πιλατες ειναι τελεια!!!
σφιγγεις ρε συ!!!!
τι σε προβληματιζει? σφιγγεις πολυ περισσοτερο με πιλατες παρα με ελλειπτικο!!
αν δεν αντεχεις το διαδρομο λογω ζεστης , ουτε να το σκεφτεσαι το ελλειπτικο για τωρα :shocked2:
Printable View
πιλατες ειναι τελεια!!!
σφιγγεις ρε συ!!!!
τι σε προβληματιζει? σφιγγεις πολυ περισσοτερο με πιλατες παρα με ελλειπτικο!!
αν δεν αντεχεις το διαδρομο λογω ζεστης , ουτε να το σκεφτεσαι το ελλειπτικο για τωρα :shocked2:
Πριν 3 χρόνια ήταν σιγά μη θυμάμαι, αλλά με τον καιρό όλο και μου τα ανέβαζε...
Καλά δεν είχα γίνει και τούμπανο, αλλά τότε ημουν στα πολύτ αδύνατα μου και απο εκεί που είχα κάτι πόδια "καλαμάκια"...ε φαινόταν κάμποσο η διαφορά...
Δεν ξέρω αλλά στη γυναικά μαρέσει το "ισιο" ποδι και όταν του το πα του γυμναστη εκ των υστερων (που να ξερα η κακομοίρα απο πριν?ασχετη ημουν) μου ειπε ε πες μου ετσι, εχω φίλες μοντέλα, αλλά αυτεσ δεν γυμνάζονται...πόσο παπάρασ να ήταν? Πφφφ
δεν αντεχω τον διαδρομο γιατι τρεχω και οταν κανω περπατημα βαζω κλιση 10% και παω με ταχυτητα 7,2...και δεν θελω να κατεβασω γιατι νιωθω οτι δεν κανω κατι...πιλατες κανω 2 φορες την εβδομαδα αλλα δεν προλαβαινω παντα την αιθουσα οποτε πρεπει να κανω κατι αλλο...ακομη και αν κανω πιλατες παλι θα κανω και εξω σαν συμπληρωμα
ασημενια, τοτε παιζει αυτο που εγω αποκαλω "διαγραφη μυος" εσυ να το αποκαλεις "φουσκωμα"!!
γιατι τοση ωρα προσπαθουσα να φανταστω πως ειχε γινει το ποδι σου , γιατι εννοειται πως κατι ξερεις περισσοτερο απο μενα για το δικο σου ποδι :P
νανσυ αφου πας γυμναστηριο μπορεις να δοκιμασεις το ελλειπτικο, αν βαζεις το διαδρομο σ αυτη την ταχυτητα κ αυτη την κλιση , δε θελω να φανταστω που θa βαλεις το ελλειπτικο!!1
μπραβο σου παντως!!
παντως, οκ εμεις ανταλλασουμε αποψεις αλλα νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να ρωτησεις τους ειδικους κ να σου προτεινουν το καταλληλο προγραμμα, αφου πρωτα διευκρινησεις τι αποτελεσμα επιθυμεις, μην παθεις ο,τι κ η ασημενια :dork:
χαχαχαχα δεν εχω θεμα με αυτο...ειμαι συνηθισμενη...τους εχω ρωτησει αλλα οι αποψεις ειναι διαφορετικες...τεσπα θα κανω παλι την προσπαθεια μου με το ελλειπτικο γιατι απο τα λιγα που εψαξα σε σαιτ το ελλειπτικο υπερισχυει σε πολλα...ευχαριστω για την βοηθεια
κ αφου δεν μπορουν να συμφωνησουν οι ειδικοι, πως περιμενεις να συμφωνησουν οι ερασιτεχνες?
γιατι οι ειδικοι ειναι και λιγο ανταγωνιστες...και πιστευω πως μονο αυτοι που περνανε τα ιδια οπως εγω προκειμενου να βελτιωθουν σωματικα εχουν την καλυτερη αποψη εστω και αν διαφερει....ειναι πραγματικες εμπειριες και οχι υλη μαθηματων η σεμιναριων.
55 λεπτά διάδρομο σήμερα και από όργανα ασκήσεις για ώμους είχε το πρόγραμμα σήμερα...
είχα 3 μέρες έκανα 70 λεπτά διάδρομο.. ούτε να ανέβω διάδρομο μπορούσα σήμερα.. πτώμα μιλάμε.. απορώ πως έκανα και 55..
αυριο θα πάω θάλασσα για κολύμπι να δω και λίγο φύση. δεν παλεύεται κάθε μερα κλεισούρα γυμναστήριο
60' αιθουσα (κοιλια,κωλος,ποδια)
25' ελλειπτικο
κι εγω λεω για μπανακι αυριο...δεν ξερω αν θα μπω στην θαλασσα αλλα ηλιοθεραπεια θα κανω...
Είχα πραγματικά ξεχάσει πως βοηθάει η γυμναστική στην απώλεια βάρους.. μάλλον μ ' άρεσε η άνεση του καναπέ μου, η ταχύτητα που έφτανα στο κεντρο με το αυτοκίνητο και γενικά δικαιολογίες που δε γυμναζόμουν...
4 φορές αυτήν την εβδομάδα γυμναστική και με διατροφή από 1400-2000(ναι 2 μέρες 2.000!!) έχασα 1.5 κιλό...
άκουσα αυτά που έλεγαν ότι πρέπει να χάσεις πρώτα και μετά γυμναστική.. βλακείες.. μαζί θέλει για να μη χαλάει κ το δέρμα..
νιώθω κουρασμένη βέβαια από την υπερπροσπάθεια της προηγούμενης εβδομάδας, θα προσπαθήσω να το συνεχίσω όσο μπορώ δηλαδή και αυτήν..
3ήμερο η απόλυτη τεμπελιά
δεν βγήκα ουτε για λίγο περπατημα.
ντροπή μου....
σήμερα έχω powerplate και θα βγω για τρέξιμο...
αντε να βρω πάλι τους ρυθμούς μου!
ποσο σε θαυμαζω...δεν μπορω να σηκωσω τον κωλο μου απο την καρεκλα.................................... .........Quote:
Originally posted by karen1985
Είχα πραγματικά ξεχάσει πως βοηθάει η γυμναστική στην απώλεια βάρους.. μάλλον μ ' άρεσε η άνεση του καναπέ μου, η ταχύτητα που έφτανα στο κεντρο με το αυτοκίνητο και γενικά δικαιολογίες που δε γυμναζόμουν...
μια ιδέα είναι.. βασικά η αρχή είναι δύσκολη.. μετά θα πετάς.. trust me..!! θα χάσεις και πολύ πιο γρηγορα τα κιλά που θες και θα έχει σφίξει κ το σώμα σου!Quote:
Originally posted by konina
ποσο σε θαυμαζω...δεν μπορω να σηκωσω τον κωλο μου απο την καρεκλα.................................... .........
Λοιπόν, μόλις γύρισα από γυμναστήριο.. έκανα τις ασκησούλες και 70 λεπτά διάδρομο (10 προθέρμανση+60 στο τέλος)..
Θέλω σαν τρελή να πάω αυτήν την στιγμή για μπάνιο.. άντε να δούμε..!!
Σήμερα powerplate και τρέξιμο/περπάτημα 1 ώρα περίπου (9km απόσταση)
60΄pilates...10΄ελλειπτικό...10΄step. ...για σήμερα...