γεια σου καλλιόπη!
Printable View
γεια σου καλλιόπη!
καλα κοριτσια μου ολο και καλυτερα!
αληθεια να σας ρωτησω (μια και ακομη θελω 4 μερες να δω το γιατρο μπορω να φαω φραουλες?????
Καλυτερα οχι.τουλαχιστον εμενα μου ειχε πει να μην τρωω φρουτα με σπορους τους 3 πρωτους μηνες.
και εγω αυτο ξερω αλλα οταν περασουν οι 3 μηνες δε θα εχει φραουλες :(
Θα φας του χρονου καλλιοπη δεν θα γινει τιποτα.εγω δεν μπορεσα να φαω περσι κολοκυθια φετος ομως τρωω καθε δευτερη μερα σχεδον.
ok με τα κολοκυθια δεν εχω προβλημα τα λατρευω!
και τα τρωω ανετα !
ουφφφ βαρεθηκα ακομη να τελειωσει το ποδοσφαιρο!
Εμενα τους 3 πρωτους μηνες με πειραζαν τα παντα.οτι ετρωγα το εκανα εμετο.το μονο που ετρωγα το καλοκαιρι ηταν αχλαδι καρπουζι και χυμο μηλο.μετα σιγα σιγα καροτο και κριτσινι και γαλα και τυρι σογιας.μεχρι να φαω ψαρι ή κρεας χωρις να κανω εμετο περασαν 3 μηνες.
για το ψαρι δε ξερω δε το ετρωγα ετσι και αλλιως πριν αλλα κρεας και κοτοπουλο μια χαρα ! λιγο φυσικα αλλα δεν με εχει πειραξει κατι (εκτος απο τα χορτα που δεν ηξερα και τα δοκιμασα)
Να κανεις μια λιστα με ολε τις αποριες σου πριν πας στο γιατρο για να μην τα ξεχασεις.
αυτο κανω γιατι μετα θα κολισω και θα ρωτισω τα μισα παλι!
αν και δε νομιζω να με δει ο ιδιος μαλλον οι βοηθοι θα με δουν απο οτι ξερω αυτος εχει ιατρειο τεταρτη απογευμα
Καληνυχτα αγαπημενες μου.καλη ξεκουραση στις γυριστρες!!!!!
Μακ με γειά το μαγιουδάκι σου το μπικίνι, λέω να πάρεις τώρα τα παλιά ολόσωμα μαγιώ σου και να πας στο Σύνταγμα να τα κάψεις! :lol:
Λιλάκι καληνύχτα και καλό ξημέρωμα. Περαστικά και πάλι στον Παπαράκο σου.
Κοριτσάκια σας αφήνω κι εγώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Τζινάκια.
Και να που μπερδεύτηκα και άλλος μου τα ζητάει και σε άλλον τάζω :lol:Quote:
Originally posted by angel79
Ελλάκι να σε κουράσω και εγω να μου στείλεις τον οδηγό για τριάδες και τριωρα???
Θα σου στείλω Αγγελικούλα μου αύριο ένα μήνυμα :). Νόμιζα ότι το Kοριτσάκι μας μου είχε ζητήσει βοήθεια και μπερδεύτηκα :smilegrin:. Θα τα στείλω και στις δυο σας λοιπόν :D
Όπως καταλάβατε πριν λίγο γυρίσαμε σπιτάκι μας. Ήταν όμορφα στο Θησείο. Καμιά φορά σκέφτομαι πόσο τυχεροί και ευλογημένοι είμαστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε το ποτάκι μας κάτω από την Ακρόπολη.
Φιλιά πολλά Τζινοκόριτσα μου, εύχομαι τα όνειρα που από ώρα βλέπετε να είναι γλυκά και όμορφα :starhit: