Σοκολατίτσα αν φτιάξω κόσμημα λαλάγγι εσύ θα το φορέσεις; :lol:
Printable View
Μακάρι να είναι και οι δύο εντάξει και να δυναμώσει γρήγορα η μπέμπα.
Μακάρι να είναι καλά η Πωλίνα κ η κορούλα της, η Παναγιά μαζί τους.
μακαρι να είναι όλα καλα, και το Πωλινάκι και η μικρουλα!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αμε θα το βάλω στο λαιμό:starhit:
σοκολατιτσα δικο σου
επεστρεψα!!!!ουφ δεν τους αντεχω τους συγγενεις.μακαρι η πωλινα να ειναι καλα!!!
what about this? :spin:
Μπράβο κορίτσια, δώστε μου ιδέες και θα το φτιάξω το κόσμημα λαλάγγι, να δω μετά αν η Σοκολατίτσα το φορέσει να βγει έξω!!
ααα μακ το δικο μου εχει διπλη χρηση και ομορφαινει το λαιμο και τρωγεται.
Σοκολατίτσα μου θα το κάνω και εγώ το παγωτό! Από το να τρώει ο άντρας μου τις σαβούρες τύπου παγωμένο γλύκισμα και καλά! Γράψε μου την συνταγή να πιάσω δουλειά! :lol:
Όσο για το παγωμένο γιαούρτι δεν έχω δοκιμάσει την τελική του μορφή ακόμη και δεν μπορώ να είμαι σίγουρη, ωστόσο είναι νόστιμο και γλυκίζει ωραία αλλά όπως και να το κάνεις είναι γιαούρτι! Βέβαια επειδή ο σκοπός ήταν να φτιάξω κάτι ελαφρύ και να το τρώω χωρίς να με τρώει το προτιμώ! Έβαλα μέσα και ξηρούς καρπούς και τώρα ανυπομονώ να το δοκιμάσω όταν με το καλό παγώσει.
Ααααααα Λίλα έις ξεφύγ, πρέπει να σου πάρουμε απλικέισο! :lol:
Μακ ευχαριστούμε για την ανταπόκριση από Κύπρο :)
Εύχομαι να έχουμε καλά νέα σύντομα!
λοιπον τωρα τα νεα μου.το αγορι με πηρε τηλεφωνο για τα χρονια πολλα.οτι επιθυμεις μου λεει.ευχομαι να το εχω συντομα του λεω να ριξω και εγω το υπονοουμενο μου.σου εχω μια εκπληξη του λεω.αυριο θα παει σε μια συνεντευξη για δουλεια και την τεταρτη θα γυρισει.του ειπα να τα πουμε μεσα στο σαββατοκυριακο να προλαβω να αναστυλωθω και εγω.θα με παρει οταν γυρισει να κανονισουμε μερα και ωρα.
Eli μπορω να έχω την συνταγή για τα μπριοσάκια....
Και ποια δήλωσε κάτι για μπισκοτα??? Μπορείτε να μου δώσετε και αυτη παρακαλώ πολυ???