Καλημέρα Αννεζίνα!
Printable View
Καλημέρα Αννεζίνα!
Λίντα καλημέρα και από μένα και πολλά φιλάκια, πρέπει να βγω από την παρέα σας όμως για σήμερα γιατί έχω ένα βουνό από χαρτιά να γράψω και να τσεκάρω, σας αγαπάω όλες και ας μην σας ξέρω, με βοηθάει απίστευτα η κουβέντα μαζί σας, σας εύχομαι τα καλύτερα,θα τα πούμε πάλι αύριο πολλά πολλά φιλάκια ματσ ματσ μουτσ μουτσ (αυτά είναι φιλακια)
ουφ κουραστηκα και που σας διαβασα, μηπως μου λετε να μην κανω δευτερο παιδι και δεν το καταλαβα?
κοριτσακια μου γλυκα, το Σαββατο μετα τις 11 ειμαι ελευθερη, περνω το καμαρι μου και σας ερχομαστε.
τωρα το που θα βρεθουμε δεν με απασχολει και πολυ, αρκει να μην εχει και πολυ κρυο για βολτες εξω,
στις 6 το πολυ πρεπει να ειμαι πισω ομως γιατι εχουμε μια επισκεψη για τις 7
αχ τι ωραια που θα συναντηθουμε
φιλακια
κοριτσια, φανταστειτε να δουλευαμε και σε καμια δουλεια με ορθοστασια πχ πωλητρια. τι κανουν αυτες? πως αντεχουν? σε εμας το εργατικο προσωπικο ειναι 7,5 ωρες ακινητη ορθοστασια. οποτε το σκεφτομαι τρελαινομαι. πως αντεχουν αυτες οι μανες-συζυγοι? και το αλλο? που μια εβδομαδα ειναι 6-2 το πρωι, την αλλη 2-10 το βραδυ και την αλλη 10βραδυ-6πρωι? αυτα σκεφτομαι οταν "πεφτω" ψυχολογικα και παιρνω κουραγιο. τις βλεπω μες στην τρελη χαρα και παθαινω....
οχι, δεν ειναι καμπανα για τις υπολοιπες γυναικες βασια μου . ειναι καμπανα για τους αντρες που τυχαινει να διαβαζουν....να σκεφτουν λιγο και τις γυναικες τους.
ο δικος μου -ολα κι ολα- κανει και 2 δουλειες: η μια ειναι να κατεβαζει τα σκουπιδια οταν τα βρισκει στην εξωπορτα και η αλλη να σηκωνει τα ποδια του οταν περναει η σκουπα..... ανεκδοτο?
γι'αυτο σας λεω, μονο τα οομ με σωζουν.....
σας κουρασα πρωι-πρωι ε? αννεζινα-βασια-λιντα ειμαστε power, δεν μασαμε.
οσο για αυτες που κουραστηκαν και το εριξαν στον υπνο, μερικα οομ τους θελουμε και να μας κρατανε συντροφια με οσα γραφουν.
α, εχουμε ηλιο εμεις εδω και δρομους γεματους χρυσανθεμα
Καλησπερα σε ολες!!Σας ευχαριστω παρα πολυ για ολα οσα μου γραψατε,συγκινηθηκα παρα πολυ!!Μ'αρεσει πολυ να σας διαβαζω,ειστε σαν ταινια,σαν ημερολογιο!!Μην σας πω οτι θα αφηναμε κατα πολυ πισω μας το "Sex & the city"!!!Ευχομαι να μας ξημερωσει αλλη μια ομορφη μερα!!Καληνυχτα και ονειρα γλυκα αγαπουλες!!!
π
κοριτσια μου καλησπερα!!! αν ακουσετε για καποιο εγκλημα στην Πελοπονησο για καποια συζηγοκτονο, ειμαι εγω!!!
Εδω και μια ωρα εγραφα μηνυμα και τελικα δεν καταχωρηθηκε.............τα νευρα μου....
Εδω και μια βδομαδα ο καλος μου εβαλε μια αλλη εταιρια για να εχουμε λεει γρηγορο ιντερνετ, περιττο να σας πω οτι δεν ειχαμε καθολου....και τωρα το συστημα εχει ρυθμους χελωνας....χαλι μαυρο#
Σημερα που εχουμε αυτο το πολυ αργο ιντερνετ λοιπον, μετα απο τοσο καιρο, μπηκα αμεσως για να σας διαβασω, παρολο που ειμαι κοματια, δεν μπορουσα να μην διαβασω οτι εχω χασει ολο αυτο τον καιρο.
