και Τζινα's year μην σου πω!!!!ξανθα δεν θα τα εβαφα ποτε γιατι εχουν πολυ ταλαιπωρια βρε παιδι μου.ειναι και μαυρα τα μαλλια μου.τζινακιον σε ευχαριστω πολυ για τα ομορφα σου λογια.λετε να μου εκαναν μινι λοβοτομη εκτος απο σληβ????
Printable View
και Τζινα's year μην σου πω!!!!ξανθα δεν θα τα εβαφα ποτε γιατι εχουν πολυ ταλαιπωρια βρε παιδι μου.ειναι και μαυρα τα μαλλια μου.τζινακιον σε ευχαριστω πολυ για τα ομορφα σου λογια.λετε να μου εκαναν μινι λοβοτομη εκτος απο σληβ????
εκλεισα ραντεβου στο νοσοκομειο να κανω τις εξετασεις του χρονου.δεν εχουμε πλεον κανενα συμβεβλημενο μικροβιολογο.
Ωραία! Όσο πάνε και τους αφαιρούνε όλους τους γιατρούς!
λεφτα για να ζησεις, λεφτα για να αρρωστησεις, λεφτα για να πεθανεις.
Koριτσια γεια σας .Δεν πολυσυμμετεχω γιατι μου ειχε δωσει μια τσαντα βιβλια ο αδελφος μου κ δεν τα ειχα διαβασει ολα , θελω να του τα επιστρεψω κ διαβαζω το ενα μετα το αλλο..Σημερα απο το πρωι το "Ιμαρετ"του Γιαννη Καλπουζου που μου αρεσει πολυ κ ετσι το απογευμα δεν εχω κανει τιποτε αλλα ειμαι ξαπλωμενη στο κρεββατι μου κ διαβαζω.Λεει ομως ενας σοφος παππους στο βιβλιο μια φραση που με εκανε να ανησυχησω"Οπου μαραινονται οι ανθρωποι ανθιζουν τα λουλουδια"Κ εγω εχω πολλα λουλουδια τον τελευταιο καιρο!
Ευχες παλι στην Πωλινα κ στη μικρουλα της!Απο οτι φαινεται ολα βαινουν καλως!
Λιλακο με γεια το μαγιω!Πραγματι εχεις κανει μεγαλη προσπαθεια κ το αποτελεσμα σε δικαιωνει!Εχεις κ καλο σωματοτυπο κ εισαι κ ψηλη!Γιατι θελεις να το κανεις παλι κοκκινο το μαλλι?Νομιζω οτι ειναι για πιο μεγαλες ηλικιες κ δεν ξερω αν ειναι κ στη μοδα.Γιατι δεν κανεις ενα γλυκο καστανο ανοιχτο,ξανθο σκουρο για τις κομμωτριες, οπως σου λενε κ τα κοριτσια,που θα ταιριαζει με τη λευκη σου επιδερμιδα?
Τζινακο περαστικα στο γατακι σου!Σοβαρολογεις οτι θα σου παρει 100 ε για τις εξετασεις αιματος της γατας?Ουτε οι δικες μας δεν κανουν τοσο!Παντως εγω με αυτες τις δυσκολιες του σταματησα κ τα εμβολια κ τον κτηνιατρο.Κ βλεπω να χανει φεγγαρια τριχωμα αλλα....Σκεφτομαι κ τις αμπουλες για τα τσιμπουρια που κανουν 20 ε.
γλαυκη μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.δεν θα τα κανω κοκκινα σοκολα θα τα κανω απλα ειναι σιγουρο οτι θα ξερασει το χαλκινο και θα κοκκινισουν λιγο.
