Να δεις Τζίνα μου τι τράβηξα εγώ χθες που το ξενυχτήσαμε και είχαμε πιει και το κατιτίς μας! Έφαγε σκούντημα στον ύπνο του ο Γιώργος φουλ! :lol:
Printable View
Να δεις Τζίνα μου τι τράβηξα εγώ χθες που το ξενυχτήσαμε και είχαμε πιει και το κατιτίς μας! Έφαγε σκούντημα στον ύπνο του ο Γιώργος φουλ! :lol:
Αχ, ξέρω τι σημαίνει ροχαλητοξενύχτι!! Eli όταν δεις ότι το σκούντηγμα γίνεται μπουνιά άλλαξε δωμάτιο! :lol:
Υπήρξαν στο παρελθόν κάνα δυο φορές που ειλικρινά ήθελα να τον χτυπήσω! Μα το Θεό ήθελα να τον ρίξω κάτω από το κρεβάτι από τα νεύρα μου! Εεεε εκείνες τις φορές και αφού τον είχα σαπίσει στο σκούντημα και δεν γινόταν τίποτα, πήρα το μαξιλαράκι μου, πήγα στο σαλόνι και έπιασα καναπέ! :lol:
Τζινοκούκλες να΄ μαι κ εγώ, φοράω τα Τζινοβραχιολάκια κ καμαρώνω σαν το γύφτικο σκεπάρνι:bigsmile:
Ήρθε η αμαζόνα μου κ έκανε σαν τρελή, έτρεμε απο τη χαρά της!!!!!
Καλώς τα δέχτηκες Σοκολατίτσα μου!
Καλώς το σοκολατοσκερπάνι μας! :lol: Καλώς τους δέχτηκες τους γονείς σου και τη σκυλίτσα σου. Οι γονείς σου έτρεμαν από τη χαρά τους που σε είδαν; Να τους κάνεις παράπονα! :lol:
Εμένα ο πρώην ροχάλιζε πάρα πολλύ, μα πάρα πολλύ, όταν είχαμε πάει το πρώτο μας ταξίδι δεν ήξερα τι θα με περίμενε, αφού έγινε ότι έγινε τον πήρε αμέσως ο ύπνος (στο τσεπάκι τον είχε) κ εκεί άρχισε το μαρτύριο μου, βρε τι σκούντημα του είχα δώσει αυτός τίποτα άλλαζε πλευρό κ στο λεπτό πάλι άρχιζε το κομπρεσέρ, είχαν περάσει που λές τρεις ώρες κ τίποτα τον ξυπνάω κ εγώ κ του λέω τώρα θα μείνεις ξύπνιος εσύ κ θα κοιμηθώ εγώ, θα το πάμε με βάρδυες :lol: κ τελικά πήγε σε άλλο δωμάτιο :rolleyes:
Μπα οι γονείς δεν έτρεμαν, της μαμάς μου άρεσαν τα βραχιολάκια!
Πολύ χαίρομαι σκερπάνι μου! :lol:
Εγώ σήμερα μου φόρεσα και κουδούνι! :lol:
Κοριτσια τι κανετε;;; :)
Εγω ολα καλα! Α! Οσον αφορα το γιαχνι μελιτζανα πατατα ειχα ρωτησει την διατροφολογο και μου ειπε ναι! Και για τις φραουλες το ιδιο! Αν μπορουσε καποια απο εσας που εχει κανει την επεμβαση μπαι πας στο Ριο να μου κανει μια χαρη και να μου στειλει την διατροφη της του 3μηνου η και μεχρι του χρονου για να την συγκρινω με την δικη μου θα το εκτιμουσα απεριοριστα! Θελω να δωβποιες οι διαφορες και τι οδηγιες δινονται εκει αν γινεται.
Ευχαριστω πολυ!! :)
Βλεπω αγοραζετε τα μαγιουδακια σας κι ολας ε;; Με γεια και ευχομαι να καψετε καρδιες στο περασμα σας! Ναταλια μου καλα να περασεις!
Ελπιζω να μην κανετε ακομα δουλειες του σπιτιου καποιες απο εσας!!
Εγω ηρθα την Παραδκευη Αγγλια, βγηκα, μου εκαναν γκραντε υποδοχη και τωρα ειμαι ετοιμη να δω Supernatural!!! :D
Μου εστειλε email!!!!!δεν με ξεχασε λεει απλα εχει την τριτη μια συνεντευξη και ετοιμαζεται και εχει τρεχαματα.θα μου τα πει απο κοντα μου ειπε.τωρα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα.
Πολύ χαίρομαι και για σένα κουδουνEli! :lol: Περιμένω να έρθει και η Λίλα να της κρεμάσω κι αυτής κουδούνια! :lol:
Καλώς την wow μας από το England!
Φαντάζομαι στο πάρτι υποδοχής να σε είδαν και να είπαν όλοι "WOW!!!!!" :lol:
καλησπέρα κόρες ξακουστές και παινεμένες!
Κόλαση με το που ανοιγω το φατσοβιβλίο, και είχα πει θα ειμαι απόψε μια κιουρία , δεν θα μπω σε πειρασμούς, θα φάω τα κερασάκια μου που έχουν φυτο-οιστρογόνα και τελεία. Και έρχεται το φατσοβιβλίο να μου ανάψει φωτιές, Λιλάκιον! Εχε χάρη που γιορτάζεις αλλιώς θα σε έβαζα να κάνεις μετάνοιες γονατιστή που με σέρνεις έστω και νοητά στην ακολασία!ʼλλο που δε θέλω εγώ!
Ιωάννα, όντως άλλαξα ελαφρως στόχο σε συνεννόηση με τη διατροφολόγο μου , στόχος τα 60 πάνω κατω ώστε -σε συνδυασμό με τη γυμναστική(γκουχου γκουχου) - να μειωθει το στομαχικό λίπος που έχει μείνει.
Σήμερα γεμάτη μέρα, πρωί με τη φίλη που φιλοξενούσα, μετά την πήγα Πειραιά να πάει Κουφονήσια που είναι επιτηρήτρια πανελληνίων. Μετά γευμα με εορτάζουσα κουμπαρίτσα και το βράδακι θεατρική παράσταση στο Badminton που κέρδισα! Μια χαρά..Από αύριο αρχίζουν τα ζόρικα, ειδικά για τα παιδάκια που γράφουν πανελλήνιες, το ζω και εγώ μαζί τους.. Είμαι επιτηρήτρια και θυμάμαι τα δικά μου παρόλο που έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε! Ανατριχιαστικό!