Καλημέρα! Μπράβο κορίτσια για τις απώλειες!!
Εγώ σήμερα στα ίδια, 101,8 αλλά δεν μιλάω καθόλου μετά το χθεσινοβραδυνό σαβούριασμα που έγινε και αργά!
Πάμε για άλλα τώρα! :D
Printable View
Καλημέρα! Μπράβο κορίτσια για τις απώλειες!!
Εγώ σήμερα στα ίδια, 101,8 αλλά δεν μιλάω καθόλου μετά το χθεσινοβραδυνό σαβούριασμα που έγινε και αργά!
Πάμε για άλλα τώρα! :D
η διαιτολογος μου με εβγλαβε 79 αλλα εχουμε απο την αρχη διαφορα 1 1/2 κιλο!
μου αλλαξε λιγακι το προγραμμα μου, γιατι εχω βαλει το αλκολ στο ζωη μου, οπως καθε καλοκαιρι, οπως επισης μου εβαλε κ 2 μερες τη βδομαδα γλυκο...
γενικα εχω χασει πολλους ποντους κ ας μην εχω απωλεια κιλων εντονη! ολα πανε καλα παντως αυτο ειναι το στανταρ!!! υπολογιζει μετα το καλοκαιρι να με βαλει σε φαση συντηρησης για λιγο διαστημα και μετα να αρχισουμε παλι για να φτασω μεχρι τα 65-67 που ειναι ο στοχος.
θα δουμε τωρα πως θα παει.....
Quote:
Originally posted by brazil
Γεια σου mtsek!! Μια χαρα τα παμε ναι!!!!
Α, πηγες στην διαιτολογο σου??? Και ποσα κιλα σε εβγαλε?? Αλλα ειχες και περιοδο... δεν μετραει...
ναι κοραλακι ειμαι πολύ περηφανη!αυριο εχω κ λιπομετρηση κ θα βαλω τα δυνατα μου σημερα!
βασικα μη πιεις πολλα νερα πριν τη λιπομετρηση, ειδικα μιση ωρα πριν δεν θελει καθολου νερο,
εγω οταν πηγαινα γυμναστηριο μετα δεν μπορουσα να κανω λιπομετρηση αφου επινα 3 λιτρα νερο σε μια ωρα...
στην λιπομετρηση δεν παιζει ρολο τι εφαγες πριν αλλα τι ηπιες,,,αλλοιωνει το αποτελεσμα κ βγαζει αλλα αντι αλλων. γιαυτο κ δεν κανω πια, θα κανω μολις χασω τραγικα πολλα κιλα παλι για να δω την εμφανη διαφορα...
+300 σημερα, 66 δλδ :/
τι παίζει με την ζυγαριά μου σήμερα με δείχνει το πρωί που ζυγίστηκα 66,1 οοοο πανηγυρίζω,λέω ασ ξανανέβω για σιγουριά με δείχνει 67,9 μουρχεται ταμπλάς,αντε πάλι να ξαναζυγιστώ 67 κ κατι κ ξανά άλλη μια 66 κ κάτι.δηλαδή τι συμβαίνει,η ζυγαριά μου παίζει παιχνίδι εις βάρος μου?ποτε πρόλαβε να χαλάσει?
Εμένα πάλι κοντεύει να μου φύγει το μυαλό...σήμερα -400, ανάθεμα και ξέρω τι γίνεται...το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι + τη μία μέρα, - την άλλη το αποτέλεσμα θα μείνει ίδιο στο τέλος της εβδομάδας...θα δούμε!
κρατάς ημερολόγιο θερμίδων tidekpe όλες τις μέρες? γιατί και εγώ κάποτε είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα ,δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν χάνω.τότε άρχισα να γράφω ακριβώς τι τρώω κάθε μέρα και να υπολογίζω θερμίδες όχι στρογγθλοποιημένα αλλά ζυγίζοντας τα φαγητά κιολας και διαπίστωσα οτι έτρωγα γύρω στις 1300-1700 τις καθημερινές και τα σκ έβαζα από 2000 έως και 3500 θερμίδες οπότε οτι είχα χάσει με δίαιτα και γυμναστική όλη την εβδομάδα το ξαναέβαζα. αλλά απότι διαβασα κάπου σε παρακολουθεί διατροφολόγος.είσαι πάντα πιστή στο πρόγραμμα? πάντως μπορεί να είναι κ ψυχολογικό το θέμα.να μη χάνεις λόγου άγχους .
