ααα δεν ειχα μπει να το δω ,συγνωμη που σε ζαλιζω αδικα τοτε
Printable View
ααα δεν ειχα μπει να το δω ,συγνωμη που σε ζαλιζω αδικα τοτε
οκ Αλινακι μου ολο δικο σου.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ 80γρ ψαρι και μια ροδελα ντοματα ψητα
απογ μια φετα ψωμι μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα αργοτερα μια κουπα γαλα
βρ ενα τραπουλοχαρτο μανιταροπιτα
το απιστευτο! ξαναζυγιστηκα κ ειμαι 70,900! σκεφτομαι μηπως η ζυγαρια μου δε παει καλα????? δε ξερω πραγματικα τοσους μηνες με πηγαινε με πολυ σιγανους ρυθμους η απωλεια κ τωρα ξαφνιαζομαι απιστευτα. βεβαια αν ειναι να νιωθω τοσο χαλια :( οσο σημερα καλυτερα να τα χανω σιγα σιγα. γενικα νιωθω απαισια οχι μονο σωματικα πια αλλα κ ψυχολογικα,θελω να βαλω τα κλαματα με το παραμικρο παλι,γενικα ενιωσα οτι ζοριζα τον εαυτο μου καθε λεπτο για να ανταπεξελθω τη δουλεια κ τωρα που γυρισα σπιτι μου φταινε ολα...
σημερα
φραπε σκετο,1/4 σαντουιτς αλλαντικων
1 μπολακι παγωτο 0
1 κομματι πιτσα
1 χυμο πορτοκαλι
1 χυμο με εξτρα βιταμινες
2 κουταλιες μυδια κοκκινιστα,μιση φετα ψωμι
1 κουπα γαλα,μιση γαλετα πολυσπορη
σημερα
πρ ενα μικρο κομματι μανιταροπιτα
δεκ φρεντο καπουτσινο
μεσ 4 κουταλιες μυδια μια φετα ψωμι
απογ μια φετα ψωμι μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα αργοτερα μιση κουπα γαλα ενα κουλουρακι
βρ μισο τοστ 3 κομματια αγγουρι 2 κομματια ντοματα
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ 4 κουταλιες βιδες 2 κουταλιες σαλτσα ντοματα μια κουταλια τυρι
απογ μια φετα ψωμι μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα αργοτερα μιση κουπα γαλα
βρ μισο τοστ 3 κομματια αγγουρι
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα ενα βερυκοκ
μεσ 80γρ ψαρι ενα μικρο κολοκυθι
απογ μια μικρη μπαλα παγωτο
βρ 1/4 ντοματα 2 μανιταρια μιση φετα ψωμι μια κουταλια cottage
χτες
πρ μισο τοστ
δεκ μιση κουπα γαλα
μεσ ενα μπιφτεκι μια πηρουνια χορτα
απογ μια φετα ψωμι ενα λαβας light μια φετα γαλοπουλα αργοτερα 2 μικρα βερυκοκα
βρ ενα μπιφτεκι 1/4 αγγουρι
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ φρεντο καπουτσινο
μεσ 4 κουταλιες φασολαδα μισο κεφτε
βρ μισο τοστ ισως και λιγη ντοματα
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ φρεντο καπουτσινο
μεσ ενα μικρο μπιφτεκι 2 κομματια πατατα φουρνου
βρ 6 κομματακια πατατα μια φετα τυρι
με επιασε σημερα κ εκανα χαλια τη διατροφη μου κ ειπα να σας τα γραψω μηπως κ βαλω μυαλο... τσαντιζομαιοταν ξεσπαω στο φαι κ σημερα το εκανα μετα απο καιρο.
1 κρασοποτηρο γαλα
μισο κουλουρι με μελι,1 ελληνικο καφε
1 φετα ψωμι ισως κ παραπανω με ντοματα τριμενη κ τυρακι
1 κομματακι μικρο μουσακα σουπερ λαιτ
3 πιρουνιες μουσακα
1 φρεντο(τον ηπια πριν λιγο μηπως ξυπνησω κ μπορεσω να κανω τις δουλιες μου γιατι ταξιδευω αυριο κ δεν εχω τιποτα κανει ακομα. )οχι μονο δεν επιασε αλλα νυσταζω περισσοτερο :( κ επεσα με τα μουτρα κ εφαγα 8! μπισκοτα
οι τασεις λιποθυμιας συνεχιζονται κ καθε μερα κ νιωθω κ πιο αδυναμη :(
Αλινα μου σιγα ξεφυγες και λιγο με τα μπισκοτακια και κατι εγινε. Αρκει να τα ευχαριστηθηκες. Οσο για τις ζαλαδες υπομονη, πορτοκαλαδιτσα φεσκοστημμενη μπορεις να πιεις?
