Θα έχω την τιμή να τους πάρω εγώ! Δεν υπάρχει περιθώριο επιλογης εχω πατησει πόδι! Πωλίνα το κινητό θα ισχυειι και στην Αθήνα?
Printable View
Θα έχω την τιμή να τους πάρω εγώ! Δεν υπάρχει περιθώριο επιλογης εχω πατησει πόδι! Πωλίνα το κινητό θα ισχυειι και στην Αθήνα?
Κατερινάκι μου, εδώ δεν θυμάμαι πού είναι το σύνταγμα, θα ξέρω πού είναι η Αγία Παρασκευή? Η Γιάννα θα έρθει να μας πάρει!!!! Μόνο να μου πείτε σε πια στάση του μετρό θα πρέπει να κατεύουμε!!! Ναι Γιάννα μου θα ισχύυ και στην Αθήνα το κινητό!
Γιάννα μου, κάπου διάβασα πως έχεις πρόσκληση για το αττικό πάρκο? την θέλω!!! Φυσικά εμείς λέμε για να πάμε Κυριακή, θα μπορέσουμε να βρεθούμε Σάββατο να μου την δώσεις? Επίσεις θα προλάβουμε να πάμε στο πάρκο, και να επιστρέψουμε μέχρι την ώρα της συνάντησης?
Λοιπόν την προσκληση την έδωσα στη Ναταλία γιατι το Σαββατο δουλεύω και δεν θα μπορέσω να έρθω σνιφ...
Οσο για το αττικό παρκο καλό θα ήταν να πάτε κατά τις 11 για να το δειτε με την ησυχία σας. Αν γυρνόωτας από εκει σας αφ΄σουν στο αεροδρόμιο μπορείτε να πάρετε από εκεί το μετρό και να κατεβείτε στη στάση νομισματοκοπειο(υπολόγισε διαδρομη 20 λεπτών αλλά δεν ξερω τη συχνοτητα των δρομολογίων. Αλήθεια εκεί πως θα πάτε;
Α κρίμα.... Αρα Κυριακή θα σε δώ εσένα... Ελεγα να πηγαίναμε στο πάρκο κατά τις 10 το πρωί, επομένως λογικά θα είμαστε οκ στις ώρες μας. Με ταξί μάλλον, μου είπαμε περίπου 35-40 ευρώ θέλει από κέντρο. Λες να θέλει περισσότερα?
Φυσικά το αν θα πάμε θα εξαρτηθεί πολύ και από τον καιρό πως θα είναι. Αλήθια τί θερμοκρασίες έχετε? Να προμηθευτώ καμία γούννα?
Κοιτα εγώ κυώνω πολύ αλλά όταν περπατάω είμαι καλά με το παλτό μου. Δεν ξέρω πόσα παιρνουν για το ατιικό παρκο αλλά φαντάζομαι στο ξενοδοχείο θα ξέρουν. Και για την επιστροφή μπορεί να σας φέρει κατευθείαν αγια παρασκευή και πάλι να σας πάρω εγώ. Ειναι πιο κοντά από το να ξαναπάς Κέντρο και να ξαναγυρίσεις. Αλλά θα τα πούμε και στο τηλεφωνο.
Θα συνεννοηθούμε μέχρι τότε καλή μου!!!!
Πωλίνα να πάτε σίγουρα Αττικό, θα ενθουσιαστεί ο γιός σου! Εγώ έχω ετήσιο πάσο, πάω τουλάχιστον μια φορά το μήνα! Φρόντισε να βολέψει με τις ώρες να δείτε και τη παράσταση με τα δελφίνια και τους θαλάσσιους λέοντες! Πρόγραμμα.
Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος οτι αυτό το λεωφορείο κάνει στάση και στο Πάρκο και σε βολεύει και στην επιστροφή για Αγία Παρασκευή
Σε ευχαριστώ πολύ Φίλιππε μου!!! Θα έρθεις και εσύ στην συνάντηση? Θα Εχουμε την χαρά να σου ρίξουμε έστω ένα βλέφαρο?
Πωλίνα άρχισες να ετοιμάζεις βαλίτσες? Θα έρθει τελικά ο σύζυγος ?
Όχι κατερινάκι μου, ακόμη, προς το παρόν πλένω ρούχα, και αύριο λογικά θα χωρίσς πια θα πάρω μαζί, να σιδερώσω και να τα βάλω στην βαλίτσα. Έχω να φτιάξω και τα μπισκοτάκια σας, αλλά αυτά την Πέμπτη θα τα φτιάξω για να είναι ολόφρεσκα!!!
Ναι θα έρθει και ο σύζυγος μαζί, είπε πως δεν θέλει να με στεναχωρεί περισσότερο μετά από το ότι έχασα την δουλιά μου. Ελπίζω μόνο να μην μου αρχίσει τις ιδιοτροποίες. Πάντος τον προετοίμασα για το πρόγραμμά μας και δεν φάνηκε να αντιδράει!!!!!
90% θα είμαι εκτός Αθηνών Πωλίνα και δε θα μπορέσω να έρθω δυστυχώς, πολύ κρίμα γιατί ήθελα να γνωρίσω κι εσένα και όλο τον υπόλοιπο καλό κόσμο που θα μαζευτεί και από κοντά αλλά και να ξαναδώ κάποια άτομα όπως το Πάρη που είχα γνωρίσει σε παλιότερη συνάντηση και θα είναι εκεί.
Αν πάντως τα καταφέρω και σκάσω μύτη στο παιδότοπο unannounced δε θα με διώξετε ε;
Οσο και να υπάρχει το 90% της απουσίας σου, εγώ θα ελπίζω στο 10% του να είσαι εκεί!!!! Εννοείτε ότι δεν θα σε διώξουμε, αλλά θα πρέπει να παρουσιάσεις ταυτότητα, γιατί αλιώς δεν νομίζω να σε πιστέψουμε πως θα είσαι ο Φιλιππάρας!!!!
Του είπες και για την Τάνια το Σαββατόβραδο?Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ναι θα έρθει και ο σύζυγος μαζί, είπε πως δεν θέλει να με στεναχωρεί περισσότερο μετά από το ότι έχασα την δουλιά μου. Ελπίζω μόνο να μην μου αρχίσει τις ιδιοτροποίες. Πάντος τον προετοίμασα για το πρόγραμμά μας και δεν φάνηκε να αντιδράει!!!!!
Εχω κλεισει τραπεζι για 4.Αν ειναι κ αλλοι πεστε το σημερα γιατι δεν θα βρουμε.
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να έρθω κι εγώ στην παρέα σας αλλά δυστυχώς έχω ήδη κανονίσει υποχρεώσεις λόγω γιορτογενέθλιων. :( Ελπίζω σύντομα να το επαναλάβετε και να μπορέσω να σας γνωρίσω κι εγώ από κοντά!