Quote:
Originally posted by loukoumaki
νινα μου σε ευχαριστω πολυ! φευγω για μια δουλεια κι οταν γυρισω θα σου στειλω u2u
κοραλακι μου απο τη στιγμη που πηρα μια τετοια αποφαση, πραγματικα εχει παψει να με απασχολει το φαγητο, τουλαχιστον με την εννοια που με απασχολουσε πριν
το μονο που σκεφτομαι ειναι ο στοχος μου και πώς θα φτασω σε αυτον, και δεν ανταλλασσω τη χαρα που νιωθω καθε πρωι που ξυπναω αναλαφρη και γεματη ελπιδα οτι καθε μερα σιγα σιγα πλησιαζω, με την προσκαιρη χαρα που θα μου δωσει ενα υπερφαγικο και την επομενη στιγμη θα με γεμισει ενοχες, θυμο κι απογοητευση...
πιστευω πως τωρα πια εχω μαθει να ξεχωριζω ποτε πραγματικα πειναω και ποτε οχι.
ξερω βεβαια πως υστερα απο μηνες προσπαθειων καποια στιγμη κουραζεσαι και ειναι φυσικο, για αυτο και δεν ακολουθω καποιο συγκεκριμενο προγραμμα, το οποιο ειμαι σιγουρη οτι θα παρατουσα μετα απο λιγες βδομαδες το πολυ
φιλοσοφια μου ειναι λιγο και απο ολα, και οσο γινεται πιο υγιεινα. και φυσικα σταματησα να συνδεω αλλες δραστηριοτητες με το φαγητο. δηλαδη, εδω και τρεις μηνες περιπου τρωω παντα στην κουζινα και ποτε πια μπροστα στην τηλεοραση η τον υπολογιστη..
seyxaristv loykoymaki οποια συμβουλη δεκτη, ειμαι σε τελμα!