καλημερα!σημερα γυρισα απο 4μερο κ δε νομιζω να κανω διατροφη γιατι ειμαι ακομα επηρεασμενη απο το κλιμα των διακοπων!απο αυριο θα επανελθω σιγουρα!
Printable View
καλημερα!σημερα γυρισα απο 4μερο κ δε νομιζω να κανω διατροφη γιατι ειμαι ακομα επηρεασμενη απο το κλιμα των διακοπων!απο αυριο θα επανελθω σιγουρα!
Καλημερα κι απο μενα παιδια.Εχω φαει ενα κολληματακι στα κιλα μου.Εχω και καθηστερηση περιοδου εδω και πολλες μερες.Συνεχιζω βεβαια τη διατροφη μου κανονικα, χωρις παρασπονδιες.Ελπιζω να αδιαθετησω συντομα.Να ειστε καλα θα επανελθω συντομα.Φιλια σε ολους.:)
:* μην περιμενεις κ πολλα απο την περιοδο σου...λογω στεναχωριας.
κ μενα μου "χαλασε" κ ηρθε πολυ νωριτερα...
koralaki στανταρ.Φοβαμαι οτι θα εχω πολυ καθυστερηση.Ελπιζω μονο να μην τρεχω στους γιατρους.Εδω με σκετη διαιτα παλια ειχα καθυστερησεις.Τωρα γυρευε...
το βασικο ειναι να μην αγχωνομαστε οτι δεν ερχεται.καθε φορα που αργει λιγο αγχωνομαι κ αργει περισσοτερο.ενω οταν δεν το σκεφτομαι ειναι παντα εκει κυρια στην ωρα της!
λογικο βρε αγαπη μου ολα λογικα ειναι αυτη την περιοδο...Quote:
Originally posted by Constance
koralaki στανταρ.Φοβαμαι οτι θα εχω πολυ καθυστερηση.Ελπιζω μονο να μην τρεχω στους γιατρους.Εδω με σκετη διαιτα παλια ειχα καθυστερησεις.Τωρα γυρευε...
να μη σε προβληματιζουν αυτα,
θα ερθουν ολα στην ωρα τους...μονο υπομονη μπορεις να κανεις,
οσο για τη διατροφη σου εισαι αξιεπαινη,
θαταν πολυ περηφανος που εχεις τετοιο τσαμπουκα κ δεν αφησες τον εαυτο σου!
Καλησπέρα κορίτσια!
Μόνιμη κάτοικος της πρωτεύουσας πλέον (ακόμα δε το έχω χωνέψει..) και κλέφτρα ίντερνετ από το σπιτονοικοκύρη (με την άδεια του :P )προσπαθώ να συνεχίσω κανονικά τη διατροφή μου..
Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες τρώω πολύ λίγο και τρέχω πάρα πολύ αλλά δεν έχω και επιλογή.. Προσπαθώ να μπω σε ένα πρόγραμμα και είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα από όλες τις πλευρές.
Ουφ αυτά από εμένα.. θα προσπαθήσω να βρω ένα φαρμακείο να ζυγιστώ και ελπίζω να με δείξει διψήφιο γιατί πρώτη φορά νοιώθω ότι πραγματικά το αξίζω να το δω..
Θα μπαίνω να σας βλέπω τώρα που έχω ίντερνετ και όταν όλα μπουν σε μία σειρά θα ξανααρχίσω ΄να γράφω και πάλι.
Φιλάκια σε όλες!
13/7/2010
Πρωί: 2 δαμάσκηνα, πεπόνι, καφές (200)
Πιο μετά: -
Μεσημέρι: φακές, φέτα 80 γρ, ψωμί 100 γρ, 3 ελιές, αγγουράκι, καφές (580)
Απόγευμα: μπανάνα (90)
Βράδυ: φιστίκια, φρούτα (400)
Σύνολο θερμίδων: 1370
Νερό οκ
Γυμναστήριο όχι αλλά περπάτησα 2 ώρες
φιλια κουκλα μπραβο, υπομονη...εχει κ ζεστη ρε γμτ.
δε μπορω οταν ιδρωνω εκτος γυμναστηριου μου τη δινει αφανταστα...
forgetful τελικα κανω την διαιτα south beach αν θες ελα απο εκει, οχι την ατκινς που λεγαμε.
δεν θυμαμαι εδω το συζητουσαμε? ελπιζω να δεις το μηνυμα.
ειναι η διαιτα που εψαχνα, περιορισμενων υδατανθρακων, join us!
πρωί
δημητριακά με γάλα
δεκατιανό
τοστ με κασέρι
μεσημέρι
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
απόγευμα
φιλέτο ψαριού στη σχάρα με σαλάτα
βράδυ
φρουτοχυμός στο μίξερ
(2 βερύκοκα+1 νεκταρίνι+μισή φέτα πεπόνι+μισό ποτήρι χυμό πορτοκάλι)
Παρ'όλα αυτά,είμαι στα ίδια κιλά με προχθές...
καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!
Εχθές ξεκίνησα με
- Γάλα με δημητριακά
- 1 ταρτάκι
- 1 κρακεράκι mini
- ½ πιάτο πατάτες τηγανητές φούρνου με τυράκι τριμμένο (http://www.sintagespareas.gr/sintage...s-tipseis.html )
- ½ μανταρινάκι (γλυκό κουταλιού)
- 1 πολύ μικρό κομματάκι μουσακά + λίγη φέτα
- 1 αγγουράκι με λίγο λαδόξυδο + 1 κρίθινο παξιμαδάκι
- 1 φρυγανιά
- Λίγο πεπόνι
koralaki μου μολις σας διαβαζα για τη south beach, λεω να σας ακολουθησω, επειδη ομως δεν εχω χρονο να το ψαξω και πολυ σκεφτομουνα να ακολουθω στο περιπου τα δικα σας διαιτολογια! Οποτε βαλτε με και μενα σ αυτους που η μονη παραλια που θα δουν αυτο το καλοκαιρι θα ειναι η south beach!Quote:
Originally posted by koralaki
forgetful τελικα κανω την διαιτα south beach αν θες ελα απο εκει, οχι την ατκινς που λεγαμε.
δεν θυμαμαι εδω το συζητουσαμε? ελπιζω να δεις το μηνυμα.
ειναι η διαιτα που εψαχνα, περιορισμενων υδατανθρακων, join us!
Γεια σας. Επανήλθα και εγώ.
Είμαι καλά και σταθερή. Πιστεύω σε 2-3 βδομάδες να πιάσω και το στόχο μου.
Ο άντρας μου, μου πείρε και το Wii της Nintendo
Οπότε κάνω κάθε μέρα πλέον αεροβική αλλά και ζυγίζομαι εκεί , δείχνει και το BMI.
Τα σημερινά μου λοιπόν??
(Στο Wii =67.100kg / ΒΜΙ=27.22) (Στην ψηφιακή= 66.800 kg)
08:30 1π. γάλα
15:00 χόρτα + ντομάτες με αυγά + 1φ. ψωμί ολικής
18:00 300γρ. καρπούζι
20:30 ντοματοσαλάτα
Constance μου και koralaki πολλά πολλά φιλάκια.....