Οσο για τα αλμυρα δεν σου λεω διοτι πρεπει απο οτι μας ειπες να μην τρως αλατια λογω πιεσης. Ζαλαδα προκαλειτε είτε απο χαμηλη πιεση είτε απο υψηλη. Οποτε προσεχε το αλατι σου παρα πολυ. Το ετοιμο ψωμι εχει αλατι, το τυρι να ειναι αναλατο , τα φαγητα σου χωρις αλατι μονο οτι εχουν απο φυσικου τους τα υλικα σου. Και φυσικα τα μπισκοτα εχουν αλατι δυστηχως. Προσπαθησε να τρως αφθονα φρουτα και λαχανικα για να παιρνεις βιταμινες. Στο φαγητο βαλε πολλα μυρωδικα και λεμονι για να νοστιμισουν, πινε πολυ νερο, απο την αφυδατωση ζαλιζομαστε πολυ συχνα.
Θα περασει Αλινα μου θα δεις
η αληθεια ειναι οτι ξεχνιεμαι με το αλατακι κ στον μουσακα χτες το τσιμπισα καπως.θυμηθηκα να προσεξω τα λιπαρα κ τις θερμιδες γενικα αλλα το αλατακι το ξεχασα :P που θα παει θα μαθω κ χωρις αυτο. νερακι πινω παραπολυ κ με τα φρουτακια οποτε τα βρισκω τα τιμω χιχιχ τωρα εχω μπροστα μου μια χουφτα κερασια κ αν η μητερα μου φωναζει να μη τα φαω αν δε φαω πρωτα κατι αλλο γιατι εκανα εξετασεις αιματος κ ειμαι νηστικη ακομα εγω εχω τσιμπισει 5,6 κιολας.δε μου κανει ορεξη να φαω κ κατι αλλο.... βρηκα το μπελα μου αυτες τις μερες εκει που ελεγε μη τρως τωρα θελει να με ταιζει μη της παθω κατι λεει.ερχεται πανω καθε 3 ωρες κ μου φερνει κ κατι,μια μου στβει πορτοκαλια ,μια μου φερνει αθοτυρο. μαλλον τρομαξε πιο πολυ αυτη :( απο οτι εγω. με πιανει φλιαρια κειναι ασχετο με το θεμα αλλα σημερα με επιασε κ καταναλοτικη μανια αν κ χρηματα δεν υπηρχαν ισα ισα για το ταξιδι.καταφερα να χαλασω καποια αυτα κ ασ στριμοχτουμε ολη τη βδομαδα μετα.δε μου πηγαινε να ειμαι με τα μαυρα κ τις κελεμπιες πια κ ετσι πηρα ενα πατελονακι κ ενα μπλουζακι που βρηκα σε προσφορα κ για μενα κ για τον αντρα μου.να δω πως θα αντιδρασει οταν ερθει σπιτι. θα γκρινιαξει σιγουρα εγω ομως το χαρηκα! μου εφτιαξε η διαθεση με αυτη τη μικρη αλλαγη.
και επειδη εχει αραχνιασει το τοπικ ... ας γραψω τι εχω φαει σημερα και τι θα φαω αποψε.
π- 1/2 ποτηρακι γαλα 1,5% με 2 κ.σ δημητριακα βρωμης της quaker
δεκ- 1 κριτσινι και καφε
μεσ- 1/3 μεριδα μουσακα μπορει και λιγοτερο με 10γρ φετα κανονικη
απ- 1 ροδακινο μικρο και 1 καλαμποκογκοφρετα και καφες
το βραδυ θα φαω καρπουζι, 1 παξιμαδακι κριθινο και 1φ.τυρι τοστ λογαδι γιατι μαλλον δεν παιζει να μπορεσω να φαω μουσακα.
σημερα
πρ μια φετα τυρι μια γαλοπουλα
δεκ φρεντο καπουτσινο
μεσ ενα παιδακι και ενα μικρο κολοκυθι
απογ μια φετα ψωμι μια φετα τυρι
βρ 1/4 αγγουρι μια φετα τυρι μιση φετα ψωμι
σημερα
π- 1 φρεσκο χυμο smoothy ( φρουτα στο multi με στημενο χυμο πορτοκαλι)
δεκ- 2 δαμασκηνα ξερα, 4 αψητους καρπους
μεσ- 4 μικρα ντολμαδακια χωρις το αμπελόφυλλο, 3 κομματια καρπουζι
απ- 1 καλαμποκογκοφρετα ,1/2 δαχτυλο γραβιερα, 2 δαμασκηνα ξερα
βρ- 1 καλαμακι κοτοπουλο με μαρουλι-ντοματα και 1/4 πιτα αλαδωτη