Βρε κουτο αφου δεν ειχα μπει καθολου πως να το ξερω?Πηγα βραδυνη τελικα στο θεατρο γυρισα βιαστικα να πω χρονια πολλα στα κοριτσια κ μετα το διαβασα.
Καληνυχτα καλο κ ησυχο υπνο με ομορφα ονειρα σε ολες μας!
Printable View
Βρε κουτο αφου δεν ειχα μπει καθολου πως να το ξερω?Πηγα βραδυνη τελικα στο θεατρο γυρισα βιαστικα να πω χρονια πολλα στα κοριτσια κ μετα το διαβασα.
Καληνυχτα καλο κ ησυχο υπνο με ομορφα ονειρα σε ολες μας!
Καληνύχτα Γλαύκη και καλό ξημέρωμα. Σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ. Φιλάκια.
natalia με εχεις στο φβ,δυστηχως το σκανερ μ δεν λειτουργει θα προσπαθησω αυριο να τα αντιγραψω να στα στειλω,αλλα στο ριο μπαι-πασαρισμενοι κ σληβατοι τους πρωτους μηνες εχουμε ολοι μας κοινη διατροφηQuote:
Originally posted by -wow-
Aggeloudaki μου σε εχω στο φατσοβιβλιο; Αν οχι και θελεις κανε με αντ! :)
Τελικα ρε κοριτσια καμια δεν μπορει να σκανερει την διατροφη της για εμενα; :(
πολλα φιλακια σε ολες σας κ ονειρα γλυκα
Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!
Να ευχηθώ κι εγώ χρόνια πολλά στο Λιλάκι και τη σοκολατένια μας,να είστε πάντα ευτυχισμένες και χαρούμενες!!!!!!!!!!!!
Επίσης μια μεγάλη προσευχή για το Πολινακι μας,να βγει νικήτρια κ από αυτή τη μάχη κ η Παναγία να είναι δίπλα της!!!!!!!!!
Τζινάκια πολλά αγαπημένες!!!!!!!!!!
Καλημέρα σε όλους,
Μιλησα με sms με την Πωλινα και μου ειπε οτι γεννησε με καισαρικη τελικα. Θα μιλησουμε στο τηλ. αργοτερα γιατι τωρα δεν μπορει να μαθω και αν ειναι καλα η μπεμπα αλλα και η ιδια και θα σας ενημερωσω
Λιλουκο αντε και πλησιαζει η συναντηση κορυφης. Να φορεσεις κατι που να νιωθεις ανετα και να μην νιωθεις οτι πρεπει να τραβας και να ισιωνεις τυχον κατι που σε ενοχλει. Και εγω πιστευω οτι το κοκκινο κραγιον με το πορτοκαλι μαλλι μαλλον δεν παει, οποτε κατι ελαφρυ και δροσερο και να ξερεις οτι οι αντρες γενικα αντιπαθουν το εντονο μακιγιαζ ειδικα αν ειναι μερα. Βαλε κρεμουλα και ενυδατωσε το δερμα σου, τα χερια σου, τους ωμους , τα ποδια κλπ. Φορα και κανενα αξεσουαρ και λιγο τακουνακι . Και...περιμενουμε τα νεα!:wink2:
καλημερα κ απο μενα κοριτσοπουλα.Ευχομαι να πηγαν ολα καλα με την Πωλινα.Διαβασα για την καισαρικη απλα ευχομαι να ειναι ολα καλα..Μπαινω κ σας διαβαζω δεν σας ξεχναω αλλα σημερα ξεκινησε η κορη μου εξετασεις κ ειναι μες στο αγχος κ τα νευρα κ στον πανικο κ μουρχεται να την κλειδωσω..χεχεχε..τεσπα..κ εγω σημερα περιμενω να παρω ολες τις τις εξετασεις μου κ να δουμε τι μελει γενεσθαι.Φιλια προς το παρων..τα λεμε μετα..
καλημερα!!!!
περιμενουμε με αγωνια νεα για την πωλινα.. και μακαρι ναα ειναι τα καλυτερα!
καλη επιτυχια στην κορη σου μοναδικη!!
πολλα φιλια σε ολες!!!!!
Καλημέρες!!! Έχουμε κανένα νέο για το Πωλινάκι????
Σ' ευχαριστώ ελλάκι!!!Quote:
Originally posted by Eli
Καλή ξεκούραση αφή!
Αγγελικούλα μου την συνταγή για τα μπριοσάκια θα την δεις εδώ:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=3090&page=117
και για τα μπισκότα βρώμης εδώ:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=13#pid211603
Καλημέρες μεσημεριανές!
Από το πρωί γυρνάω σε δουλίτσες και μόλις έκατσα για λίγο.
Μαρία καλή επιτυχία στην κορούλα σου, εύχομαι να πάνε όλα όπως τα επιθυμεί.
Αγγελική μου παρακαλώ, ελπίζω να σου αρέσουν!
Καλησπέρα σας!
Μόλις μίλησα με την Πωλίνα.Είναι καλά και ήρεμη,καθότι μαθημένη από πρόωρα.
Δεν πονά καθώς έχει ακόμα επισκληρίδιο,την οποία μάλλον θα κρατήσουν μέχρι αύριο.
