Quote:
Originally posted by lbp
Ναι κατάλαβα. Αλλά εγώ δεν ρισκάρω να ξανακάνω τη δίαιτα να τρώω φρούτα και λαχανικά και να μην χάνω. Με συμφέρει καλύτερα να κάνω την δικιά μου, μήπως και χάσω. Και θα τρώω ότι μ'αρέσει και έχω περισσότερες πιθανότητες να χάσω. Γιατί την έκανα μισή βδομάδα και έχασα 1,5 κιλό με την άλλη μόνο πήρα. Τελοσπάντων, θα πάω αύριο στη γιατρό μου να με ψάξει γιατί δεν χάνω. Της το χα πει και παλιά ότι δεν χάνω και μου λέει θα σου δώσω μια δίαιτα και θα δεις με αυτή άμα δεν χάνεις, τότε θα ρθεις σε μένα. Τώρα που μου ξανάδωσε δίαιτα και δεν έχασα, είναι καιρός να πάω εκεί να δω τι συμβαίνει.
Καλημέρα και απο εμένα...λοιπόν, όπως διάβαζα, νόμιζα ότι άκουγα εμένα καθώς πράγματι και εγώ έχω αντίστοιχο πρόβλημα...βέβαια οι ηλικίες μας δεν έχουν καμία σχέση άρα και οι καύσεις μας...και πάνω που έλεγα ότι είχα βρει μια αδερφή ψυχή, κάποια από τις κοπέλες έγραψε κάτι που με ταρακούνησε, λέγοντας ότι σίγουρα δεν ακολουθείται πιστά η διατροδή για αρκετό καιρό...και με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι, πράγματι, επειδή δε χάνω με το ρυθμό που θέλω, πολύ γρήγορα αρχίζω τις ατασθαλίες...εμένα αυτόπου συμβαίνει τη δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα της διατροφής καθώς στην πρώτη πάντα χάνω...μήπως να το ξανασκεφτείς και έτσι; ίσως να βοηθηθείς...προφανώς κάποιοι πρέπει να είναι περισσότεροι υπομονετικοί και επίμονοι από ότι άλλοι για να αρχίσει η κάθοδος στη ζυγαριά...μπορεί να είμαστε από αυτούς...καλή τύχη και καλή συνέχεια