Εμένα πάλι με βοηθάει αρκετά, είναι στιγμές που δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν υπήρχε...
Printable View
Εμένα πάλι με βοηθάει αρκετά, είναι στιγμές που δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν υπήρχε...
Θα ήταν πολύ καλό αν πρόσεχε ο καθένας τι έγραφε και σκεφτόταν πολύ καλά πριν γράψει κάτι.........Με το να γράφουμε ότι βλακεία μας κατέβει τα κάνουμε χειρότερα τα πράγματα από ότι είναι, εγώ πιστεύω δεν υπάρχει σωτηρία πουθενά, όπου και να πας θα συναντήσεις κακία, μίσος, αδιαφορία, και το φόρουμ μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι, φταίει η πλύση εγκεφάλου, φταίνε οι ίδιοι οι άνθρωποι δεν ξέρω, πάντως σωτηρία ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν ξέρεις από που να πιαστείς, γι'αυτό αυτοκτονούνε τόσοι.......
Εντάξει, δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά αλλά εγώ θα έλεγα να προσπαθήσουμε να επωφεληθούμε από τα θετικά του φόρουμ κι από ανθρώπους που λένε κάτι για να βοηθήσουν, υπάρχουν και τέτοια μέλη...
Εγώ πάντως έχω βοηθηθεί κάπως εδώ μέσα σε διάφορα θέματα αλλά και στις αυτοκτονικές μου τάσεις/τάσεις αυτοτραυματισμού...
Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεννοηθώ με κανέναν εδώ μέσα! Ο μόνος λόγος που μπαίνω είναι για επικοινωνία αλλά στο τέλος δεν θα έχω με ποιόν να επικοινωνήσω, παρά μόνο με νέα μέλη που ζητούν βοήθεια! Κατά τ' άλλα δεν με βοηθάει το φόρουμ να λύσω τα προβλήματά μου, χαίρομαι όμως που βοήθησε εσένα γιατί όσο να το κάνεις οι τάσεις αυτοκτονίας και αυτοτραυματισμού είναι κάτι πολύ άσχημο να τις βιώνεις...
Σκέφτομαι ότι πρέπει να λούσω τα μαλλιά μου για τη δουλειά αύριο και πρέπει να βρω την διάθεση οπωσδήποτε, δεν μπορώ να πάω σ' αυτά τα χάλια αλλά προς το παρόν μου φαίνεται βουνό κι ας είναι κάτι τόσο απλό...μου φαίνεται με τριγυρίζει μια μίνι κρίση κατάθλιψης πάλι...
Δεν είναι το θέμα αυτό, κάποια προβλήματα είναι προσωρινά και φεύγουν και έρχονται άλλα, το πρόβλημά μου τώρα είναι ότι δεν έχω άτομο να συνεννοηθώ, κανείς δεν μου λέει σχεδόν μια καλή κουβέντα, μπαίνω στο φόρουμ και γράφουν όλο αρνητικά, με ρίχνουν, άλλος μιλάει για μαχαίρια, δηλαδή που να βρεις ηρεμία; Υπάρχει πολύ μίσος όπως είπα, ο ένας θέλει να φάει τον άλλον, έχουν υποστεί όλοι πλύση εγκεφάλου, ο παραλογισμός στο μεγαλείο του! Έχω κι εγώ κατάθλιψη, δεν μπορώ να κουνηθώ ούτε από το κρεβάτι, δεν έχω άλλες δυνάμεις να κάνω τίποτα παρά μόνο να πάω για έναν καφέ αλλά και αυτό κατάλαβα δεν με βοηθάει σε κάτι! Και κάποιοι λένε για ανθρώπους που κλαίγονται, ε όχι, δεν βγαίνει η ζωή έτσι με το να σε κρίνουν για το παραμικρό!
Αυτό με τα μαχαίρια δεν το είδα κι ευτυχώς, δεν θα επεκταθώ για να μην σε κάνω κι εγώ χειρότερα...
