Constance γερααα!! :starhit:
+200 γρ. 67,3 kg και πρεπει επιτελους να το ραψω...
Printable View
Constance γερααα!! :starhit:
+200 γρ. 67,3 kg και πρεπει επιτελους να το ραψω...
Παιδια το + ερχεται ακομα κ τις μερες που εχεις κανει την καλυτερη διαιτα.Εκνευριστικο.
Δε μασαμε.Συνεχιζουμε.Τα κοντομανικα ηδη άρχισαν και δε μας παιρνει...
καλο μεσημερι, 51 και σημερα
πωπω, αυτο ξαναπες το...Quote:
Originally posted by Constance
Τα κοντομανικα ηδη άρχισαν και δε μας παιρνει...
και καλά το χειμώνα όταν είμαστε με το μπουφάν ή ζακέτα ή φαρδιές μπλούζες κρύβουμε τη κοιλιά και ότι πετάει...
το καλοκαίρι διαγράφοντε όλα :/
Kαλημερα!
Σημερα -100. Νταξ οι σοδες ευτυχως δεν κανουν φουσκωμα...
55 ολα.
Πραγματικα το καλοκαιρι υποφερω με τη ζεστη.Θελω να φοραω οσο το δυνατον λιγοτερο υφασμα.Ελπιζω φετος να γινει και να μη χρειαζεται να βαζω συνεχως παντελονια.Καλα ηταν οντως μεχρι τωρα με τα μπουφανακια και τα παλτα αλλα παει ανοιξε ο καιρος.Quote:
Originally posted by Ciciliana
και καλά το χειμώνα όταν είμαστε με το μπουφάν ή ζακέτα ή φαρδιές μπλούζες κρύβουμε τη κοιλιά και ότι πετάει...
17/3 82,5
18/3 81.6
19/3 81.2
20/3 80,6:starhit::starhit::starhit:
Ο καιρος ανοιξε,και βλεπω τα μπλουζακια τα καλοκαιρινα στις βιτρινες..Πιο πολυ για μπουστακια μου μοιαζουν:wow:Quote:
Πραγματικα το καλοκαιρι υποφερω με τη ζεστη.Θελω να φοραω οσο το δυνατον λιγοτερο υφασμα.Ελπιζω φετος να γινει και να μη χρειαζεται να βαζω συνεχως παντελονια.Καλα ηταν οντως μεχρι τωρα με τα μπουφανακια και τα παλτα αλλα παει ανοιξε ο καιρος.Quote:
anna81 τι ροφημα ειναι αυτο? χανεις κιλα? για πες μας αν θελεις
Ε με τα δικα σου τα μπαλκονια ρε μανα μ και οι κελεμπιες μπουστακια μοιαζουνε...Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Ο καιρος ανοιξε,και βλεπω τα μπλουζακια τα καλοκαιρινα στις βιτρινες..Πιο πολυ για μπουστακια μου μοιαζουν:wow:Quote:
και εγω μπαλκονατη και οχι μονο:spin:Quote:
Originally posted by penelope1985
Ε με τα δικα σου τα μπαλκονια ρε μανα μ και οι κελεμπιες μπουστακια μοιαζουνε...
Καλημερα και καλη εβδομαδα...
Επιτελους 54.7... επιτελους πρωτη φορα κατω απο τα 55 μετα απο ενα μηνα... Καλη συνεχεια σε ολες...
-300
penelope1985 Καλημερα για να καταλαβω ησουν 84 και καταφερες να φτασεις 55? Σε ποσο χρονικο διαστημα? Κ τι διαιτα κανεις?Ευχαριστω
Sorry 54,7 ηθελα να πω
Καλημερα.. μπραβο πενελοπε! 51 για 3η μερα αλλα καθολου δεν με χαλαει :)
Kαλημερα και καλη εβδομαδα!Σημερα στα ιδια.:)
XAXAXAXA αχ ο καημος μου ο μεγαλοςςςςς :PQuote:
Originally posted by penelope1985
Ε με τα δικα σου τα μπαλκονια ρε μανα μ και οι κελεμπιες μπουστακια μοιαζουνε...
-100 γρ. σημερα
67.2 kg
Quote:
Originally posted by anna9
penelope1985 Καλημερα για να καταλαβω ησουν 84 και καταφερες να φτασεις 55? Σε ποσο χρονικο διαστημα? Κ τι διαιτα κανεις?Ευχαριστω
Σε περιπου ενα χρονο.... μετραγα θερμιδες... περιπου 1000 την μερα
17/3 82,5
18/3 81.6
19/3 81.2
20/3 80.6
21/3 80.4:love::punk:
Καλημερα! Στα ιδια σημερα...
Ομοιως.:cool:
εμενα με εδειξε και -300 και +300 συγχρονως... τι το θελω κι ανεβαινω και 2η φορα?
τωρα ποιο να κρατησω? οεο?
εχω καβατζαρει ξανα τα 70 και σημερα με εδειξε 71.1
νομιζω οτι πρεπει να κανω κατι.