Γλαύκη οι εξετάσεις αίματος του γατούλη κάνουν 50 ?, τα υπόλοιπα θα τα δώσω για το χρέος μου που δημιουργήθηκε πέρυσι το Φεβρουάριο αλλά δεν του έχω δώσει τίποτα από πέρυσι το καλοκαίρι και ντρέπομαι. Μη λες χαζομάρες για τους ανθρώπους και τα λουλούδια! Την άνοιξη ανθίζουν τα λουλούδια είτε μαραθείς εσύ είτε όχι! Κι αν νοιώθεις μαραμένη προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν μήπως και συνέλθεις.
Η μικρη αφη εχει παει με τη μεγαλη αφη γυμναστηριο???οι υπολοιπες που εξαφανιστηκατε???κανει βαρεμαρα σημερα γαμωτο εδω.
Λίλα εδώ είμαι αλλά φτιάχνω διάφορα. Κάνει κι εδώ βαρεμάρα. Λέω να σταματήσω τώρα και να πάω να ξαπλώσω γιατί ψιλοζαλίζομαι. Θα σας αφήσω νωρίς σήμερα, έχω να σηκωθώ και πολύ πρωί αύριο γιατί θέλουμε να είμαστε στο κτηνιατρείο στις 9 παρά που ανοίγει για να τελειώσουμε γρήγορα ώστε να πάει μετά η αδερφή μου στη δουλειά της. Σας καληνυχτώ, καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Hello κοριτσια μου!!!
Πρώτον τώρα διαβασα τα ευχάριστα για το Πωλινάκι!!! Αντε να συνέλθει να πάει να την δει και να πάνε όλα καλά με την μικρουλα!!!
Λιλάκι θα το ξαναπω: τα μπραβο είναι λίγα για την θεαματική αλλαγη! αντε να δουμε και το μαλλι!!!!
Τζινάκι τι να πω για τις εξετάσεις του γάτου??? καλά αποτελέσματα και σε κάποια στιγμή να πέσουν οι τιμές!!!!
Σημερα είχα μια απιστευτα κουραστική μερα.... αλλά τι να κανουμε??? ετσι πάει η σεζον! στεναχωρηθηκα που δεν πρόλαβα τον μικρό μου όρθιο (ξυπνιος ήταν αλλά αμα πήγαινα στο δωμάτιο του θα ξεσηκωνόταν)
Καληνυχτα τζινακι!!!!!τζινακια πολλα!!!!καλη ξεκουραση και καλη τυχη αυριο με τον γατουλη σου.
καληνυχτα Τζινακο!!!! καλη ξεκουραση!!!!
Αγγελικουλα μου σε ευχαριστω πολυ πολυ.κουραζεσαι πολυ βρε παιδι μου.κανενα μπρεηκ δεν παιζει???αυριο που θα το βαψω θα ποσταρω στο φατσοβιβλιο.κοριτσια μου εστειλε μηνυμα μια ξαδερφη μου και μου ελεγε οτι οταν με ειδε ο πατερας της στη φωτο εκλαιγε.φανταστειτε ποσο ειχα παχυνει που πεφτει μεχρι και κλαμμα.
τσααα γυρισα και εγω απο το gym. Θεωρω οτι τα πηγα εξαιρετικα για πρωτη φορα μετα απο1,5 μηνα, εκανα διαδρομο, ποδηλατο κοιλιακους-ραχιαιους και βαρη στα ποδια και ποπο,συνολικα 1μισι ωρα. Εκανα και λιγο στηθος και προς μεγαλη μου εκπληξη δεν ειναι τοσο χαλια οσο περιμενα, δεν το ζοριζω ομως. Η γυμναστρια μου θα μου βγαλει αυριο προγραμμα γραμμωσης για να ετοιμαστουμε για τις παραλιες και για να χασω και αυτους του 3 τρεις τελευταιους ποντους απο την κοιλια επιτελους. Ειμαι πολυ χαρουμενη , ενιωσα ζωντανη αν και τα βαρη που σηκωσα ηταν πολυ λιγοτερα απο πριν την επεμβαση,αλλα σιγα σιγα. I'm back!!!