Λιλάκι μου προτιμώ να κουράζομαι παρα να μην έχω δουλεια γιατί δυστυχώς ζουμε με τον δικό μου μισθο ουσιαστικα. Δεν έχω πολλές επιλογες οπότε καλα να μαστε να δουλευουμε!!! καποτε θα καταφέρω να μειώσω τις ώρες δουλειας μου που θα παει!
Printable View
Λιλάκι μου προτιμώ να κουράζομαι παρα να μην έχω δουλεια γιατί δυστυχώς ζουμε με τον δικό μου μισθο ουσιαστικα. Δεν έχω πολλές επιλογες οπότε καλα να μαστε να δουλευουμε!!! καποτε θα καταφέρω να μειώσω τις ώρες δουλειας μου που θα παει!
Μπραβο κατερινακι!!!!!αντε να βγεις κορμαρα στην παραλια!!!!!
γιούχου κόρες!
Μόλις τώρα μαζεύτηκα στο κρεβάτι μου με το λαπτοπάκιον αγκαλιά να σας χαιρετήσω.. Βγάζω θέματα για τις εξετάσεις, μεθαύριο δυο τάξεις δίνουν το μάθημα μου και προετοιμαζόμουν..Αύριο πάλι επιτήρηση πανελληνίων, χτες έκλειναν τα μάτια μου την πρωτη ώρα των εξετάσεων, προσπαθούσα πολύ για να μην με πάρει ο ύπνος και αρχίσω τα ροχαλητά μέσα στο εξεταστικό κέντρο!
Φυσάει πολύ στην Αθήνα, είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που έχω διάθεση για καλοκαίρι, παλιότερα που προσευχόμουν να μην τελειώσει ο χειμώνας ποτέ, είχε καύσωνα από το Μάιο..
Μίλησα και εγώ με την Πωλίνα το πρωί, η μικροσκοπική αγωνίστρια αναπνέει χωρίς υποβοήθηση και εύχομαι να συνεχίσει έτσι την καλή της πορεία, να δυναμώσει και γρήγορα να είναι σπιτάκι τους!
Τζινάκο, να παίρνεις τις βιταμινούλες και τις σπιρουλίνες σου, όχι μόνο φροντίδα στα ζωάκια αλλά και στο Τζινάκο..Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Λέω να σταματήσω τώρα και να πάω να ξαπλώσω γιατί ψιλοζαλίζομαι.
εεε δεν το λες και κορμαρα Λιλακι μου , τα ασημαζευτα παω να μαζεψω μπας και δεν ξεφτιλιστουμεQuote:
Originally posted by lila198621
Μπραβο κατερινακι!!!!!αντε να βγεις κορμαρα στην παραλια!!!!!
Μακ ετσι να πηζεις δεν σε λυπαμαι, οσο σκεφτομαι οτι σε λιγες μερες θα εισαι σε συνεχομενες διακοπες ...τυχερουλααα χεχεχεχε:punk:
κοριτσακια σας καληνυχτω , παω για ενα καναπεδατο αραγμα για λιγο και μετα νανακια
πολλα τζινακια σε ολες
Καληνυχτα κατερινα!!!!!τζινακια πολλα!!!
κατερινακι καλη σου νυχτα! και όνειρα γλυκα... και τα χέρια έξω από τα παπλώματα!!!!
Εχει μια απαισια υγρασια και μια περιεργη ζεστη εδω ρε κοριτσια μου.αρρωστοκαιρος.εχω κανει ενα κεφαλι καζανι και με πειραξε η αλλεργια παλι γιατι χωθηκα να κοψω κατι λουλουδια και αστα...
Τσα να μαι και γω!
Είχα πάει γυμναστήριο με την αφή και έκανα γιόγκα. Έκανα ακροβατικά σήμερα και το χάρηκα πολύ που επιτέλους έχω αρχίσει να αποκτώ μία σχετική ευλυγισία και να μην νιώθω τόσο ντολμάς :lol:
Είμαι ένα πτωματάκι οπότε σας αφήνω και θα τα πούμε αύριο με το καλό.
Τζινάκια και όνειρα γλυκά τσούπρες μου!
Καληνυχτα ελακιον καλη ξεκουραση!!!τζινακια πολλα ευλυγιστο χEli!???
Λιλάκι και στην Αθήνα μεχρι το απόγευμα αρρωστημενο ήταν... να δουμε αύριο!!!
Καληνυχτες Elaki!!! καλή ξεκουραση!!!
καληνυχτα κοριτσια αν κ δεν ξερω τι ωρα θα κοιμηθω αφου λεω συνεχεια μονο μια σελιδα ακομη....
Τι κανουν οι Τσουπρες μου; Ευτυχως βλεπω το Πωληνακι ειναι μια χαρα το ιδιο και η κορουκλα της η Αμαλια!! :)
Λιλα σε εχω στο facebook? θελω να σε δω το πριν και το μετα!! :D
Φιλια πολλαααα!! Βλεπω Eurovision τωρα! -.-"