Quote:
Originally posted by lbp
Σου είπα ένα εκατομμύριο φορές αλλά δεν λες να το καταλάβεις πως με αυτή τη δίαιτα 2-3 μπάρες το βράδυ και δύο τοστ το πρωί χάνω γιατί έτσι μαζεύονται μέχρι 1400 θερμίδες το πολύ. Δεν τρώω βραδυνό, συνεπώς μπορώ να φάω νομίζω 2-3 μπάρες. Δεν κοροιδεύω τον εαυτό μου εγώ ,αλλά εσύ που είσαι κακιά. Πάρτο απόφαση. Κι εσύ και όσοι άλλοι σε στηρίζουν εδώ μέσα αυτό το πρόβλημα έχουν. Όταν όμως άλλες κοπέλες λένε πως μπαίνουν στο site για υποστήριξη, εσείς τους λέτε ναι εδώ μέσα θα ακούσουμε ότι θες, μόνο σε μένα ξέρετε να επιτίθεστε. Ε, αυτό δεν σας το επιτρέπω. Το μόνο που μπορεί να κάνω είναι να γράφω τις θερμίδες που τρώω στο τι έφαγα σήμερα για να ξεστραβωθείτε. Αυτά από μένα.
αμα δεν ξερεις να γραφεις δεν φταιω εγω. διαβασε παρακατω τι λες πως τρως και τα λεμε.
Quote:
Originally posted by lbp
Δεν μίλησα για 1000 θερμίδες, αλλά θα κάνω μόνη μου όσες και αν είναι, δεν ξέρω, πάντως χάνω. Το πρωί τρώω ένα τοστ και ένα γάλα ή ένα δεύτερο τοστ ίσως και μόνο με τυρί, το μεσημέρι κανονικά φαγητό χωρίς πολλά ψωμιά,τυρί και λάδι, το απόγευμα ένα γάλα πάλι ή μία δύο μπάρες δημητριακών και το βράδυ ένα τοστ ή ένα παξιμάδι, ή μισή μερίδα φαγητό ή 2-3 μπάρες. Το πρωί αντί για τοστ μπορώ και τυρόπιτα, εξάλλου τις ίδιες θερμίδες έχουν πάνω κάτω.
να μαθεις να ακους και οσα δεν σου αρεσουν. δεν εχει νοημα να ζητας βοηθεια αλλα να τους βριζεις οσους σου λενε οτι κατι δεν κανεις σωστα και πρεπει να το διορθωσεις!