Μερσί!Έφυγαααααααααααα
Printable View
Μερσί!Έφυγαααααααααααα
Καλημέρα. Πριν λίγο γύρισα από τον κτηνίατρο. Του έκανε αντιβίωση διαρκείας, μία ένεση για τα παράσιτα και μία για το στομάχι του. Ίσως έχει γαστρεντερίτιδα αλλά αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες αφού του δώσω την ειδική τροφή που μου είπε, την οποία, ενώ πήγαμε σε 3 pet shop με την αδερφή μου δεν την βρήκαμε. Το δικό μου pet shop θα μου την φέρει την Παρασκευή και τώρα ετοιμάζομαι να πάω πάλι να ψάξω μήπως τη βρω. Εν τω μεταξύ του έδωσα μία ελαφριά τροφή για υπερήλικα γατιά γιατί πεινούσε ο κακομοίρης. Αν δεν συνέλθει θα τον ξαναπάω για να του κάνει εξετάσεις αίματος (ενώ έχω πάει στη συγγρού πριν για να βρω λεφτά)! Με χρέωσε 30 ? και του έδωσα 80 ? οπότε ευτυχώς τώρα έπεσε το χρέος στα 100 ?. Ο άτιμος ο γατούλης μου το πρωί που δεν του έδωσα φαγητό επειδή θα φεύγαμε το κατάλαβε και κρύφτηκε στο πυργάκι του! Η δε κοκερίνα έφτιαξε ανάθεμα όταν έφυγα με τον γάτο και προσπαθούσε η θεία μου να την ηρεμήσει. Ακόμα είναι λαχανιασμένη και πάει όλη την ώρα και κοιτάει το λουρί της! Περιμένω λίγο να ηρεμήσει και μετά θα φύγω για να πάω για την τροφή.
Ναταλία χαίρομαι που είσαι καλά, να περάσεις σούπερ όπου κι αν πας. Αν αρχίσω να χοροπηδάω σαν τον ανθρωπάκι της φωτογραφίας σου, ο καναπές της neoset που έχω και πνέει τα λοίσθια, θα διαλύσει τελείως και θα κοιμηθώ στο πάτωμα να στρώσει κι η μέση μου! :lol:
Αχ Τζινα μου τι τραβας και εσυ με τα παιδια σου. Ευχομαι να την βρεις την τροφη του ψιτ και να γινει γρηγορα καλα.
καλημερα κ απο μενα.Πολυ χαρηκα για την Πωλινα μας κ την κορουλα της.Ευχομαι να πανε ακομη καλυτερα τα πραγματα κ σε λιγο καιρο να την χαιρεται στο σπιτι τους μαζι με τα υπολοιπα μελη της οικογενειας.Κατερινακι μου μπραβο που ολα καλα με το γυμναστηριο.Λιλα απιστευτη η διαφορα μπραβο κοπελα μου.Καλλιοπη μου τι κανεις? Ναταλια κ εγω θαθελα να σε δω οταν ξαναρθεις Ελλαδα.Εμενα οι εξετασεις μου βγηκαν κ τις εστειλα στο γιατρο με φαξ.Περιμενω να με παρει η γραμματεας του να μου πει πως τις ειδαν. Τζινακι μου περαστικα στον ψιτ σου κ οπως σου ειπα κ στο τηλ. Τζινακια σε ολες
Καλημέρα και από εμένα :D
Τζινάκι μου μην ανησυχείς ο γατούλης σου θα γίνει καλά γιατί διανύουμε τον μήνα της Tζινοθετικής ενέργειας :D
Περαστικά του και εύχομαι να αναρρώσει σύντομα.
Ναταλία καλή συνέχεια στο Ναταλοτουρ! Να περάσεις φανταστικά όπου και να είσαι!
Τζινα πως πας με το φαι? σου ηρθε η ορεξη ?
καλημερες σε όλες!!!!
Τζινάκι όλα καλά να πανε με τον γατο σου!!!
εχουμε κανένα νεο από το Πωλινο-μετοπο?????
Ναταλάκι να περνάς υπέροχα!!! αλλά πολύ ωραία σου λεω!!!!!
