;)
Printable View
;)
ωραια ιδεα για να απολαυσουμε κ κατι τζαμπα :P
Πωπω απ'το πρωί σήμερα... μαρτύριο
Προς το παρόν κρατιέμαι στο ύψος μου...
Filippara πολύ ωραίο το hit αλλά κρατήσου!!!
Όσο για μένα ''μπήκα'' σε ένα αγαπημένο jean!!:starhit:
skεφτομαι πως οσο ήμουν ευγενικη εδω στο φορουμ κ δεν ελεγα τη γνωμη μου, ήταν οκ.. μια χαρουλα΄... όταν είπα μια δυο φορες ξεκαθαρα τη γνωμη μου μετά σα να έπεσαν να με φανε λες και εχουμε δικτατορια και με θεωρησαν και αμορφωτη(bloody hell..)
και απο τη μερα που έγινε η παρεξηγηση στο "τι εφαγα σημερα" ο μονος που χαλαστηκε μαλλον μονο εγω ημουν γιατι μετα οσες φορες εμπαινα στο σαιτ η διάθεση μου επεφτε κατα κορυφα, κουφο μεν αλλα αληθινο. γενικά ξενερωσα παρα πολυ απο βλακεια δίνοντας σημασία σε κάτι τόσο ασήμαντο.
και πιο πολύ νευριασα με εμενα γιατί το θεωρω πολύ μικρό να νευρισαω με κατι τετοιο, που εδω δε νευριαζω με αλλα πραγματα.
Τα παραπανω δε τα εγραψα για αφορμη να σχολιαστουν απλά ήθελα να το γραψω καπου για να το δω και να σκεφτώ οτι νευριαζω για βλακειες.
Θα παρακαλούσα να μη σχολιαστεί.
είναι τρομακτικό το πόσο έχω παχύνει απο περυσι..οκ έπρεπε αλλά όταν επιχειρώ να φορέσω περσινα παντελόνια η διαφορά κ η αίσθηση είναι τέτοια που νιώθω σαν να κουβαλάω έναν επιπλεόν άνθρωπο..
Σημερα θα βγω για ποτο!Αθλος!!!
ροζακι ασε τις μαλακιες. δεν κουβαλας εναν επιπλεον ανθρωπο, εγινες ανθρωπος
(και το ξερεις)
ναι Κλικάκι έχεις δίκιο..απλά έβλα ένα παντελόνι που περυσι μου έπλεε κ μου ήταν καμία σχέση και πιέστηκα ψυχολογικά..ντάξει με πίεσα κ το ξεπέρασα μετά , βγήκα ξεχάστηκα και όντως ένιωσα πολύ καλύτερα εμφανισιακα!Εξου κ τώρα που γύρισα τσάκισα 2 τυρόπιτες με γαλατάκι!Σευχαριστώ για την αφύπνιση ...το χρειάζομαι που κ που!
να ξεκινησει η βδομαδα καλα! αυτο
Συμφωνω με την φιλη κλικ,να ξεκινησει καλα!
Σκεφτομαι οτι εχω ενα πολυ γλυκο αγορι:starhit::love:
ναι αλλα και το αγορι σου εχει μια πολυ γλυκια και ομορφη κοπελα :starhit::starhit:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Συμφωνω με την φιλη κλικ,να ξεκινησει καλα!
Σκεφτομαι οτι εχω ενα πολυ γλυκο αγορι:starhit::love:
Συμφωνώ με την προλαλήσασα.Quote:
ναι αλλα και το αγορι σου εχει μια πολυ γλυκια και ομορφη κοπελα
Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ότι πεθαίνω απο βαρεμάρα. Είμαι στη δουλειά και βαριέμαι να κουνήσω και το δάχτυλο μου.Θέλω να περάσει αυτή η βδομάδα εδώ και τώρα.
A μα τι γλυκα κοριτσια που ειστε!!! :kiss:
Tα εχει παιξει το facebook και μου βγαζει αυτο το μηνυμα:
Ο λογαριασμός δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν
Ο λογαριασμός σας δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν, εξαιτίας κάποιου προβλήματος του ιστοτόπου, το οποίο αναμένεται να λυθεί σύντομα. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά.
Το κανει και σε κανεναν αλλον;