Καλησπέρα Τζινόκοσμε!!!!!! Αχ πόσο μου λείψατε, είχα ένα θέμα με τον υπολογιστή το πήγα στο μάστορα κ η βλάβη απεκαταστάθει οπότε να ΄ μαι πάλι :roll::roll:
Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για τις όμορφες ευχές σας (έστω κ καθυστερημένα μιας κ δεν μπορούσα να μπω εκέινη τη μέρα) μακάρι να πιάσουν!
Τζινάκο ευχαριστώ για τη κολασμένη τούρτα, αχ πόσο με ξέρεις!!!!!!!!!!
Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω αν κ τα προηγούμενα θα τα διαβάσω αργότερα μιας κ έχω πληροφορίες πως ειπώθηκαν ωραίες ατάκες!
Nadine πέρασε όμορφα, απόλαυσε τις στιγμές με τον Τήρη σου, μην δκέφτεσαι την επιστροφή άστο για αργότερα!
Angel πολύ φορτομένο πρόγραμμα βρε κορίτσι μου, κουράγιο ώστε να τα βγάλεις πέρα.
Λιλούκο μου μου είπανε τα κορίτσια για τον παπαράκο, περαστικά του, σήμερα θα έρθει κ η δική μου αμαζόνα, θα τη φέρουνε οι γονείς μου απο το εξοχικό!
moanadiki εύχομαι καλά αποτελέσματα στις απαντήσεις των εξετάσεων κ καλές κατηφόρες!
Έλλη κ εμένα μου αρέσει πολύ το Θησείο, παλαιότερα ένιωθα δέος όταν περπατούσα στον πεζόδρομο!
Ava τι έγινε τα εμπέδωσες τα τρίωρα?
και το καλύτερο το άφησα για το τέλος (κορίτσια ελπίζω να μη μου θυμώσετε)
η katie κ η Μακ είναι κουκλάρες με τα καινούργια τους μαγιώ κ ας λέει η Μακ πως αν γνωρίσει κανένα αγόρι θα του δώσει ραντεβού στη παραλία απλά υπερβολές!
Πάω να σιδερώσω κ εγώ τώρα δυο πληντύρια παρακάλω, λέω να μην τ΄ αφήσω στη μανούλα που θα έρθει σήμερα 'οχι ότι θα πει κάτι αλλά πιο είναι το σωστό!
Τζινάκια πολλά,τα λέμε αργότερα!!!!!!!!!!