άντε λιλάκο, με το καλό η συνάντηση, αν μη τι άλλο , θα φύγετε από τις γκρίζες ζώνες που για μένα είναι ό,τι χειρότερο..Κάποια πράγματα πρέπει να διασαφηνίζονται ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να κάνουν βήματα προς τα εμπρός, είτε μαζί είτε χώρια..
Printable View
άντε λιλάκο, με το καλό η συνάντηση, αν μη τι άλλο , θα φύγετε από τις γκρίζες ζώνες που για μένα είναι ό,τι χειρότερο..Κάποια πράγματα πρέπει να διασαφηνίζονται ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να κάνουν βήματα προς τα εμπρός, είτε μαζί είτε χώρια..
κοριτσια παω για καναπε και νανακια . σας φιλω γλυκα
καληνυχτα Κατερινακι!!!
Ωραιότατα Λίλα, άρα μέσα στο σ/κ θα έχουμε εξελίξεις. Αναστηλώσου, αναστηλώσου!!
Καληνύχτα Κατερίνα και καλή ξεκούραση.
λετε να προλαβω ολικη ανορθωση σωματος μεχρι το σ/κ?
κατερινακι καλη ξεκουραση!!!!
να μοιραστώ τη μικροχαρά μου, ως παχύσαρκη έσκαγα ένα σκασμό λεφτά στα ρούχα από mat, vertice, siderati, και όπου αλλού είχε μεγάλα νούμερα, τις τελευταίες μέρες ανακαλύπτω τι ακριβώς σημαίνει να ντύνεσαι, απλά και όμορφα, δίνοντας ελάχιστα! Έχω πάρει ένα σωρό μπλουζάκια με παρτούς ώμους(απωθημένο), καθόλου ώμους, ανοιχτά, κλειστά, που όλα μαζί ούτε 50 ευρώ δεν κάνουν!
Καλή ξεκούραση αφή!
Αγγελικούλα μου την συνταγή για τα μπριοσάκια θα την δεις εδώ:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=3090&page=117
και για τα μπισκότα βρώμης εδώ:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=13#pid211603
Αχ Μακ μου αυτή η χαρά δεν υπάρχει!
Απόλαυσε το και γιόρτασε το! Και δεν είναι απλά μικροχαρά. Είναι απελευθέρωση να μπορείς να βρίσκεις τα πάντα από ρούχα, παντού και σε τιμές που δεν σε πονάει η τσέπη σου! Μπράβο κορίτσι μου το αξίζεις!
Όνειρα γλυκά στρουμφίτα μου!
Ολική ανόρθωση σώματος δεν ξέρω εαν προλάβεις αλλά ξεκίνα τα μποτέ σου, μάσκες ομορφιάς κλπ! Μπράβο Λίλα, ευχάριστα τα νέα σου!
Όσο για τα κολιέ είναι τέλεια, θέλω κ τα δύο το ένα για να φάω τα λαλαγγάκια κ το άλλο να το φοράω :crazy::crazy::crazy:
μακ και εγω αγορασα ενα ωραιοτατο μαυρο κολαν με μολις 4 ευρω την περασμενη βδομαδα.τελειααααα
Με γειά τα μπλουζάκια σου Μακ. Αυτό που λες είναι αλήθεια, κι εγώ ως αδύνατη έβρισκα πάντα ωραία ρούχα και πολύ οικονομικά, ως παχιά όμως δεν μπορούσα ποτέ να έχω πολλά ρούχα γιατί ήταν πανάκριβα. Να πάρεις και παντελονάκι κάπρι να φοράς με τα μπλουζάκια. Αν το Σάββατο κάνει ζέστη να βάλεις το λευκό φόρεμα με τα τυρκουάζ λουλούδια να το δούμε!
Είδες Μακ? κ στα Ματ έχει 50? το ένα!
50 το ενα???οχι ελενα τα ωραια κομματια εχουν 150 το ενα
Μιλάω για μπλουζάκια κ όχι για συνολάκια, αν κ έχω να πάω αρκετο καιρό, ακόμα δεν έχω αποδεχτει τα κιλά μου κ δεν θέλω να αγοράζω ρούχα ώστε να έχω μια πίεση να χάσω γιατί όταν είχα αδυνατησει όλα μου τα ρούχα τα είχα πετάξει