Wow πολύ χαίρομαι που είσαι καλά, καλή διασκέδαση με το supernatural.
Printable View
Wow πολύ χαίρομαι που είσαι καλά, καλή διασκέδαση με το supernatural.
όου! έχουμε εξελίξεις! αχ, χτυπάει η καρδούλα του τώρα του μικρού μας κοριτσιού!Quote:
Originally posted by lila198621
Μου εστειλε email!!!!!δεν με ξεχασε λεει απλα εχει την τριτη μια συνεντευξη και ετοιμαζεται και εχει τρεχαματα.θα μου τα πει απο κοντα μου ειπε.τωρα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα.
τι λες τώρα;;;; Σου έστειλε και Mail;;;;Quote:
Originally posted by lila198621
Μου εστειλε email!!!!!δεν με ξεχασε λεει απλα εχει την τριτη μια συνεντευξη και ετοιμαζεται και εχει τρεχαματα.θα μου τα πει απο κοντα μου ειπε.τωρα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα.
Βρε βρε μάλλον και αυτός σε σκέφτεται;
Χαλάρωσε Λιλάκο μην ορμήξεις σε συμπεράσματα προτού συναντηθείτε! Πάντως καλό σημάδι το μήνυμα, δεν σε έχει γραμμένη αλλά αντ αυτού σου γράφει χιχιιχιχι
Μην ξεροβήχεις μαντάμ, γιατί όταν λένε να γυμναστεί το στομάχι δεν εννοούν βήχοντας αλλά με κοιλιακούς! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
Ιωάννα, όντως άλλαξα ελαφρως στόχο σε συνεννόηση με τη διατροφολόγο μου , στόχος τα 60 πάνω κατω ώστε -σε συνδυασμό με τη γυμναστική(γκουχου γκουχου) - να μειωθει το στομαχικό λίπος που έχει μείνει.
Καλε τι κουδουνια λετε???
Δεν ενθουσιαζομαι δεν ενθουσιαζομαι.μην μου βγουν ξυνες οι χαρες.
Λίλα είναι πολύ καλό σημάδι αυτό. Τουλάχιστον είναι συνεπής κι αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα βρεθείτε όταν γυρίσει. Ηρέμησε και βλέποντας και κάνοντας.
Λίλα εγώ λέω καλού κακού στην συνάντηση να του πας ένα κομμάτι από την σοκόλαση, δεν μπορεί θα σε δει με άλλο μάτι....:smug:
Λιλάκιον σε κάποια βραχιολάκια κρέμεται κουδουνάκιον κι όταν τα φοράει κάποιος μπορούμε να πούμε ότι του κρέμασαν κουδούνια!! :lol:
:lol: :lol: Όντως, όταν ανέβει το ζάχαρο από 300 και πάνω έχεις μειωμένες αντιστάσεις! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Λίλα εγώ λέω καλού κακού στην συνάντηση να του πας ένα κομμάτι από την σοκόλαση, δεν μπορεί θα σε δει με άλλο μάτι....:smug:
Quote:
Originally posted by Eli
Εγώ σήμερα μου φόρεσα και κουδούνι! :lol:
Κουδούνι φοράμε στην αμαζόνα μου:lol:
Χαχα να μου κρεμασετε τοτε και εμενα κουδουνια κυριες μου.αχ ο χρυσος μου ηταν το μικρο μου πειραματοζωο στο λυκειο.τοτε που ηθελα να γινω ζαχαροπλαστης και εφτιαχνα διαφορα χαζα.τα ετρωγε ο δολιος και δεν εβγαζε αχνα.μερικα ηταν τοσο απαισια.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
:lol: :lol: Όντως, όταν ανέβει το ζάχαρο από 300 και πάνω έχεις μειωμένες αντιστάσεις! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
:lol: :lol: τι έγινε? έχω χάσει κάτι?
Λίλα σου δίνω προτάσεις για το σερβίρισμα :lol:
Μακ κουράγιο για την εβδομάδα που έρχεται κ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια, δεν θέλω καν να θυμάμαι όταν έδινα πανελλήνιες
:lol:Έλλη είσαι φοβερή!!!!!!!!!!!!!!!!!