καλημέρα...δεν ξέρω μπαρμπ εάν γίνεται με καλαμποκάλευρο αλλά σίγουρα χρειάζειται
χέρι...ζύμωμα....:P
Printable View
καλημέρα...δεν ξέρω μπαρμπ εάν γίνεται με καλαμποκάλευρο αλλά σίγουρα χρειάζειται
χέρι...ζύμωμα....:P
Καλημέρα!
Ζωή, τι πονηρές οδηγίες δίνεις;;;;;άκου εκεί θέλει χέρι..πάει θα μας ξεμπουρμπουλιάσεις όλες εσύ!
Βαρβίτα, στο ύψος σου!!!!
άκου πονηρές..για το ζύμωμα της πίτσας λεώ χρυσό μου...
α πα πα το μυαλό σου στο πονηρό..:kiss:
Ναι, ναι το δικό μου μυαλό...που ρώτησε η αθώα βαρβίτα για το καλαμποκάλευρο και απάντησες για το....ζύμωμα! μέρα, νύχτα εκεί έχεις το νου σου...
τί να κάνω η γυναίκα...αθώα Βarbita...
χαχαχαχαχα εγώ φταίω που δεν κατάλαβε για τί είδους πίτσα μιλάμε...
και είναι και fat free..τστστστσ
σαν δεν ντρεπεστε! κριμα και ηξερα ενα αθωο για πιττα! το εγραψα καπου χθες προχθες!
χαχαχα barbita Μου...
εγώ ντρέπομαι αλλα το ξεπερνάω γρήγορα!!:love:
Eγώ πάλι δεν ντρέπομαι...είμαι κανονικά ξετσίπωτη!!!!!!!!!!!!!
καλημέρα σε όλους...Παρασκευή σήμερα!!!!!!
φιλάκια στις ξετσίπωτες..
φιλακια απο μια ακομη ξετσιπωτη!
καλημερα!
Thank god its FRIDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Goodmorning girls!!! Μόλις με πήραν τηλέφωνο από μια εταιρεία να πάω για συνέντευση την Τρίτη!!!!!
δεν σε πιστευω! να φανταστω οτι θα ντυθεις οπως εχθες??
Κάπως έτσι, αλλά για δες και το πρώτο μου τικεράκι!!!!!!!Quote:
Originally posted by BARB3
δεν σε πιστευω! να φανταστω οτι θα ντυθεις οπως εχθες??
πωπω! σαν να λεμε σε 40 κατι μερες? αχ πωλινακι μου δεν ξερεις ποσο χαιρομαι για σενα!
αληθεια τα τικερακια μας πως αλλαζουν?
Εκει που τα εφτιαξες, πας και τα ξαναφτιάχνεις!
Για όσες δεν κατάλαβαν , 2 Μαρτίου εισαγωγή 3 μαρτίου επέμβαση!!!!!!
Και με την καινουργια δουλεια;Εννοω πως θα φυγεις για να πας νοσοκομειο;Θα λειψεις μερες;Ρε Πωλιν,τοσο ευκολες ειναι οι δουλειες στην Κυπρο μπαμ μπουμ αλλαγη;Μπραβο,καμμια σχεση με τη δικη μας οικονομια!!Viva Cyprus opos leme Viva Las Vegas!
Για συνέντευξη θα πάω, δεν είπα ότι με προσλάβανε κιόλας!!! Αν και δεν το κόβω να μου δώσουνε όσα θα ζητήσω. θα δείξει!!!!! θα τους πω ότι από αρχές Απριλίου μπορώ να ξεκινήσω. Αυτό εννοείτε ότι θα είναι το πρώτο που θα λέω, για να είναι ενήμεροι οι άνθρωποι
Ένα φιλάκι και μια σφιχτή αγκαλιά σ'όλες τις ομορφιές μου!Να μου σας προσέχετε!
Ναταλάαακι μου!!!καλώς την...ολα καλά???
φιλάκια:love:
Ναταλία μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που βλέπω ποστ σου!!!!!!!!
:) Σήμερα έχεις πολύ πιο σημαντικούς λόγους να χαίρεσαι,Πωλινάκι μου!
Γειά σου κι εσένα,ξετσίπωτο πιτσοκόριτσο!Καλά λέμε...Τουλάχιστον το παλεύουμε...
Τα δικά σου ποστ ναταλία μου είναι το κερασάκι στην τούρτα της χαράς μου!!!!!
Α,ρε Πωλινάκι!Είσαι μια γλύκα!Να εκπέμπεις πάντα θετική ενέργεια και φως!
Κι άμα καταφέρεις και φιλήσεις τον ουρανό,πες του να ρίξει λίγες ηλιαχτίδες και στα μέρη μας!
Θα τα καταφέρω Ναταλία μου, και θα σε τραβίξω μαζί μου, να τον φιλίσεις και εσύ όταν έρθει εκείνη η στιγμή!
Nαταλάκι είσαι μία ηλιαχτίδα από μόνη σου,ακόμη και όταν δεν το καταλαβαίνεις!!
καλε τι ηλιος ειναι αυτος σημερα μεσα στο καταχειμωνο? μηπως γιατι ηρθε το ναταλακι μας? επιτελους!
welcome back nadine γραφει το πανο πανω απο τα κεφαλια μας και ολοι βλεπουμε τη γλυκια ναταλια να μπαινει στα πλατω
τι? δεν ειναι εδω η συνεχεια του σηριαλ?
Τέτοια μου λέτε και μετά άντε να κρατηθώ μακριά σας!
Η αλήθεια είναι πως δε μου πέρασε η απογοήτευση από τον admin μας.