καλημερα κουκλες!!!
ναταλακι!!! τι πιο ωραιο απο ανοιξιατικες βολτες??? καλα να περασεις!!!!
κατερινακι...αν ευκαιρησεις καποια στιγμη θα μου βαλεις τη συνταγουλα για το ριζοτο με γαριδες??
τζινακι!! αχ αυτα τα ζωακια μας που γινινται παιδακια μας! θα γινει καλα ο γατουλης σου με τοση αγαπη που του δινεις!
απο σκυλακια βλεπω να αναφερεις συνεχεια μονο την κοκερινα. εχουν πολυ εντονη προσωπικοτητα αυτα τα κοκερακια!!!
εμας τη δικια μας την κραταει προς το παρον η πεθερα μεχρι να μπορεσουμε να τη φερουμε.
της εχει αδυναμια η πεθερα και το ριτακι φερεται πια σαν μωρο!!!!
μεχρι και την εντολη δωσε μου ενα φιλακι εχει μαθει!!!
μου λειπει τοσο πολυ!!!!
αντε αμα ξεκινησω εγω δουλεια να μαζεψουμε κανα φραγκο και να τη φερουμε!!!
καλημερα και απο μενα λιγο αργα αλλα απο τιποτα καλο ειναι και αυτο!
τι μου κανετε???
εγω σημερα παω στο γιατρο να δει τις εξετασεις του μηνα και να ρωτισω οτι αποριες εχω!
ελπιζω να ειναι ολα καλα!
λιλακι τελειες οι φωτο!
τζινα περαστικα στον ψιτ
ναταλια να περασεις ομορφα και μακαρι να ειχα την τυχη σου να κανω συνεχεια ταξιδακια!
νεα αλλα απο το πωλινακι δεν ειχαμε????
κοριτσια!!!
η ανοιξη αποφασισε να ερθει και εδω!!!! επιτελους!!!!
απο χθες εχουμε ζεστη!!!! κοντομανικο και καλοκαιρινο νυχτικο!!!! επιτελους!!!!
ολη μερα ειχα ανοιχτα παραθυρα!!!
η αυλη μας ειναι γεματι λουλουδια που μοσχοβολανε και σκυουρακια που εχουν τρελαθει απο τον καιρο και ολο βολταρουν απο δεντρο σε δεντρο!!!
Ακόμα τίποτις! Χθες έτρωγα μισό κουλούρι θεσ/νικης και 1 καλαμάκι κοτόπουλο μπουκιά μπουκιά όλη μέρα. Σήμερις το μενού είχε κρέμα καραμελέ το πρωί, μπιφτέκι το μεσημέρι που χλωμό το βλέπω και 1 λουκουμά με ζάχαρη που τσιμπάω κάθε τόσο.Quote:
Originally posted by *Katie
Τζινα πως πας με το φαι? σου ηρθε η ορεξη ?
Κοριτσάκι αναφέρομαι συνέχεια στην κοκερίνα μου γιατί αυτή είναι η πιο φασαριόζα και σκανδαλιάρα. Η άλλη η σκυλίτσα που έχω είναι αγγελούδι και δεν μου δημιουργεί προβλήματα. Της έχω αδυναμία της κοκερίνας βέβαια αλλά κάποιες φορές δοκιμάζει τη φιλοζωία μου!
γιουχου!!!γεια χαρρρρρα!!!!!!!περαστικα στον ψιτ τζινακι!!!!κορασιδες μου τι μου κανετε???ναταλιτσα μου καλα να περασεις στο ταξιδακι σου!!!
Σ'ευχαριστώ Λίλα, για πες τα μαλλιά σου τα έβαψες;
αχ βρε τζινακι!!! αυτο το σληβ στον εγκεφαλο θα ηθελα τοσο να το παθω μεχρι να χασω εικοσι κιλα!!!! αλλα που...
εσυ ομως προσπαθησε να τρως γιατι εισαι ηδη σε χαμηλα κιλα.
σκεψου το αγαπημενου σου φαγακι και φτιαξτο η ζητα να στο φτιαξει η μαμα μηπως και το φας με περισσοτερη λαχταρα!!