Κοριτσια μου εργαζομενα, μανουλες, συζηγοι, σας καταλαβαινω απολυτα, και με ενα παιδι εγω ζοριζομαι, ισως επειδη και ο βασιλης ειναι συνεχεια ταξιδια και τα εχω αναλαβει ολα μονη μου, ειναι που και η μαμα μου ειναι μακρυα,καπου την χανω την μπαλα....
Εμεις παλι ειμαστε απο τα ζευγαρια που εχουμε να βγουμε για καφε, η σινεμα, η ενα ποτο μονοι μας, χωρις το παιδι, απο τοτε που το γεννησαμε... μεχρι και για τεστ παπ τον παιρνω μαζι μου...παρε και καταλαβε...ΥΠΟΜΟΝΗ κοριτσαρες μου, θα ρθει ασπρη μερα και για μας!!!
Εγω τελικα Κρητη δεν πηγα γιατι φοβηθηκα τον καιρο, οχι τοσο για μενα, οσο για το παιδι, οποτε το ταξιδι θα γινει μεσα στον Νοεμβριο καποια στιγμη.
Ναταλακι μου γλυκο τι κανεις? καταλαβα καλα? θα σε παρω τηλεφωνο, η μανουλα σου τι κανει? εισαι και αρρωστουλα?
Κοριτσια μου ομορφα δεν εχω υπομονη να γραψω ολοκληρο Α4 που ειχα γραψει στο προηγουμενο που δεν καταχωρηθηκε, ευχομαι ολες να εισαστε καλα και να περνατε ομορφα.
Καλημέρα κορίτσια μου αγαπημένα και από μένα!
Τι ήλιος σήμερα! Τι τέλεια μέρα!
Πως πάνε τα δικά σας κέφια?
Χτες είχε γεννέθλια ο άντρας μου (Σκορπιός) και φτιάξαμε με τα παιδιά τούρτα, τον περιμέναμε και μόλις χτύπησε το κουδούνι, κλείσαμε τα φώτα, ανάψαμε τα κεράκια, ανοίξαμε την πόρτα και αρχίσαμε να τσιρίζουμε όλοι μαζί "να ζήσεις μπαμπάκα"!
Που είναι το μωρό μου?
Που είναι η μπαρμπούνα?
Μάλλον πρώτη μπήκα σήμερα!
Καλημέρα αγαπημένες και απο μένα!
Όντως έχει ενα λαμπερο ήλιο έξω ... και εγω δυστυχως ειμαι σε ένα γραφείο και δουλεύω. Υπομονή...σημερα και αυριο μεχρι το τελος της εβδομάδας
Μαρικάκι μου, νομιζω πρεπει τουλαχιστον εμεις οι δυο να συναντηθούμε. Θα με ενημερωσεις για τις ημερομηνίες και ελπιζω να μπορεσουμε να πιουμε ενα καφεδακι. Το οφειλουμε νομιζω στους εαυτούς μας. Φιλιά πολλά απο την Κρήτη!Quote:
Originally posted by marikaki
Εγω τελικα Κρητη δεν πηγα γιατι φοβηθηκα τον καιρο, οχι τοσο για μενα, οσο για το παιδι, οποτε το ταξιδι θα γινει μεσα στον Νοεμβριο καποια στιγμη.
πρωτη μπηκες λιντα μου τι λεει σημερα? τι ωρα σηκωθηκες? εγω αστα..στις 7 ειχα ετοιμη την καρυδοπιτα και ειπα να την δοκιμασω και ανακαλυψα οτι την λαπαδιασα...μαλλον εριξα το σιροπι πολυ ζεστο.....και τωρα, θα τη δοκιμασω παλι το απογευμα και αν συνεχισει να ειναι τετοιο χαλι, ανοιγουμε τον μεγαλο καδο διαπλατα, αναποδογυριζουμε το ταψι, το ξεπλενουμε και φτου απο την αρχη....τωρα βεβαια δεν ξερω αν θα ξανακανω καρυδοπιτα ή αν θα το γυρισω σε ρεβανι εν οψη μαλιστα της σαββατιατικης επισκεψης που μπορει και να μην δοκιμασουν καν οι κυριες...μαλιστα μπορει να επικαλεστουν και το οτι δεν θα εχω παγωτο μαζι....
