κοριτσακια μου όμορφα σας καληνυχτω και εγω με την σειρά μου!!! χτυπησε ο Μορφέας την πόρτα!!! μην με παρεξηγησει!!!
σας φιλω όλες γλυκα!!!!
Printable View
κοριτσακια μου όμορφα σας καληνυχτω και εγω με την σειρά μου!!! χτυπησε ο Μορφέας την πόρτα!!! μην με παρεξηγησει!!!
σας φιλω όλες γλυκα!!!!
Με εχεις ναταλια αλλα στο φωτογραφιες πριν και μετα θα δεις και το πριν που δεν υπαρχει στο φεισμπουκ
Καληνυχτα αγγελικουλα μου!!!!!
Ας πω και εγω καληνυχτα μιας και σημερα ολες τη κοπανησατε νωρις.τζινακια πολλα!!!!!
Στις καληνυχτούρες έπεσα, μα καλά απο τόσο νωρίς κλείσαμε το μαγαζάκι? είμαι ορεξάτη γιατί το απόγευμα την έπεσα για ένα εικοσάλεπτο κ κοιμήθηκα μιάμιση ώρα:crazy:πάλι θα το ξενυχτήσω απόψε.
Λιλάκο σου το έγραψα κ στο δίπλα τόπικ πως είσαι κουκλίτσα, μπράβο κορίτσι μου συνέχισε έτσι!!!!!
Μακ εύκολα θεματάκια έτσι?
Πάω στο fb να σε δω κ εκεί!
Ελενακι ουουου
Τσα εδώ είμαι :P
Η καλλιοπη χαθηκε σημερα.το γιωτακι μας μπαινει αργοτερα.
καλό βράδυ και από εμένα κοριτσάκια,πάω να την ξαπλάρω νωρίς απόψε γιατί με το ένα κ το άλλο κάθε βράδυ καταλήγω να μπλέκω στο φβ και να κοιμάμαι κατά τις 2 γκκρρρρ,τζινακια πολλά σε όλες
Καλησπέρα κορίτσι και καληνύχτα ταυτοχρόνως είπα να πω και εγώ ένα γεια ... μου λείψατε ... όπως και να έχει ελπίζω τις επόμενες ημέρες να βρω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τα πούμε λιγάκι.
Φιλάκια.
Εγέρθητοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοο
που εισαι εσυ γυριστρω??
Καλημερούδια υπναρούδες!Απ'τις πεντέμισυ είμαι στο πόδι,έτοιμη για νέες εξορμήσεις!Μου λείπετε,αλλά την είδα περιοδεύων θίασος...
Θα λείπω κι αυτήν την εβδομάδα κι απ'ό,τι είδα θέλετε να συνεχίσετε να Τζινιάζεστε,οπότε σας αφήνω σε καλά χέρια και πάλι...
Δεν ξέρω η οικοδέσποινα μας αν κουράστηκε να σας περιποιείται...Ελπίζω να μη μου την ξεπαρταλιάζετε και πολύ...
Λοιπόν,σας αφήνω και πάω να ετοιμάσω βαλιτσούλα και πάλι,αν κι ακόμα τα ρούχα μου δε στέγνωσαν εντελώς...Λεπτομέρειες...
Να μου είστε καλά καλά,κεφάτες και γεμάτες ενέργεια για ό,τι τυχόν οι μέρες,που ξημερώνουν μας επιφυλάσσουν!Φιλάκιαααααα
Ναταλια να περασεις σουπερ!!!