-
Γεια σας κοριτσάκια!
Απ' ότι βλέπω είμαστε ακόμη Τζινοκόρτιτσα :lol:
ʼντε δεν θέλει κανείς την βδομάδα που μας έρχεται; Για κοπιάστε!
Κρίμα να μείνουμε χωρίς θέματα, είναι και η οικοδέσποινα μας γενικώς απασχολημένη αυτό το μήνα και την δυσκολεύουμε. Για ρίξτε καμιά ιδέα!
Καλά Λιλάκο μου απορώ γιατί τόσο καιρό δεν βγάζεις φωτογραφίες. Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά κανόνισε να βρεις προσωπικό φωτογράφο. Είναι κρίμα να μην έχεις καθόλου φωτογραφίες.
-
μου λεει η μανα μου που βαζω το ματι μου για να σου βγαλω τη φωτο???μανταμ της λεω τι το περασατε????ψηφιακη ειναι η μηχανη.
-
:lol::lol::lol::lol::lol:
Φαντάζομαι από πότε είχες να της ζητήσεις να σε φωτογραφίσει...
-
εψαχνα να βρω φωτο στα πολλα μου κιλα αλλα που να βρω???απο βιντεο την εκοψα και αυτη που βρηκα.και φαντασου 4 χρονια πριν ηταν το βιντεο
-
Τζινάκι μου κρίμα που ο γατούλης σου δεν νιώθει καλύτερα :(, εύχομαι ο κτηνίατρος να έχει κάνει καλυτερες τιμές και να μην χρειαστεί να ξοδέψεις όλα σου τα λεφτά. Περαστικά στον Ψιτ, θα περιμένουμε τα νέα του.
Λιλάκο με γεια το μαγιουδάκι και καλές βουτιές!!! Με γεια και τα μαλλάκια σου που σύντομα θα τα αλλάξεις και χρώμα :D.
Συμφωνώ και εγώ με την αλλαγή.
-
πω πω πω πω πω!!!!!!!!!! λιλα μπραβο!!!!!! καταπληκτικη αλλαγη!!!
φτου σου κουκλα!!!!!!!!!!!
και το πιο απιθανο με την απωλεια σου????
στην πιο προσφατη φωτο εκτος απο πιο αδυνατη φαινεσαι και πιο νεα!!! κι ας εισαι 4 χρονια πιο μεγαλη απο την παλια φωτο!!!
εμενα ολα τα καροτι-πορτοκαλι-κικκινα μαλλια μου αρεσουν!
ειναι το απωθημενο μου! γιατι δεν μπορω ποτε να τα εχω!!!!
-
κατερινακι!!!
μπορεις μηπως να δωσεις τη συνταγη για το ριζοτο με τις γαριδες???
γιατι λατρευω και το ριζοτο και κυριως τις γαριδες και δεν εχω ιδεα πως γινεται!!!
-
σας ευχαριστω ολες τοσο πολυ για τις ευχες!!!μου δινεται τοσο κουραγιο.το μαλλι ηταν μια μικρη καταστροφη γιατι παραπορτοκαλισε.
-
αυτο το χρωμα ομως λιγο πιο κοκκινο θα κανω αν δεν ξερασει το χαλκινο απο μεσα.μην σχολιασετε το αβγαλτο φρυδι.προσπαθουσα να διορθωσω το σχημα
-
Ωραίο αυτό το χρώμα Λίλα και έρχεται πολύ κοντά στο φυσικό σου. Γελάω με τον παπαράκο που τoν έχεις σφίξει στην αγκαλιά σου και έχει γκουρλωθεί!:lol::lol::lol:
-
-
Καλησπέρα. Έπεσα να κοιμηθώ αλλά έκανε πάλι εμετό ο γατούλης μου και ξύπνησα. Και τι να δω! Το Λιλάκιον καροτάκιον! :lol: Λίλα άσχετο αλλά εμένα μου αρέσει το χρώμα που έχεις τώρα στα μαλλιά σου. Αφού θέλεις βέβαια αλλαξέ το για να βάλεις και το κραγιόν, που θα σου πηγαίνει κιόλας γιατί έχεις λευκή επιδερμίδα. Έχουμε το ίδιο ακριβώς σωματότυπο, με μέση και το βάρος κατανεμημένο παντού, σα να βλέπω το σώμα μου! Πάντως δε σε βλέπω με τίποτα για κάτω από 80 κιλά γιατί μοιάζεις ήδη σα να είσαι 80 κιλά! Ίσως βοηθάει και το γεγονός ότι είσαι ψηλή. Το εννοώ όταν λέω ότι πρέπει να είσαι παράδειγμα για εμάς τους σλιβάτους γιατί προσέχεις και γι'αυτό άλλωστε τα έχεις καταφέρει τόσο τέλεια. Στα κιλά που ήσουνα πολλές φορές συστήνουνε παράκαμψη ακριβώς γιατί φοβούνται ότι δεν θα είναι πειθαρχημένοι οι ασθενείς και δεν θα καταφέρουν να χάσουν όλο το βάρος τους. Εσύ όμως όχι μόνο έχασες τόσα πολλά κιλά αλλά συνεχίζεις να κάνεις σωστή διατροφή και κάνει ότι πρέπει χωρίς να ξεφεύγεις, μαρή μήπως έχεις απλικέϊσο και μας το κρύβεις; :lol:
-
εγκρινω το χρωμα , αν και πιστευω οτι το ξανθο θα σου πηγαινε περισσοτερο. Γι ασκεψου το για αλλαγη....
-
κοριτσια εφυγα για γυμναστηριο, πρωτη φορα μετα την επεμβαση, αντε να δουμε τι μπορω να κανω. Οσο για την συνταγη κοριτσακι θα στην δωσω αργοτερα ,πολλα τζινακιαααα
-
Πολύ χαίρομαι που πήγαν καλά τα πράγματα με την Πωλίνα και την μπεμπούλα γιατί σκεφτόμουν ότι στην εβδομάδα μου, της αισιοδοξίας, δεν θα έπρεπε και δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άσχημο. Ποιά εβδομάδα μου δηλαδή που κοντεύει να γίνει ΤΖΙΝΑ's month! :lol: