ευτυχως εκλεισε για λιγο το φορουμ, εξαρτηση εχει γινει για καποιους
Printable View
ευτυχως εκλεισε για λιγο το φορουμ, εξαρτηση εχει γινει για καποιους
https://www.youtube.com/shorts/RSskbaJdEPM ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ !!
https://www.youtube.com/shorts/hChUx5YBxzY ακομα κι τα πιο τρομερα θεριά με την αγάπη ναι γινοντε αρνάκια .:eek:
δεν θα το αγόραζα να το έχω στην βιβλιοθήκη μου, ίσως να το δανειζόμουν από μια βιβλιοθήκη. ναι.
Από που αντλεί υπαρξιακή ορμή η πραγματικότητα?...Από την βία?...Απο τον καταναγκασμό?...Ή από μια αγαθή προαίρεση και ενεργητική αυτοδιάθεση?
Μπέρδεψες τις εκπομπές!!! Στα παρατράγουδα πήγαιναν γνωστοί τραγουδιστές με κανονικά τραγούδια. Οι άνθρωποι που πήγαιναν έλεγαν τις ιστορίες τους.
Σε νυχτερινή εκπομπή η Αννίτα έδινε ευκαιρία σε ανθρώπους να ζήσουν το όνειρο να τραγουδήσουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους! Τα τραγούδια έκαναν επιτυχία και την άξιζαν δεν ήταν σαν τις σύγχρονες βλακείες . Τα ταλέντα της γουσταραν να περάσουν καλά και είχαν το δικαίωμα να βγουν στην τηλεόραση. Λες και τα υπόλοιπα κανάλια είχαν ποιότητα.... οι στίχοι δεν προκαλούσαν βία είχαν επίπεδο και ήταν καθαρά ψυχαγωγικά. Ντου από παντού, έξω από τα δόντια, Λος τσιγκανερος, Βας Βας ο Παρασκευάς, οι πάντα νέοι, η μαύρη, που είναι ο Βάγκνερ, ο εραστής σου, το θέλω πολύ, πρέπει να κόψεις τα ναρκωτικά, φέρτε το πριόνι. Γελοίοι είναι όσοι τους κοροϊδεύουν από ζήλια τα "διαίτερα" ταλέντα έχουν το δικαίωμα να προβληθούν και να μην είναι κλειδωμένα στο σπίτι. Γιατί να τρώνε πόρτα από παντού?
Τότε για να γίνεις βαιραλ ήταν δύσκολο δεν υπήρχε προώθηση με κοινωνικά δίκτυα μόνο YouTube και σε μια εποχή που δεν ήξεραν ούτε οι νέοι να μπαίνουν στο ίντερνετ!!!
Κάποιος μου είπε ότι αν ήταν όντως αντισυμβατικός θα διέθετε το βιβλίο του δωρεάν σε pdf στο ίντερνετ πχ όπως ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου την "Επώνυμη" - άλλος αγαπημένος και άλλο αγαπημένο βιβλίο που όντως το έχει παραθέσει για όλους δημόσια- ... Δηλαδή ο Χατζηστεφάνου είναι συνεπής με τις ιδέες του ενώ ο Νίκος Καρβέλας όχι εφόσον τις πουλάει πάντα ;)
Τουλάχιστον έχει κάτι να πει σε σχέση με άλλα ξεκούδουνα της ελληνικής λογοτεχνίας να το πω... διανόησης να το πω...
Κάτι λέει τέλος πάντων νομίζω. Και του το δίνω.
Άκουσα ότι πεταλωνετε ΤΙΣ μύγες αν ζήσω κι άλλο θα πεταλωνετε τον ψιλο ανάποδα να ξέρετε
σε pdf θα το διάβαζα αμέ!
ο ταμπάκης και ο Παρασκευάς που λες έχουν μια ιστορία από πίσω που δικαιολογεί τις κατηγορίες για εκμετάλευση. άκουσα πρόσφατα το περιστατικό ταμπάκης- πάνια όπου μιλούσε με την κανονική του φωνή ξερω γω τί και η Ανίτα τον ήθελε με την άλλη και τον προσέβαλε. απο όσα ξέρω η θεωρία εκμετάλευσης ευσταθεί. μπορεί να είναι απλά φήμες και να κολλάμε εκεί.
https://www.youtube.com/watch?v=gM6-KIlH1J8 τωρα λυγουριαζομε νοστημουδια χεχεχε :rolleyes:
Εκμετάλλευση υπάρχει παντού. Η Αννίτα βοηθούσε ιδιαίτερα ταλέντα και με το θέατρο του παραλόγου. Τους χρησιμοποιούσε για να έχει τηλεθέαση και χρήματα ήταν κάτι διαφορετικό από τον ανταγωνισμό. Σε άλλες εκπομπές τους κορόιδευαν τύπου Αλ τσαντίρι. Το ΕΣΡ και οι ανταγωνιστές την κυνηγούσαν με πρόστιμα για εκμετάλλευση αλλά τα ταλέντα της είχαν έσοδα και δόξα είχαν αναγνωρισιμότητα. Κάνεις δεν θα τους έδινε ευκαιρία από παντού θα έτρωγαν πόρτα όλοι έχουν δικαίωμα να κυνηγήσουν το όνειρο. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν και δεν πρέπει να ζούν κλειδωμένοι στο σπίτι.
Υπήρχε και γυναίκα με άσχημα δόντια αλλά όταν έβαλε κανονικά έγινε σαν όλες τι να την κάνει? Προσβολές υπάρχουν παντού σε εκπομπές, στο θέατρο, στο ραδιόφωνο ακόμα και σε πασίγνωστους ηθοποιούς και τραγουδιστές. Ακόμα και εδώ στο φόρουμ κάποιοι γράφουν πως τους κοροϊδεύουν και είναι απομονωμένοι από συναδέλφους, συμμαθητές και από την γειτονιά τους.
κατα την γνωμη μου και μόνο, δεν θέλω να προβάλεται ως αντικείμενο ένας άνθρωπος που δεν έχει αντίληψη την δεδομένη στιγμή ότι είναι αντικείμενο.
πχ στου σεφερλή τις παραστάσεις, οι ηθοποιοί που γελοιοποιούνται το κάνουν εις γνώση τους. πχ ο καπετάνιος που ξεχνάει τα λόγια ως γέρος, η αρετη πωςτηλένε που έχει παραπάνω κιλά από τον σεφερλή, υπογράφουν συνειδητα.
εκεί είναι που διαφωνώ στη συνέναιση ή μη. αν υπάρχει συνέναιση ιτς οκ!