Οι ιδεολογιες εξιδανικευουν, το αντιθετο απο το να εισαι αντικειμενικος.
Printable View
Νιώθω απελπιστικά μόνη...
Πάω να ξαπλώσω για να μην σκέφτομαι τίποτα άπαξ κι αποκοιμηθώ...
Πως είσαι σήμερα Κύκνε?
Μένεις με τους γονείς σου αν θυμάμαι καλά.
Μενουν και αδέρφια μαζί σας?...Πόσα άτομα είστε στο σπίτι?
Εγω έχω άλλα 3 άτομα στο σπίτι οπότε έχω παρέα,αλλά η αγαπημένη ώρα της ημέρας είναι το βράδυ που έχουν κοιμηθεί οι υπόλοιποι και εγώ ξενυχτάω μόνος.
Έτσι κι έτσι... Δεν έχω πολλά κέφια σήμερα...
Ναι, με τους γονείς μου μένω αλλά ο αδελφός μου μένει μόνος του οπότε είμαστε τρεις στο σπίτι... Απ' αυτή την άποψη έχω παρέα αλλά οι γονείς μου όσο καλή πρόθεση κι αν έχουν, δεν μπορούν να καταλάβουν κάποια πράγματα γιατί δεν τα βιώνουν... Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που γράφτηκα στο φόρουμ προ αμνημονεύτων ετών αλλά χθες ας πούμε ότι δεν υπήρχαν πολλοί που να μπορούν να με βοηθήσουν, ίσως φταίει το ότι ένιωθα μια παραίτηση... Ότι δεν έχω δύναμη να το παλέψω κι έτσι κατέφυγα στον ύπνο...
Σίγουρα..Τα πράγματα είναι πάντα λιγότερο τραγικά από όσο πιστεύουμε...Το ότι νομίζουμε ότι φτάσαμε σε αδιέξοδο είναι μια πλάνη.
Πάντα υπάρχουν λύσεις...Εκτος και αν έχεις καρκίνο τελικού σταδίου και σου απομένουν λίγες μέρες ζωής.
Αλλά και πάλι, γιατι να θεωρούμε τον θάνατο κάτι τόσο δραματικό?...Κι αν μας περιμένει μια τεράστια έκπληξη?
εξαρτάται, τις περισσότερες φορές πιστεύω αξίζει να κάνουμε αυτά που θέλουμε-ονειρευτήκαμε
διαφορετικά θα περάσουν τα χρόνια και θα σκεφτόμαστε πως θα ήταν αν κάναμε τελικά αυτά που θέλαμε. Στη τελική μια ζωή την έχουμε, ας τη ζησουμε όπως εμείς θέλουμε