Καλημέρα χθες -900 σήμερα +1000 και παλι καλα να λεω, γιατι χθες ημουν απλα ΣΚΑΤΑ
17/3 82,5
18/3 81.6
19/3 81.2
20/3 80.6
21/3 80.4
22/3 80.2
καλημερα κοριτσια....αμαν μονο 200γρ..
Που εισαι εσυ καλε?Quote:
Originally posted by sanelaki
ΠΗΡΑ ΠΤΥΧΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
-400 γρ. σημερα
66.8 kg
Πηνελοπακι congrats!! :)
Kαλημερα!
+200 σημερα
54.9
και πτυχίο και μισό ταψί γλυκό και μόνο +200? Να καθιερώσεις την 22η μαρτίου επίσημη αργία.
Που εισαι sanelaki!Μπες να μας λες τα νεα σου.Quote:
Originally posted by sanelaki
Σημερα παλι στα ιδια,εχω φαει ασχημο κολλημα και πραγματικα απορω γιατι και τουαλετα παω και 1000 θερμιδες τη μερα τρωω.Τι να πω πια!
costance μου έχεις φάει αλμυρά αυτές τις μέρες? Πχ η πίτσα τις προάλλες. ΊΣως φταίει αυτό γιατί τα αλμυρά κάνουν έξτρα κατακράτηση. Μπορεί δηλαδή θερμιδικά να είσαι οκ αλλα το αλατάκι να την κάνει τη δουλειά του.Εγώ την Κυριακή σαβούριαζα κάτι μπακαλιαρους και κάτι ρέγγες και έγινε πάρτυ μετά. Σήμερα μόνο ξεφούσκωσα λιγουλάκι από τα αλάτια και τα νερά.
Συγχαρητήρια Πηνελόπη!!!!!!
πάντα επιτυχίες κοπέλα μου!!! σε ΟΛΑ!
Σε έχω "σταμπάρει" στο φόρουμ, είσαι ένα από τα πρώτυπά μου, και γι'αυτό χαίρομαι διπλάσια για κάθε άλλη επιτυχία σου :)
Καλή σταδιοδρομία!
geia sas καλημερα! κοριτσια μου δυστυχως απο αποψη κιλων περναω την χειροτερη ψυχολογικη μου φαση.. εχω κανει απειρα ξεκινηματα και σταματημαα εδω και 3 μηνες και ιδου και τα αποτελεσματα..
ολοος ο κοσμος χαιρεται που βλεπει τον ηλιο και μπηκε η ανοιξη εμενα με εχει πιασει μια καταθλιψαρα που προσπαθω να κρυψω και απο τον ιδιο μου τον ευατο..
ασχημα τα πραγματα...
τελος παντων..
στα ιδια σημερα
χαιρομαι που καποιες τα πατε καλα στη ζωη σας!!και στην διαιτα σας :)
πηνελοπη συγχαρητηρια και για ο πτυχιο μωρο μου! παντα τετοια!!
Σημερα -100 γρ. χωρις τουαλετα
66,7 kg
Μαρακι σε εχω χασει απο δω..Φιλια!:love:
Πηνελόπη συγχαρητήριαα
εγω σήμερα σταθερη και παλι καλα να λεω γιατι χθες την εκανα την αμαρτια μου το βραδυ και εφαγα ενα πιατο ρυζόγαλο που ειε φτιαξει η μανα μου
maraki εχεις δικιο.Θελω να κοψω τελειως το αλατι αλλα δεν τα καταφερνω παντα.Οποτε μαγειρευω εγω βαζω προς το παρον το πρασινο.Οντως κανω κατι κατακρατησεις τωρα τελευταια.Ενιγουεη προσπαθω να μη φρικαρω οσο γινεται για να χασω αλλα 5 κιλακια που θελω.θελει υπομονη.
sanelaki μου μη σε παιρνει απο κατω.Κι εγω φρικαρα λιγο που ανοιξε ο καιρος αλλα λεω να το παρουμε ψυχραιμα τελικα.Και επειδη εχουμε περιπου ιδιο υψος και κιλα μην ακουω αηδιες,μια χαρα κουκλες ειμαστε,αντε.:P :D
one σκιζεις!Τα πας σουπερ με τη διατροφη σου.Κaramela επισης.Καλα εκανες κι εφαγες 1 ρυζογαλακι,σιγα.
Constance ,μπας και να κανεις καμια βδομαδα την κυκλικη ληψη υδατανθρακων να ξεκολλησεις;Εμενα με ειχε βοηθησει .
Kαλα θα ητανε να εκανα αλλα πραγματικα μου ειναι αδυνατον να μη φαω εστω και λιγο υδατανθρακα μεσα στη μερα.Το εχω προσπαθησει χωρις επιτυχια.
Constance δεν τα παω κ τοσο καλα,με εχει πιασει μια λαιμαργια,αλλο πραμα..Αλλα στον αγωνα,δεν μπορουμε κι αλλιως!:)