και εγω θελω να δω τις νοικοκυρες αλλα δεν μπορω να ταιριαξω υποτιτλους
οσοι εχω βρει δεν κανουν !
καμια ιδεα???
Printable View
και εγω θελω να δω τις νοικοκυρες αλλα δεν μπορω να ταιριαξω υποτιτλους
οσοι εχω βρει δεν κανουν !
καμια ιδεα???
να ρωτήσει ο ασχετιλας από που κατεβαζετε την φιλη μου την greys - τζαμποπουλος φανταζομαι?!?!?!?
Καλλιόπη δεν ξέρω από που κατεβάζεις υπότιτλους, εγώ κατεβάζω από το tvsubtitles.net, από το subs4free.com και από το subz.tv. Πολύ καλό ήτανε και το xsubs.tv αλλά το κλείσανε γαμώτο. Αγγελική το greys θα το βρεις στο extratorrent.com
τα εχω δοκιμασει και αυτα απλα δε μου τους αναγνωριζει
εσυ τα βλεπεις τσο pc ?
γιατι εγω τα βλεπω στην tv και κανω ενσωματωση υποτιτλων με το aviaddxsub
Καλλιόπη βλέπω τις σειρές στο pc αλλά έχω και καλώδιο που συνδέω το pc με την τηλεόραση και βλέπω από την τηλεόραση. Έχω το VLC player και κατεβάζω τους υπότιτλους ξεχωριστά και απλά τραβάω τον υπότιτλο πάνω στην ταινία την ώρα που παίζει και μου παίρνει τον υπότιτλο. Επίσης έχω κατεβάσει το subtitle workshop που είναι ένα πρόγραμμα για να φτιάχνεις ή να συγχρονίζεις υπότιτλους. Όταν βρίσκω ασυγχρόνιστους υπότιτλους τους βάζω στο πρόγραμμα αυτό και τους συγχρονίζω.
εγω τα κοιταω χωρις υποτιτλους αν ομως θελω να τα δω μαζι με τη μανα μου που ταιριαζει τους υποτιτλους το bsplayer
αχ κοριτσια μολις εφτιαξα ενα ριζοτο με γαριδες μουρλια! συνταγη του διατροφολογου μου μονο που προσθεσα και λιγα μπαχαρικα ακομη για να το κανω λιγο καυτερο. Βραζω και βλητα.
Λιλουκο μεγεια το μαγιο και καλοφορετο. Αντε περιμενουμε και τις φωτογραφιες σου να σε καμαρωσουμε. Τι χρωμα θα βαψεις τα μαλλια τελικα?
ok θα δοκιμασω και αυτα και βλεπουμε
eztv.it εγώ κατεβάζω από εδώ τα τόρεντ και από τα σαίτ που είπε το τζινάκι τους υπότιτλους και πάντα ταιριάζουν.Βλέπω δε τόσες σειρές κάθε χρόνο που χάνω τα αυγά και τα πασχάλια :D
τις εβαλα τις φωτο ομως θα βαλω το μετα και στο φατσοβιβλιο γιατι εδω δεν φαινεται καλα
ειδα τις φωτο , Λιλουκο φοβερη διαφορα!!!!Μπραβο κοριτσι μου αντε με το καλο και ο στοχος τωρα. Συμφωνω με Ιωαννα για την κατανομη βαρους αλλα και για τα μαλλια, καλα κανεις και τα αλλαζεις, νομιζω οτι κατι σε πιο καστανο ή ακομη και ξανθο θα σου παει καλυτερα γιατι εχεις και ωραια λευκη επιδερμιδα. Αληθεια τι υψος εχεις? φαινεσαι ψηλη κοπελα.
Lilaaaaaaaaaaa Μην βάλεις βρε φώτο στο φβ και την δει ο Γ. καλύτερα να σε δει ξαφνικά αλλαγμένη μπροστά του ;)
δεν εχει φατσοβιβλιο ο Γ δεν ασχολειται με αυτα
η φωτο απο τα 136 ειναι πριν 4 χρονια.και τα παπουτσια ειναι αυτα που μου σουφρωσαν.ειμαι 1.73 κατερινακι μου.