Τώρα όσον αφορά το άλλο που λες μην τα παίρνεις όλα προσωπικά και μην δίνεις σημασία, ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα και τα αντιμετωπίζει διαφορετικά...δεν είμαστε όλοι τόσο δυνατοί κι εγώ "κλαίγομαι" πολλές φορές όταν δεν αντέχω...δεν θα πάψω να εκφράζομαι, αν κάποιοι ενοχλούνται γι' αυτό υπάρχει κι η λίστα αγνόησης...
Τι εννοείς να με κάνεις χειρότερα; Όχι προτιμώ να μου πεις την αλήθεια παρά να μου την κρύψεις........εκτός και αν εννοείς ότι κι εσένα σ' αρέσουν για τον εαυτό σου, τότε δεν έχω συμβουλή να σου δώσω, παρά μόνο ότι πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά.....Ναι οκ, καλύτερα να "κλαιγόμαστε" παρά να ξεσπάμε πάνω σε άλλους, εμένα αυτή είναι η αρχή μου, τώρα αν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο επειδή κάνει το αντίθετο οκ, αυτός έχει το πρόβλημα και έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του........
Όχι, δεν μου αρέσουν απλά επειδή τα έχω χρησιμοποιήσει πάνω μου στο παρελθόν κι επειδή έχω ακόμα την τάση αυτή γι' αυτό καλύτερα που δεν το είδα γιατί επηρεάζομαι εύκολα και μπορεί να θέλω πάλι να κοπώ...παίρνω αντικαταθλιπτικά και όχι μόνο...ένα σωρό χάπια για να αντέχω...
Κύκνε λυπάμαι.......διάβασα δίπλα τι έγραφες για το βιασμό........μακάρι να μην το είχες περάσει ποτέ αυτό, είναι μεγάλη κουβέντα να λες ότι ήταν χειρότερο από θάνατο και να έχεις κάνει απόπειρες από ότι ξέρω.......να το δεις πιο χαλαρά το θέμα αν μπορείς, μην το παίρνεις τόσο βαριά γιατί εσένα βλάπτεις πάνω από όλα........λυπάμαι που το πέρασες και πάλι.....
Σ' ευχαριστώ πολύ για την στήριξη...τώρα που το θυμάμαι δυσκολεύομαι να αναπνεύσω...προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, έχω πολύ καιρό να προσπαθήσω να κοπώ ή ακόμα χειρότερα να κάνω απόπειρα κι ελπίζω να συνεχίσω έτσι γιατί φοβάμαι πως αν ξανακυλήσω πολύ δύσκολα θα συνέλθω ξανά...κυρίως γι' αυτό λέω ότι με βοηθάει το φόρουμ, γιατί μπορώ να μιλήσω για θέματα που δεν μπορώ να πω αλλού εκτός από την ψυχολόγο μου αλλά αυτή την βλέπω μια φορά την εβδομάδα και πολλές φορές χρειάζομαι να μιλήσω και σε στιγμές εκτός από το ραντεβού μας...
Οκ καλά κάνεις και τα λες εδώ......εγώ απλά παίρνω πολλά αρνητικά στοιχεία ενώ το μόνο θετικό είναι η επικοινωνία.........τεσπα, νομίζω το αναλύσαμε διεξοδικά.........προσπάθησε να είσαι δυνατή και να σκέφτεσαι θετικά, είσαι νέα γυναίκα από ότι ξέρω και πρέπει να βλέπεις τα θετικά, όσο δύσκολο και αν είναι ξέχασε ότι σε βασανίζει, δεν σου αξίζει.
Ναι, οκ, είμαι ακόμα αρκετά νέα κι έχω ακόμα χρόνο να φτιάξω καινούρια ζωή οπότε πρέπει να προσπαθήσω αρκετά χρόνια υπέφερα κι είναι άδικο να συνεχίσω να υποφέρω για άλλα τόσα μέχρι να πεθάνω από φυσικό θάνατο...και μάλιστα χωρίς να φταίω κι εξαιτίας ενός αλήτη...δεν ξέρω που θα βρω τη δύναμη αλλά δεν θα του κάνω τη χάρη...
Έτσι μπράβο........