Μακόνες μου καλησπέρα!
Σοκολατίτσα μου σήμερα έφτιαξε για την γιορτή της και η Λίλα μία σοκόλαση και λέω να βάλει τα μεγάλα μέσα για να κάνει σαγηνευτική εντύπωση στον Γ. :)
Printable View
Μακόνες μου καλησπέρα!
Σοκολατίτσα μου σήμερα έφτιαξε για την γιορτή της και η Λίλα μία σοκόλαση και λέω να βάλει τα μεγάλα μέσα για να κάνει σαγηνευτική εντύπωση στον Γ. :)
Αν σερβιρω ετσι θα λακισει ο χριστιανος που λενε και στο χωριο μου.
Πολύ ωραία η φωτογραφία σου Eli. Δεν είναι όμως πρόστυχο που....έχει πιάσει τα μαλλιά της κότσο; :lol:
Αν δεν βάλει τα μεγάλα μέσα τώρα η Λίλα μας πότε θα τα βάλει ε;;;;
[quote]Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ειπαμε μην τον ριξω και σε κωμα.Quote:
[i]
:lol: :lol: Όντως, όταν ανέβει το ζάχαρο από 300 και πάνω έχεις μειωμένες αντιστάσεις! :lol: :lol:
Σε κώμα Λίλα μου θα πέσει αν του σερβίρεις το γλυκό κάπως έτσι:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:
Lilako, μόνο παπαράκο και σοκολασμένες τουρτίτσες βλέπω, δεν ποστάρεις και καμιά φωτό σου στο φέις!
Τοτε δεν θα πεσει σε κωμα.θα πεθανει επιτοπου.ειδικα τα καπελακια εγω πρεπει να τα φορεσω στα νεφρα γιατι εκει εχουν φτασει τα μεμε απο τη χαλαρωση.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κατάλαβα πως κάνεις προτάσεις στη Λίλα με ποιο τρόπο θα σερβίρει το γλυκό στον Γ άλλο δεν κατάλαβα πως έγινα η επαφή κάτι για mail διάβασα, παρακαλώ θέλω λεπτομέριες!!!!!!!
Η χαζομανα μου δεν την χειριζεται καλα την ψηφιακη για αυτο δεν εχω ανεβασει ακομα.θα πω στην κορη της νονας μου να με βγαλει μια απο αυτες τις μερες.
Κουίζ για την Τζίνα:
Τι βρίσκετε πρόστυχο στην φωτογραφία Νο2 με θέμα το σερβίρισμα κέικ;
Εννοείται ότι το πρόστυχο της 2ης φωτογραφίας είναι τα κεράκια με τον αριθμό 24, αυτές οι ηλικίες πρέπει να απαγορευτούν δια νόμου! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Κουίζ για την Τζίνα:
Τι βρίσκετε πρόστυχο στην φωτογραφία Νο2 με θέμα το σερβίρισμα κέικ;
Η επαφή σοκολατίτσα μου έγινε δια τηλεφώνου. Η Λίλα αποφάσισε προχτές το βράδυ να πάρει τον Γ. τηλέφωνο και να του πει να συναντηθούν. Αποφάσισε να ξεκαθαρίσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της και έτσι σήκωσε το τηλέφωνο και τον πήρε. Του ζήτησε να βρεθούν από κοντά και να τα πούνε, αλλά αυτός έλειπε στην Πάτρα και θα γυρίσει μάλλον την Τετάρτη. Της είπε λοιπόν ότι θα την πάρει τηλέφωνο όταν επιστρέψει.Quote:
Originally posted by break
Κατάλαβα πως κάνεις προτάσεις στη Λίλα με ποιο τρόπο θα σερβίρει το γλυκό στον Γ άλλο δεν κατάλαβα πως έγινα η επαφή κάτι για mail διάβασα, παρακαλώ θέλω λεπτομέριες!!!!!!!
Σήμερα λοιπόν της έστειλε το επίμαχο Mail.
Καλά δεν τα είπα;