εφαγα 2 κουταλιες απο το κομματι που εκοψα για να βγαλω φωτογραφια.αλλες 2 αυριο και το υπολοιπο παει βολτα
Printable View
εφαγα 2 κουταλιες απο το κομματι που εκοψα για να βγαλω φωτογραφια.αλλες 2 αυριο και το υπολοιπο παει βολτα
θα ποσταρω τη συνταγη σε λιγο.ειναι σε ounces και πεταξα το χαρτι που τα ειχα μετατρεψει σε γραμμαρια.καθιστε να τη μετατρεψω παλι.με ανθοτυρο ειναι η κρεμα
340γρ κουβερτουρα
870γρ ανθοτυρο
3/4 κουπας κρεμα γαλακτος
2 πακετα περιπου γεμιστα μπισκοτα
λιωνουμε την κουβερτουρα,αλεθουμε στο μπλεντερ το ανθοτυρο,χτυπαμε την κρεμα σε μορφη γιαουρτιου.ανακατευουμε το ανθοτυρο με την κουβερτουρα και προσθετουμε την κρεμα ανακατευουμε απαλα.σε μια φορμα με δακτυλιδι που βγαινει βαζουμε λαδοκολλα.ανοιγουμε στα 2 τα μπισκοτα(εγω αφαιρεσα τη γεμιση για να μην γινει πολυ γλυκο)και τα στρωνουμε στη φορμα.ριχνουμε τη μιση κρεμα πανω στα μπισκοτα την απλωνουμε και απλωνουμε τα υπολοιπα μπισκοτα και απο πανω την υπολοιπη κρεμα.τριβουμε λιγα oreo ή κουβερτουρα απο πανω και βαζουμε στο ψυγειο για τουλαχιστον 6 ωρες.ξεφορμαρουμε.αν δεν εχετε φορμα καντε το σε πηρεξ για να κοβεται πιο ευκολα.
καλησπερες!!!!
επιτελους μπηκα να σας δω!
τι μου κανετε κοπελαρες μου??
λιλα μου τελεια η τουρτα κατασχετε η συνταγη!
οπως ακταλαβατε σημερα ειχε πλυντηρια και δουλιτσες αλλα οχι και τοσες πολλες εχω και αλλες ασχολιες
διαβαζα με τη μεγαλη ολη μερα νοσηλευτικη κοντευω να τα μαθω πιο καλα και απο αυτη!
ναταλακι να περνας καλα και ασε τις σκεψεις!
αγγελικουλα παλι δουλεια σημερα?
γιωτα και κατερινα μεγεια τα νεα μαγιο!
γλαυκη πως εισαι εισαι καλυτερα?
τζινακι εγω μενω μακρια απο το παρκο αλλα εχω ερθει 2-3 φορες αν ειμουν στο pc μου θα σας εδειχνα και φοτο τα παιδακια μου στο παρκο!
ελλη μου θυμισες τις παλιες καλες μερες που δεν ειχα το μωρο (μπαμπα) και πηγαινα με τον αντρα μου και εγω στο θησειο για καφεδακι και ποτο ευτυχως τωρα παει η κορη και δε θα χασουμε τα ενσημα :)
σε ενα μηνα εχει γενεθλεια ο γιος και μια και περυσι ηταν χαλια η κατασταση και δεν καναμε τιποτα φετος με εχει βαλει να σκεφτομαι τι θα φτιαξω για τα γενεθλεια απο τωρα και οκ για τουρτα βρηκα της λιλας καμια αλλη ιδεα ?? θελω να περασει καλα και να ξεχασει τα περσινα !
το προγραμματιζω απο τωρα για υπολογισω και τα εξοδα γιατι δεν ειμαστε και για πολλα πολλα η ανεργεια βλεπεις δεν ξερει ουτε απο γενεθλεια ουτε απο δεη και ευδαπ
καλλιοπη θα σου στειλω σε λιγο και αλλη μια συνταγη για τουρτα που μπορει να σου βγει και πιο οικονομικη κατσε να την ψαξω να τη βρω γιατι δεν θυμαμαι που την εχω αποθηκευσει.αχ γενεθλειακια τα λατρευω.
ποσο χρονων ειναι ο γιος σου βρε καλλιοπη?
:sniff::sniff::sniff::sniff: φτού σαςςςςςςςςςςςςςς που τολμάτε και μας ποστάρετε και το πόσο καλά περάσατε,άκαρδες!!!Quote:
Originally posted by lila198621
τι τραβαμε εμεις οι δολιες επαρχιωτισσες???χανουμε ολες τις καλες συναντησεις.
μακ μου ty για την καρδούλα :love: με γεια το μαγιό και το σουτιενάκι,και εσύ και το κατερινάκι θα είσαστε κούκλες είμαι σίγουρη!!!
Λίλα ο παπαράκος είναι πιο ήρεμος σήμερα?
Καλλιόπη....εγώ έχοντας κάνει μικρή παράκαμψη ήταν απαγορευμένη οποιαδήποτε τροφή είχε σπόρια για περισσότερο από 3 μήνες....τώρα τι να σου πω...παίρνεις την ευθύνη από μόνη σου αν θέλεις οπωσδήποτε να φας φράουλες,το πρόβλημα με την παράκαμψη δεν είναι ότι θα μας πονέσει το "στομάχι" μας αν φάμε σπόρια αλλά επειδή εκρίνονται λιγότερα γαστρικά υγρά και η πέψη γίνεται "μειωμένη" τα σπόρια μπορεί να μην αποβληθουν σωστά από τον οργανισμό μας και σε βάθος χρόνου να συσωρευθούν μέσα στο έντερο με αποτέλεσμα τον ειλεόν ή γενικότερα προβλήματα εντέρου,ότι ερώτηση έχεις γράψτην και ρώτα άφοβα τον γιατρό σου ή έστω τους βοηθούς του !