Αλλά ούτως ή άλλως εσείς είστε το φόρουμ για μένα κι η δυναμική της σχέσης μας
είναι μεγάλη...Έστω και χωρίς ελπίδα για κάτι καλύτερο θα βρω και πάλι το δρόμο κοντά σας...
Μπήκα για ένα γειά,να σας πω πως σας αγαπώ και σας σκέφτομαι!Καλό Σαββατοκύριακο
και καλή δύναμη σε όσα απασχολούν το χρόνο και τις σκέψεις μας!Φιλάκια στου καθενός τα μαγουλάκια!
Και εμείς σε αγαπάμε Ναταλύ μου... Σου εύχομαι τα καλύτερα σε ότι και να κάνεις.... και να βρείς σύντομα τον δρόμο της μόνιμης επιστροφής κοντά μας!!!!!
μονιμη επιστροφη. ναι, αυτη ειναι η σωστη εκφραση. και αυτο σου ταιριαζει να κανεις! ακουσες ?
Ναι έλα πίσω μόνιμα σε παρακαλώ... Η Μπαρμπυ μας από δω με μυρίστηκε, και μου δείνει ένα και μοναδικό υλικό και θέλει να της δείνω καθημερινά συνταγές!!!!!!! Ελα πίσω να βάλεις μια τάξη!
Μπαρμπούνι,κάτσε φρόνιμα!
χαχαχαχα σαν την περιγραφή της μπαρμπυ στο σύριαλ είναι αυτή η κοπελίτσα!
:o:o:o
Mάλιστα, μάλιστα!Κάτι παλιοκαινούρια πρόσωπα εμφανίστηκαν, κάτι για admin και κακοσυμπεριφορές λέγονται.....
:grind::grind:ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΕ;;;;;;;
Πώς να υποδεχτώ το απολωλός, όταν αγνοώ αιτίες εγκατάλειψης;;;;;
Τι να νουθετήσω και πώς να το εμπνεύσω;;Ε;;;
Επειδή όμως είμαι παντός καιρού, θα προσπεράσω τα εμπόδια να υποδεχτώ το κακοκαρδισμένο Νατάλι, θα του ζητήσω συγνώμη για τις αναίσχυντες εικασίες μου για την απουσία της και θα ακουμπήσω σε όλες τις γλυκές μου φιλενάδες την καλημέρα μου με την ελπίδα να τα λέμε πάλι έτσι συχνά!!!!
Καλό ΣΚ, κορίτσια!
Καλημέρα παλίρροια μου!Ώστε κακολόγησες το Νατάλι σου!Ντροπή!
Μια κρυωμένη βορειοελλαδίτικη καλημέρα(τουλάχιστον στεγνή)
όσο πίνω το χυμό μπλέντερ μου,αναπολώντας ζεστές αγκαλίες...
Να έχουμε ένα υπέροχο Σάββατο,όπως κι αν οδηγηθούμε να το περάσουμε.
--->ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ
"Πιστεύω σ'ένα μονοπάτι,που θα'μαστε μαζί..."
Μια βιαστική καλημέρα και από μένα!!!!1 Φιλάκια πολλά κούκλες μου!
kαλημέραααααααααααααααααα� �, καλή εβδομάδααααααααααααααα(αν και μου τη δίνει η Δευτέρα, σε αντίθεση με όσους τους τη δίνει η Τρίτη! Και η Τρίτη μου τη δίνει! Από >Τετάρτη βράδυ σαν να σκάει το χειλάκι μου...λέτε να είμαι τεμπέλα;;;Ανησυχώ!)
καλημέρα, λοιπόν στα ομορφοκόριτσα με τη μικρή αισιοδοξία(Νατάλι) ή με την πελώριααααααααααααα(πωλίν� �) ή με τη μεσαία(εμείς οι λοιπές άλλες).Μετά από δέκα μέρες αυστηρής τήρησης της διατροφής μου την έκανα την πατατιά χτες και σήμερα, μετά από τηλεφώνημα με τηνεπιστήμονα, προσπαθώ να τα μπαλώσω(τα γνωστά: πολύ νερό, και γιαούρτι περισσότερο). Την Πέμπτη έχω ραντεβού καικάτι μου λέει ότι μάλλον υπάρχει απώλεια(έστω και μικρή).
Τα λοιπά μου ψιλοθλιμμένα είναι....η μεταγιορτινή θλίψη μάλλον!
Σας φιλώ, και θέλω να περνάτε καλά!!!!!!!!!!!:love::love:
ουπς! Ξέχασα τη Ζωούλα, τοκαινούριο βιταμπελάκι μας!!!
Ειδική λοιπόν καλημέρα στο μικρό μας που έχει πάρει τις κατηφοριές για καλά!
καλημέρα...
το την κατηφόρα για τα καλά με σκότωσε...χαχαχα
φιλάκια Μαράκι μου και σε όλους
Μικρή αισιοδοξία το Νατάλι;Ααααααααα
Δε συνάδει αυτό,που λες!Ούτε καν ως οξύμορο σχήμα δε μπορώ να το δεχτώ!
Τέλος πάντων,ΠοπαϋΟλιβομάνα!Έχει ς κι εσύ τα δικά σου και θολώνει καμιά φορά η κρίση σου!
Δεν παρεξηγώ εγώ...Τις Παριζιάνικες καλησπέρες μου,καθώς μόλις προσγειώθηκα στην Πόλη του Έρωτα και του Φωτός!
Δεν είναι εδώ κι η Λιλένια,να μοιραστώ τη χαρά μου!Επιτέλους πρόκειται να βρω αυτόν,που προορισμό στη ζωή του έχει να με λατρεύει!
--->Un Homme Et Une Femme