Οταν χάσεια 10 κιλά και 100 γραμμάρια!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Alina
χιχιχ ενοεις οταν χασω 10! η οτανν παω στα 99? γιατι 10 κιλακια τα εχασα!!! σχεδον 200 γραμμαρια εμειναν κ εφυγαν τα πρωτα 10!
Printable View
Οταν χάσεια 10 κιλά και 100 γραμμάρια!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Alina
χιχιχ ενοεις οταν χασω 10! η οτανν παω στα 99? γιατι 10 κιλακια τα εχασα!!! σχεδον 200 γραμμαρια εμειναν κ εφυγαν τα πρωτα 10!
χιχιχι οκ!!! μολις χασω 300 γρμμαρια τοτε θα τα πουμε! πο πο νυσταζω πολυυυυυυ,θυμαμαι που μου ελεγες οτι νυσταζες αλα επρεπε να ξυπνησεις γι;α να τα προλαβεις...
Και δεν με πίστευες και τώρα τα ζεις και εσύ!! χεχεχεχε
Ναι, που λογικά αύριο, το πολύ μεθαύριο αν είμαστε καλά θα τα πούμε!! χαχαχαχα
ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΦΩ ΓΛΥΚΟ 2,5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΑΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ......
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αλαλουμάκι μου γλυκό, αν έρθεις στην συνάντηση θα μπορέσεις να φας ένα μικρό δειγματάκι από τα γλυκά μου (και δεν θα δεκτώ όχι για απάντηση, δεν με νοιάζει δεν παθαίνει τίποτα η δίαιτα) και δεν θα χρειαστεί να φας καμιά οθόνη!!!
Εγώ αν δε φάω θα παρεξηγηθείς? :D
Πάρη μου!!μόνο 8 κιλάκια σε χωρίζουν από τον στόχο σου???πολλά-πολλά μπράβο!!!!
Μου αρέσει που ρωτάς!!! Θες απάντηση????Quote:
Originally posted by PM79
Εγώ αν δε φάω θα παρεξηγηθείς? :D
Αααααααααα, θα έχει και γλυκά ? να ένας καλό λόγος, αλλά ελπίζω να μην ενδώσω.... αν και μας αρκεί να δούμε εσένα LIVE!! ΦΙΛΙΑ
Θα ενδώσεις και θα πεις και εναν τραγούδι!!!! αλλωστε μην φανταστείς πως θα σας κατεύω με τούρτες και τέτια, δυστυχώς δεν γίνετε. Κάτι μικρό απλά για το καλό!!!
εγω Πωλίνα θα το φάω το κέρασμά σου και μπορεί αν περισσέψει να πάρω και ένα για το σπίτι! Αμαν πια . ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΠΩΛΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ! Αντε να μπαινουν τα πράγματα στη θεση τους. :smilegrin::D
Πες τα Κατερινάκι μου, πες τα!!!!!! Που θα μου το παίξουν όλοι τυπικοί στην διατροφή τους!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::y es::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::y es::yes::yes::yes::smirk:Quote:
Originally posted by *Katie
εγω Πωλίνα θα το φάω το κέρασμά σου και μπορεί αν περισσέψει να πάρω και ένα για το σπίτι! Αμαν πια . ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΠΩΛΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ! Αντε να μπαινουν τα πράγματα στη θεση τους. :smilegrin::D
Καλησπέρα σας!!! Τί μου κάνετε? Εγώ είμαι ψιλοπεσμένη γιατί είμαι για πρώτη φορά άνεργη μετά από 11μιση χρόνια δουλιάς, αλλά και τυτόχρονα είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ για το Σαββατοκυρίακο!!!!
Παρασκευή βράδυ λοιπόν, ερχόμαστε Αθήνα, και Κυριακή απόγευμα θα είναι η μεγάλη συνάντηση!!!! Για όπιον θέλει να συμμετάσχει, μπορεί να μάθει λεπτομέρειες για το πού και την ώρα στο τόπικ Natale.
Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω!!!
άντε ρε Πωλινάκι και σε χάσαμε! Είσαι οκ εσύ για την Αγ.Παρασκευή , ποιός θα έρθει να σε πάρει από Μετρο? Η Γιώτα?