καλημερα δνε ειπα βρε παιδια- καθενας με το ζορι του
η ναταλιτσα δεν μπηκε προφανως ακομη, ουτε εχθες το βραδυ και ετσι δεν ειχε πολυ πραμα να διαβασουμε....
μαρικακι, κι εσυ υπομονη πρεπει να κανεις, θα μεγαλωσει το καμαρι σου, θα κανεις και ακομη ενα, μη σου πω ακομη δυο...εμεις οι μανες αντεχουμε (μεχρι να κλαταρουμε.....)
χανελιτσα, μολις τελειωσει το σεξ εντ δε σιτι, προτεινω να ενημερωσουμε τους παραγωγους για το σαιτ μας.....εν τω μεταξυ, θα εχουμε γινει ολες λαμπαδες και θα περιμενουμε τις προτασεις τους....
ναι εγω ημερολογιο το εκανα....και χειροτερα μη σου πω....και να φανταστεις οτι τα της δουλειας δεν τα δακτυλογραφω, τα δινω χειρογραφα και μου τα ετοιμαζουν
περιμενω επισκεψη οποτε θα επανελθω μετα (ελπιζω οπως λεω παντα και συνηθως δεν ξαναμπαινω....)
οχι, δεν ειμαι αγενης. ξεχασα να σου ευχηθω λιντα μου για τον αντρα σου. χρονια του πολλα, πολυχρονος και απο αυριο να του ερθει η επιφωτιση να ανταλλαξετε ρολους....σε βολευει πιστευω ε?
κλμ, καλημερα σου κρητικια μου. το ειχα ξεχασει οτι εισαι απο την ομορφη κρητη με εκεινα τα κατσικια απο τα ανωγεια που μοσχομυριζε η καμπινα του πλοιου.....(να μην ξαναγραφω την ιστορια ε? οποιος το διαβασε, το διαβασε, το θυμαστε δεν το θυμαστε δεν χασατε και τιποτε σημαντικο, οποιος εχει απειρο χρονο μπορει να ψαξει στις εκατον τοσες σελιδες....)
Μαρικάκι μου, νομιζω πρεπει τουλαχιστον εμεις οι δυο να συναντηθούμε. Θα με ενημερωσεις για τις ημερομηνίες και ελπιζω να μπορεσουμε να πιουμε ενα καφεδακι. Το οφειλουμε νομιζω στους εαυτούς μας. Φιλιά πολλά απο την Κρήτη![/Quote:
quote]Originally posted by marikaki
Θα χαρω παρα πολυ να σε γνωρισω και απο κοντα Πριγκηπεσα μου!!! Οταν θα αλλαξω τα εισιτηρια θα γραψω τις ημερομηνιες και ευχομαι να σε βολευει καποια μερα να πιουμε ενα καφε, να τα πουμε και απο κοντα. Φιλια πολλα στην μεγαλη μου αγαπη, στην Κρητη μας!!!
Πολλα φιλια σε ολα τα ομορφοκοριτσα μου και ελπιζω τωρα να τα λεμε πιο συχνα... αν δεν κανει καμια αλλη αλλαγη ο κομπιουτερας μου....
καλημερα και απο μενα,
βρε μπαρμπουνι μου μην κανεις ετοιμασιες για μας, ενα καφεδακι θα πιουμε,
τα παιδακια σου θα τα εχεις για να παιζουν με την δικια μου ε?
αχ μολις ειπες οτι θα πεταξεις την καρυδοπιτα, παλι κατι επαθα, ρε εχω μεγαλο προβλημα με το πεταγμα φαγητου, αφου να φανταστειτε αν θελω να πεταξω κατι το δινω σε αλλον, εγω δεν μπορω να το κανω,
ευτυχως μου εχει φυγει το οτι θα το φαω για να μην το πεταξω,
α ρε κολληματα που εχουμε...........
Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη απο τη Λιντα που δεν της ευχήθηκα για τον καλό της. Να τον χαίρεσαι κορίτσι μου. Να ειστε καλα να χαιρεστε και να μεγαλωνετε τα παιδιά σας. Με υγεια πανω απ΄όλα!!!!
Μαρικάκι, αν θυμάμαι καλά ειχε πει οτι ειχες σχεση με τα νοτια, αλλα δε θυμάμαι το νομό. Εγώ μενω Ηράκλειο. Να το κανονισουμε παντως.
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ
ΛΙΝΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ
(ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΤΟ SURPRISE ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ)
ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ
ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ BREAK ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ (NADINE ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ) ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΚΡΗΤΗ .....