:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
* Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είστε πρώτος σ' αυτό.
sooooooo true!
Printable View
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
* Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είστε πρώτος σ' αυτό.
sooooooo true!
Μα ειναι μια σεβαστη κυρια δεν μπορουμε να μιλαμε οπως να ΄ναι για το προσωπο της.εγω ακομα να τις δω τις φωτο μιας και η μανα μου εχει κατσικωθει στον υπολογιστη και εγω γραφω απο το κινητο.
Εγώ πάντως προτιμώ το "να με φάτε στη μάπα"! :lol:
Είναι που περιλαμβάνει το ρήμα τρώω και γίνεται πιο λαχταριστή η πρόταση :lol:
Για να πω την αλήθεια για την εβδομάδα μου είχα σκοπό να λέω κάθε μέρα και από μία ιστορία που μου έχει συμβεί, αστεία ή μη, από το σχολείο, από ένα ταξίδι, από τη δουλειά κ.α. και να προτρέπω κι εσάς να λέτε παρόμοιες ιστορίες αφού τις ερωτικές τις εξαντλήσαμε. Όμως τελικά βαρέθηκα να σκεφτώ και να γράψω, είναι κι αυτές οι πολυβιταμίνες, και προτίμησα το copy paste!!:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Τι sleeve και κουραφέξαλα, μερικά χούγια δεν φεύγουν ποτέ! :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Είναι που περιλαμβάνει το ρήμα τρώω και γίνεται πιο λαχταριστή η πρόταση :lol:
Εχεις ακομα χρονο να μας γραψεις ιστοριες τζινοκοριτσο.δεν νομιζω να αλλαξει οικοδεσποινα το τοπικ αποψε.η ναταλια μας Τηριαζεται!!!!
Πολυβιταμινοβαριέμαι!!! :lol: :lol:
Κοριτσακια μου είμαι κομματια... θα πάω για νανακια μπας και συμπληρωσω τις ώρες υπνου που μου λειπουν!!!
Σας καληνυχτω!!
θα τα πουμε αύριο!!!!
Λιλακι by the way η τούρτα δεν παιζεται!!!!!
Καλη ξεκουραση αγγελικουλα!!!καληνυχτα!!!!
Τζινα και εγω που δεν παιρνω πολυβιταμινες παλι βαριεμαι.
Καληνύχτα Αγγελική και καλή ξεκούραση.
Καλή ξεκούραση Αγγελικούλα μας!
Επιτέλους θα ξαπλωθείς ανάσκελο! :lol:
και μπρουμιτα μη σου πω.... και θα τρεχει το σαλακι στο πλαι!
:lol::lol::lol::lol:
Μωρε πέσε τώρα που προλαβαίνεις και άλλαζε και στάσεις άμα λάχει αρκεί να είναι ξαπλωτές! :lol:
Κάπως έτσι φαντάζομαι τη Ναταλία με τον Τήρη δίπλα της να ροχαλίζει!! :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=-Crzp...eature=related