α και κάτι άλλο όταν ξεκίνησα να τα γράφω ήταν πριν τέσσερισ βδομάδες περίπου κ ήμουν 68-69.μετά από 2 εβδομάδες ήμουνα 67.και βάδιζα προς 66 μετά πάλι 67-68. αλλά υπολογίζοντας συνολικά τις θερμίδες μου είδα οτι θαπρεπε στις τέσσερις εβδομάδες ναχω χάσει 1,5 κιλό.ζυγίστηκα και είδα οτι ήμουν 67,5.αν συνεχίσω να τρώω χαμηλά αλλά σε βάθους χρόνο θα συνεχίσω να χάνω.αλλά αν μια είμαι πολύ πάνω μια πολύ κάτω θα περιστρέφομαι στα ίδια κιλά
Γεια σου Μπουλιάνα..ευχαριστώ καταρχήν για το ενδιαφέρον!!!!
Καθημερινά, γράφω τι τρώω και να σου πω ότι τώρα τελευταία ειδικά, όταν τα γράφω μου φαίνονται και λίγα...
Τώρα, ως προς τους διατροφολόγους, εμένα δε με έχουν βοηθήσει καθόλου (παρόλου που ο ίδιοι έχουν βοηθήσει φίλες μου...εννοώ, ότι δεν είναι ότι οι άνθρωποι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους)
Τελευταία προσπάθεια πέρισυ ξεκίνησα διατροφή 69.500 και αφού έφτασα σε τρεις μήνες 66.500 μετά στους επόμενους τρείς ξαναπήγα 69.00(θυμάμαι είε πάθει πλάκα...με έστειλε ΠΑΛΙ σε ενδοκρινολόγο μου έδωσε ξενικάλ αλλά δε με βοήθησαν)
Κάτι όμως μου λέει ότι αυτή τη φορά θα δω αποτελέσματα...δενξέρω από πού ορμώμενη είμαι αισιόδοξη...Να σου πω ότι τόσους μήνες εδώ μέσα έχω δει πολλά άτομα να πετυχαίνουν το στόχο τους και αυτό μου δίνει κουράγιο...
Σίγουρα, είναι και ψυχολογικό πάντως...
tidekpe κοριτσι μου τι να πω.Προσπαθεις παρα πολυ καιρο να δεις 6αρι;Και βλεπω τωρα κι αυτα που λες οτι εχεις κανει εξετασεις κλπ.Τιποτα αν ο μεταβολισμος μουλαρωσει αντε να τον κανεις καλα.Επιμονη εσυ και που θα παει.
αφού είμαστε πάνω κάτω στα ίδια κιλά και παθούσες στο θέμα "δεν μπορώ να δω αποτέλεσμα¨" πρέπει να σπρώχνουμε η μία την άλλη. αααα'ίντε τσουκουτσούκου.
kalhspera eimai Krhth gia diakopes. Zygizomai sth zygaria p zygizei o pateras m to emporeuma kai shmera me edeixe 56.6. Endeiktika to lew tha xanazygistw sovara sth dikh m zygaria.
χαχαχα ωραια ζυγαρια!αχ διακοπουλες!!!!!!!!τελειααααα αααααααααααααα!!!!!!!!να περνας τελεια κουκλα μου!τελεια κ να χαλαρωσεις κ να το απολαυσεις!!!!
καλες διακοπες penelope!εγω σε 3,5 εβδ.εχω αδεια!!!αχ,αχ!στην Αθηνα σημερα εβρεξε καταρακτωδως,σαν φθινοπωρο ειναι αλλα με κουφοβραση!μεινε κρητη,μια χαρα!