Ναταλία νο2 νομίζω πως το ρόφημα της herbal δεν είναι ότι καλύτερο,κοίταξε αυτό που σου είπε η Κατερίνα ή ρώτα σε φαρμακεία για οποιοδήποτε άλλο εξιδικευμένο πρωτεινικό ρόφημα χωρίς ζάχαρες-φρουκτόζες-υδατάνθρακες
Ναταλάκι είμαι σίγουρη πως περνάτε σούπερ με τον Τήρη,προσπάθησε να ζήσεις τις στιγμές σας και μην σκέφτεσαι πως σύντομα θα πρέπει να τον αποχωριστείς για μία ακόμα φορά
φτου χάθηκε το τελευταίο μου ποστ,άτιμη σύνδεση!!!
Λίλα μου έκανες ζημιά με την τούρτα σου!!!Ήθελα που ήθελα σαν κολασμένη να φάω γλυκό,είδα και την τούρτα και ήρθε και απόγινε το κακό!!Μόλις έφαγα ένα μηλοπιττάκι :D
τζινάκι έφτασες στον στόχο σου,σούπερρρρρρρρρρρρρρρρ� �ρρ να ευχηθώ και σε κατώτερα???από ότι είδα και η Μακ μας σιγά-σιγά κατέβηκε πολύ πιο κάτω από τον αρχικό της στόχο ;)
ιωαννακι η βαση του γλυκου ειναι το ανθοτυρο οποτε μπορεις να κανεις και μονο την κρεμα και να τη βαλεις σε ποτηρι και να αντικαταστησεις την κουβερτουρα με s&b για να μην εχεις προβλημα.
καλλιοπη μολις θυμηθηκα οτι εχει η μανα μου το προσκληση σε παιδικο παρτυ.θα σου γραψω τη λιστα με τις συνταγες αργοτερα και μου λες αν θες καποια.
θα γινει 12 !Quote:
ποσο χρονων ειναι ο γιος σου βρε καλλιοπη?
ολοκληρος αντρας πια!
ευχαριστω!Quote:
καλλιοπη μολις θυμηθηκα οτι εχει η μανα μου το προσκληση σε παιδικο παρτυ.θα σου γραψω τη λιστα με τις συνταγες αργοτερα και μου λες αν θες καποια.
θα μπω ξανα στο αλλο διαλειμμα απο την νοσηλευτικη!
(αφου ευχομαι να παρει αδεια συντομα το αισθημα μπας και πιασουν το μπιρι μπιρι με τη κορη να ηρεμισει λιγο το κεφαλι μου!)
αυτο θα κανω αλωστε δεν εφαγα τοσο καιρο τωρα για 3-4 μερες δε το χαλαωQuote:
Καλλιόπη....εγώ έχοντας κάνει μικρή παράκαμψη ήταν απαγορευμένη οποιαδήποτε τροφή είχε σπόρια για περισσότερο από 3 μήνες....τώρα τι να σου πω...παίρνεις την ευθύνη από μόνη σου αν θέλεις οπωσδήποτε να φας φράουλες,το πρόβλημα με την παράκαμψη δεν είναι ότι θα μας πονέσει το "στομάχι" μας αν φάμε σπόρια αλλά επειδή εκρίνονται λιγότερα γαστρικά υγρά και η πέψη γίνεται "μειωμένη" τα σπόρια μπορεί να μην αποβληθουν σωστά από τον οργανισμό μας και σε βάθος χρόνου να συσωρευθούν μέσα στο έντερο με αποτέλεσμα τον ειλεόν ή γενικότερα προβλήματα εντέρου,ότι ερώτηση έχεις γράψτην και ρώτα άφοβα τον γιατρό σου ή έστω τους βοηθούς του !
σημειωνω οτι θελω να ρωτησω και ετσι θα εχω πληρη γνωση μετα :)
καλως κ την Ιωαννα μας που ολο ομορφαινει!το ευγενικο κ προσχαρο παιδι με τη γλυκια φωνη!Θα σε παρω παλι συντομα.Εσυ μπορεις να φας τωρα κ μηλοπιττακι κ σχεδον καθε μερα μικρο γλυκακι.Εκτος του οτι επιασες το στοχο σου προσεχεις πολυ.Κ η Καλλιοπη κ η Ναταλια2 μικρη παρακαμψη εχουν αλλαδεν ξερω τι τους λενε.
Καλλιοπη παντως εσυ μην εμπιστευεσαι τι σου λεει ο καθενας ρωτα απευθειας το γιατρο καλυτερα.Ειδα οτι η μικρη ειχε φαει μια μερα πατατες κ μελιτζανες γιαχνι που επιτρεπονται μετα το χρονο αν θες να πιασεις το στοχο σου κ καθολου πρωτεινη.
το ειδα και εγω !
προσπαθω πολυ με το κρεας γιατι δεν μου αρεσει ιδιαιτερα αλλα χωρις πρωτεινη δεν μενω! δεν μπορω αλωστε να αντεξω το τρεξιμο ολης της μερας οποτε μασαω σα τη κατσικα 25 φορες τη μπουκια και κανω και μια ωρα να το φαω!
εγω μια μερα εφαγα φασολακια (2 πηρουνιες) αλλα και τυρι και γαλα και γιαουρτι στα υπολοιπα γευματα! αυγο δε μπορω ακομη να φαω αλλα το παλευω