Νιώθει απλά μικρά τραβηγματάκια.Την μικρή την είδε χθες που την έβαλαν στην αγκαλιά της
κι αν δεν καταφέρει σήμερα να σηκωθεί να πάει να την επισκευθεί στην εντατική μονάδα,που την έχουν
θα τη δει αύριο.Ξεκίνησαν πρόκληση συσπάσεων για φυσιολογικό τοκετό,αλλά κάθε που της ερχόντουσαν
συσπάσεις έπεφταν οι παλμοί του μωρού κι έτσι προχώρησαν σε καισαρική.Η Πωλίνα ήταν έτοιμη για καισαρική
από την αρχή,αλλά είπαν να δοκιμάσουν φυσιολογικό τοκετό καθώς το μωρό ήταν ήδη με το κεφάλι προς τα κάτω
για το ενδεχόμενο -είπαν- μήπως θα ήθελε να προχωρήσει σε τρίτη εγκυμοσύνη!Τέλος πάντων,όλα πήγαν μια χαρά.
Η μικρή έκλαψε με το που βγήκε(άρα πήρε ανάσα)και τώρα της έχουν ένα σωληνάκι στη μυτούλα ν'αναπνέει,αλλά
δε χρειάζεται αναπνευστήρα(όπως ο Ανδρέας).Στην εξέταση που της έκαναν βαθμολογήθηκε 9 με άριστα το 10!Τέλεια!
Ο Ανδρέας είχε γεννηθεί 600 γρ βαρύτερος,3 εβδομάδες μεγαλύτερος κι ωστόσο είχε αναπνευστήρα ενώ το μωράκι
της αδερφής της που γεννήθηκε στο χρόνο του είχε πάρει πολύ χαμηλή εκτίμηση,οπότε όλα δείχνουν πως η κοριτσάρα μας
είναι δυνατή και θα τα πάει μια χαρά!Θα την κρατήσουν φυσικά μέχρι να καρδαμώσει,αλλά η Πωλίνα μας είναι μαθημένη
και δε αγχώνεται.Θα έχει το χρόνο της ν'αναρρώσει,να κάνει τα ψώνια της για την Κωνσταντίνα-Αμαλία,να ετοιμάσει τα πάντα
με το καλό να τη δεχτούν σπίτι.Κι οι δικοί της ψύχραιμοι κι όλα μια χαρά!Πραγματικά την άκουσα ήρεμη και γελαστή και πολύ ανακουφίστηκα.
Αυτά είναι τα σημαντικά!Δεν έχω διαβάσει κανένα νέο σας...Ελπίζω να μου είστε καλά!Κι εγώ καλά είμαι....Σας φιλώ όλες τρυφερά!ΧΧ
Υ.Γ. Αναφορικά με τον τίτλο μας,δεν έλαβα κανένα μήνυμα από καμία ενδιαφερόμενη να έχει την εβδμάδα της,οπότε να υποθέσω
πως με τη Τζινεβδομάδα λήγει αυτός ο θεσμός και να βρω νέο τίτλο μόνη μου...Αν θέλετε να κάνετε τις προτάσεις σας,αλλιώς θα αυτοσχεδιάσω πάλι.
Λοιπόν έχω Πωλινονέα!!!!
Μιλησα με την Πωλίνα και είναι καλά. Δεν πονάει αν και δεν εχει σηκωθει ακόμη από το κρεβάτι. Εκανε καισαρική με επισκλειριδιο και μολις βγηκε η κορη της έκλαψε κατευθείαν!! ΟΙ γιατροί είναι αισιόδοξοι διότι κατάφερε και ανέπνευσε από μόνη της χωρίς υποστήριξη και γεννήθηκε 1 κιλο και 58 γραμμαρια. Είναι σε θερμοκοιτίδα φυσικά και θα είναι για πολυυυ καιρό αλλά τα πράγματα είναι αισιόδοξα. Η Πωλίνα μας είναι ανακουφισμένη αν και μουδιασμένη ακόμη. Θα κάτσει στο νοσοκομείο 5 μέρες και μετά θα πάει σπίτι στον Αντρέα της και θα βλέπει την κόρη της κάθε μέρα μεχρι να πάρει το απαραίτητο βάρος και αποκατασταθούν όλες οι λειτουργίες ώστε να μπορέσει να επιβιώσει στον κόσμο μας.
Είμαι πολύ χαρούμενη και τις έδωσα ολων τις ευχες μας και τις σκέψεις.
καλα ποστάρουμε παρέα με την Ναταλία.... παρτε λοιπον τα νέα εις διπλούν!!!!!
Διπλά καλά νέα διπλή χαρά!!!
Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια και η Πωλίνα μας από τα πρόωρα! Με το καλό λοιπόν να αναρρώσει η Πωλίνα μας και να πάρει και την κοράκλα της στην αγκαλιά. Εκεί χρειάζεται λίγη υπομονή αλλά εύχομαι να συνεχίσει να μεγαλώνει και να καρδαμώνει με γοργούς ρυθμούς για να λήξει η περιπέτεια τους όσο πιο σύντομα γίνεται. Όλες οι προσευχές μας τώρα στοχεύουν στο κοριτσάκι της. Μαχήτρια λοιπόν μας βγήκε η Κωνσταντίνα - Αμαλία μας. Κάτι ήξερε η κυρία και μεγάλωνε γρήγορα γρήγορα μέσα στην κοιλίτσα της μανούλας της!
Καλησπέρα. Πολύ ευχάριστα τα νέα σας κορίτσια. Δόξα το Θεό πήγαν όλα καλά, η Πωλίνα αναρρώνει χωρίς προβλήματα και η μπεμπούλα δυναμώνει κάθε μέρα στην θερμοκοιτίδα της. Εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν και όταν έρθει η ώρα να την πάρουν με το καλό στο σπίτι.