκεφτεί
Νομίζω φιλόδοξο αλλά εφικτό... άντε να δούμε...:smirk:
Η penelope αναφερεται πρωτη γιατι εσυρε τον χορο του ξεσκισματος....Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Σας χαιρετω:)
Μετα το αστατο προγραμμα διατροφης και την κραιπαλη της Κυριακης με penelope,constance,granita kai alexandrita (οι 2 τελευταιες ηταν κυριες βεβαια!!) το αποτελεσμα ειναι απο το Σαββατο +1,5 kg δηλαδη 67.8 kg αισιως.
Παμε τωρα συμμαζεμενα μεχρι Ιουνιο+γυμναστηριο φουλ+καμια θαυματουργη κρεμα:P
Χειροτερα ειχαμε φαει την προηγουμενη φορα ρε,δε το συζητω..
Δεν φαγαμε τοσο πολυ τελικα προχθες,τωρα που το σκεφτομαι
Εσυ εφγες χειροτερα... εγω ηθελα ν'αρπαξω το αρνι απο το πιατο σου... αλλα ντραπηκα...
XAXAXAXAXA ρε εισα θεα.τελος.
Mλκ πως αφησες το σασλικ.... Μιλαμε ηθελα τοσο πολυ να το φαω... σου φαγα το μωσαικο παντως... εκει δεν κρατηθηκα...